Murka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 No niestety, niedługo stuknie nam rok wspólnego mieszkania :( Quote
stonka1125 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 dorobiłam mu troszkę ogłoszeń www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.animalia.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.mammisia.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ojej.pl Quote
MagdaNS Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Oj Łatuniu kochany, a bazarek dla Ciebie tak kiepsko idzie.... Buziaczki, idzie wiosna, może ktoś pokocha taką słodziznę :) Quote
Ra_dunia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Czas najwyższy do domu. Wystarczy już tych wszystkich długodystansowców w hoteliku... Quote
MagdaNS Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Cioteczki, przypominam że - póki co -trwa bazarek dla Łatusia, naprawdę fajne książki z ostatnich lat, a nie wyciągnięte z kufra, zajrzyjcie i kupcie : http://www.dogomania.pl/threads/181310-Bestsellery-dla-niewidomego-A-atusia-u-Murki-do-31-03-Kup-Teraz-POMA-A-DOBRY-CZA-OWIEKU?p=14248592#post14248592 Quote
MagdaNS Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Oglądanie było baaardzo owocne :) Za co bardzo Ci dziękujemy :) Quote
Ra_dunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Oglądać, kupować, propagować ;) bo jeszcze tylko 2 dni... :D A Łatuś - ty do domku szorować :) Quote
iwlajn Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ten książkowy bazarek Magdy jest naprawdę super. I jaki szczytny cel:) Quote
MagdaNS Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Jutro ostatni dzień bazarku, może ktoś sie jeszcze na coś skusi :) Został Franklin, dieta oczyszczająca na wiosnę, opowieści z Bliskiego Wschodu, poradnik o przyjmowaniu gości - w sam raz na święta i inne ciekawe pozycje :) Quote
Ra_dunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 A ja dodatkowo zachęcam do adopcji Łatusia, żeby na cel utrzymania go w hoteliku bazarki nie były już potrzebne ;) Quote
GochaT Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ra_dunia napisał(a):A ja dodatkowo zachęcam do adopcji Łatusia, żeby na cel utrzymania go w hoteliku bazarki nie były już potrzebne ;) Marzymy o tym , już za długo czeka na domek Quote
Ra_dunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Stanowczo za długo... a taki z niego uroczy psiak. Quote
Murka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dzisiaj był pierwszy telefon w sprawie Łatusia! Miła pani zadzwoniła aż z Łodzi. Chciałaby podarować Łatkowi dom, ale ma... 4 yorki, w tym jeden kaleki. Łatuś na pewno by ich zaczepiał, ani nie atakował, ale one musiałyby się przyzwyczaić do jego indywidualności i do tego, że nie życzy sobie poufałości, że czasem warknie jak coś na niego wlezie niechcący lub jak coś mu będzie zaglądać do miski. Ta pani obiecała dzwonić jeszcze po świętach we wtorek. Quote
eloise Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Murka']Dzisiaj był pierwszy telefon w sprawie Łatusia! Miła pani zadzwoniła aż z Łodzi. Chciałaby podarować Łatkowi dom, ale ma... 4 yorki, w tym jeden kaleki. Łatuś na pewno by ich zaczepiał, ani nie atakował, ale one musiałyby się przyzwyczaić do jego indywidualności i do tego, że nie życzy sobie poufałości, że czasem warknie jak coś na niego wlezie niechcący lub jak coś mu będzie zaglądać do miski. Ta pani obiecała dzwonić jeszcze po świętach we wtorek. u nas to norma :evil_lol: prawie każdy tak reaguje na każdego ( 4 samców) ;) Łatek! ja od dawna trzymam za Ciebie kciuki chłopaku! Quote
stonka1125 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 ło boże, aż się boję, ale trzymam!!!!!!!!! Quote
Ra_dunia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 jak w domu jest parę psiaków to zawsze są "ustawianki" w stadzie. Mam nadzieję, że Pani się jeszcze odezwie. Quote
GochaT Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No Łatuś - ale ja przelałam dolę za kwiecień , co nie znaczy ,że nie ma iść do domku Quote
Murka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Pani się niestety nie odezwała ;( Przynajmniej pocieszenie jest, że w końcu ktoś się Łatkiem zainteresował... Łatuś został w sobotę zaszczepiony na wściekliznę, poprzedniego szczepienia upłynął już termin ważności. Quote
MagdaNS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Łatusiu poszło właśnie dla Ciebie 200 zł z bazarku książkowego :) Quote
Recommended Posts