Ra_dunia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Super! U Łatusia rzeczywiście z finansami kiepsko a domku ani widu ani słychu :( Quote
monikapf Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 na razie mogę tylko podnieść bidulka Quote
Ra_dunia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 podnoszenie i odwiedzanie jak najbardziej mile widziane :) Quote
Murka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Podniose Łatucha fotami... Hania jak tylko zobaczyła, że robię Łatusiowi zdjęcia, to od razu "mi też rób zdjęcie, mi też!" Quote
stonka1125 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Swięty Józefie jaka duża Hania:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Murka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 No.. rośnie nam maleńcie, ma już 2 latka i trzy miesiące :) Quote
eloise Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 super zdjęcia, a Łatkowego domu ani widu ani słychu :( Hania wyrosła super :) i jaka opiekuńcza :) Quote
Ra_dunia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Hania to niezła modelka ;) ślicznie pozuje :) Zresztą Łatek też pozuje rewelacyjnie :D Fajne z niego psisko. Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Tekst dla Łatusia: Hau Hau! Mam na imię Łatek, bo jestem łaciaty. Tylko, że ja nie wiem co to znaczy, bo nic nie widzę... Czy to znaczy, że jestem ładny? Chyba nie, bo nikt mnie nie chce wziąć... A ja naprawdę wszystko potrafię! Chodzę na spacery, jestem grzeczny, daję łapę i proszę, umiem bawić się zabawkami. Najfajniejsze są te piszczące, bo słyszę je już z daleka! Lubię, jak mnie ktoś głaszcze i mówi do mnie: "Łatusiu, Łatusiu! Jaki jesteś miły. Na pewno znajdziesz swój wymarzony domek!" Tylko jakoś nie ma tego domku... Czy nikt mnie nie chce dlatego, że nie mam oczka? Tak, to pewnie dlatego... Ale mnie to naprawdę nie przeszkadza! Ja sobie świetnie daję radę bez tego, bo mam jeszcze uszy do słuchania i nosek do wąchania. Proszę, weź mnie. Ja Cię pokocham z całych sił, chociaż Cię nigdy nie zobaczę... Quote
Murka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Jelena, tekst Łatusia również super! Jeszcze zdjęcia muzzyego muszę od nowa załadować i trzeba brać się za ogłaszanie... może ktoś tam czeka właśnie na Łatuśka... Quote
Ra_dunia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 To Mureczko - załaduj zdjęcia. Ja zrobię Łatkowi allegro. Quote
stonka1125 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 łatek cały czas ma allegro, wszystkie psy którym robie allegro mają je regularnie odnawiane i po kolei im wróżniam, niestety nie stać mnie na wyróżnianie wszystkich jednocześnie Quote
Onaa Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Jelena Muklanowiczówna napisał(a):Tekst dla Łatusia: Hau Hau! Mam na imię Łatek, bo jestem łaciaty. Tylko, że ja nie wiem co to znaczy, bo nic nie widzę... Czy to znaczy, że jestem ładny? Chyba nie, bo nikt mnie nie chce wziąć... A ja naprawdę wszystko potrafię! Chodzę na spacery, jestem grzeczny, daję łapę i proszę, umiem bawić się zabawkami. Najfajniejsze są te piszczące, bo słyszę je już z daleka! Lubię, jak mnie ktoś głaszcze i mówi do mnie: "Łatusiu, Łatusiu! Jaki jesteś miły. Na pewno znajdziesz swój wymarzony domek!" Tylko jakoś nie ma tego domku... Czy nikt mnie nie chce dlatego, że nie mam oczka? Tak, to pewnie dlatego... Ale mnie to naprawdę nie przeszkadza! Ja sobie świetnie daję radę bez tego, bo mam jeszcze uszy do słuchania i nosek do wąchania. Proszę, weź mnie. Ja Cię pokocham z całych sił, chociaż Cię nigdy nie zobaczę... Piękny tekst. Powinien kogoś złapać za serce. Quote
Ra_dunia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 stonka1125 napisał(a):łatek cały czas ma allegro, wszystkie psy którym robie allegro mają je regularnie odnawiane i po kolei im wróżniam, niestety nie stać mnie na wyróżnianie wszystkich jednocześnie To super. Dobrze wiedzieć, że Łaciasty ma allegro cały czas odnawiane. Super! Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Cieszę się, że tekst się podoba. Zaraz wezmę się za kolejny. Nie wiem ile uda mi się napisać, bo wpadnie do mnie koleżanka! ;-) Ps. Mówię Wam, ilość spamu na dogo jest zatrważająca! Ustawiłam sobie podpis, żeby mi nie wysyłano zaproszeń na wątki, a tu ktoś mi znów wysłał zaproszenie, zaczynając je od zdania: "Przepraszam, jeśli nie życzysz sobie tego typu wiadomości..." No kurde, skoro sobie nie życzę, to mi nie wysyłaj! Po co mnie przepraszasz? Quote
Ra_dunia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 To często jedyna deska ratunku dla psiaków :( Wiesz - często po prostu wszystkie znajome osoby na dogo są już totalnie obłożone deklaracjami, więc staramy się ściągnąć kogoś nowego... Zwłaszcza jak sytuacja jest podbramkowa (domyślam się, że zaproszenie dostałaś na wątek Grosi gdzie dziewczyny walczą z nosówką i nie tylko). Często wyć się chce, bo widzisz, że pies nie ma szans. To co? odpuścić? Czy lepie wysyłać zaproszenie i błaganie o pomoc nawet do osób, które nie znasz? Najgorsze, że teoretycznie jest to na dogo zabronione i niektóre osoby zgłaszają takie postępowanie do moderatorów - a wówczas ma się szczęście jak skończy się na punktach karnych. Proszę - postaraj się zrozumieć. Ktoś kto zaczyna wysyłać prośbę do obcych osób na prawdę często nie ma wyjścia. Łatusiu, to ci "pooffowałam" na wątku ;) Quote
Murka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Wykupiłam dla Łatka pakiet 66 ogłoszonek na bazarku, może się mu poszczęści... Przyszedł mi dzisiaj aparat z allegro, musiałam wypróbować, Łatuśka miałam po ręką :diabloti: Codziennie rozlegają się u nas w domu takie oto dźwięki (w tle komentarze Hani, która przyglądała się nagrywaniu filmiku): [video=youtube;vnqes6cJceg]http://www.youtube.com/watch?v=vnqes6cJceg[/video] [video=youtube;Pwfr1znNa4A]http://www.youtube.com/watch?v=Pwfr1znNa4A[/video] Quote
Murka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 On ma hopla na punkcie piszczyków, zwłaszcza tej gumowej zabawki. Parę dni temu dziwnie się zachowywał, węszył do góry, stawał na łapkach, próbował wdrapać się po ścianie, popiskiwał - wszystko pod parapetem okna. Okazało się, że teściowa zamiatając podłogę położyła na parapecie jego ukochaną piłeczkę ;) Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 kochany, cudowny Łatuś :) Niestety filmik zobaczę dopiero w domu... bo w pracy mam blokadę. I tak nie jest źle, bo zdjęcia wszystkie widzę :D a na przykład Nikuś ma taką blokadę, że nawet zdjęć ani banerków nie widzi. Aparat sprawuje się dobrze? ;) Quote
MagdaNS Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Łatuś ma taką samą żółtą kość jak Redzik :) Redzik ze swoją się nie rozstaje :) Quote
Murka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Aparat póki co jest ok. Żadna tam rewelacja, ale jest szybszy od mojego antyku, więc coś tam podziałamy, niech się tylko słoneczko pokaże, bo wciąż popaduje coś :shake: A kością Łatuś rzadko się zajmuje, coś mu za słabo piszczy. Ma swoją ulubioną piłeczkę i już. Quote
Ra_dunia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 za słabo piszczy :) pięknie :) Czy tylko Łatuś ma takie piszczące zamiłowania, czy jeszcze jakiś inny psiak dołącza do koncertu? Mel nie ma żadnej piszczącej zabawki... raz miał... myślałam, że oszaleję ;) Quote
Recommended Posts