Murka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 No, no już ja tam wiem co zostało mi do zrzucenia po ciąży :cool1: A Łatek jest prześmieszny. Żadnego prania nie można bez jego nadzoru zrobić, bo jak tylko coś miękkiego ląduje na podłodze w łazience, to od razu mości sobie w tym gniazdko i jest wielce oburzony i zdegustowany jak się mu zabiera spod tyłka :cool1: Ostatnio położyłam koc do prania pod koszem i Łatuś sobie takie piękne posłanko tam umościł i tak się słodko w nim wykłada, że żal mi się zrobiło i chyba ten koc poczeka sobie na pranie dłużej :eviltong: Quote
stonka1125 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 mój cwaniaczek mały(chociaz on juz bardziej murkowy niż mój)jak sobie przypominam tego małego ,wystraszonego i pogryzionego psiaka to wierzyc mi sie nie chce ze tak mu sie poszczęściło,jak on sie chował w tym boksie pod paletę,albo jak siedział pod kratą i w ogóle sie nie ruszał bo wszystkie psiska jazgały jak dzikie i on nie wiedział co sie dzieje,a jak mnie słyszał to nieśmiało machał ogonkiem i "rozgladał"sie z której strony do niego gadam,murka to co robisz dla tych psów jest nie do przecenienia,do nieba polecisz ekspresem a św.franciszek będzie na ciebie czekał na bank,oj udało się temu naszemu łatisowi Quote
Asia_Klero Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 super wieści:razz:jak dobrze,ze łatuś już bezpieczny:cool3: Quote
Onaa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Wątek i historia Łatusia dają mi nadzieję i wytchnienie i napełniają serce radością, że może być dobrze i że warto walczyć o to dobro :). Łatulek szczęśliwy u wspaniałej Mureczki, super :lol:. Quote
Murka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Przyszły wpłaty: 15 zł od mari23 30 zł od stonki1125 Quote
funia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 BYŁAM WCZORAJ U MURKI ,WIDZIALAM ŁATULE .aLE JEST Z NIEGO CHŁOPAK ŚLĄSKI W BARACH SZEROKI W DUPIE WASKI :evil_lol:żARTUJE ,BIEGAŁ SOBIE JAK PAN NA WŁOŚCIACH I NIC SOBIE NIE ROBIŁ Z GOSCI .oN BIEGA TAK JAKBY WIDZIAL W 100% JEST BARDZO SZCZĘŚLIWY U MURKI ,nA ŻYWO JEST JESZCZE ŁADNIEJSZYM PIESKIEM Quote
stonka1125 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 murka czy łatus będzie miał usuwana męskość??????? Quote
Onaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 stonka1125 napisał(a):murka czy łatus będzie miał usuwana męskość??????? Jejku, jak to strasznie zabrzmiało. Quote
majka50 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Bardzo się cieszę,że Łateczek będzie widział.:loveu: Quote
Murka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Z ciachankiem musimy poczekać do końca leczenia oczków. Dr Balicki powiedział, że lepiej poczekać, bo nie wiadomo co wywołało ropne zapalenie rogówki i po zabiegu mogłoby się np. przenieść na mosznę. Quote
stonka1125 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Murka napisał(a):Z ciachankiem musimy poczekać do końca leczenia oczków. Dr Balicki powiedział, że lepiej poczekać, bo nie wiadomo co wywołało ropne zapalenie rogówki i po zabiegu mogłoby się np. przenieść na mosznę. jezu, z oczków na moszne nawet nie mówię tego mężowi bo zacznie oczy sobie rumiankiem przemywac na wszelki wypadek ,chociaz łatus ma bliżej moszny oczka niz mój chłop:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 stonka1125 napisał(a):jezu, z oczków na moszne nawet nie mówię tego mężowi bo zacznie oczy sobie rumiankiem przemywac na wszelki wypadek ,chociaz łatus ma bliżej moszny oczka niz mój chłop:evil_lol: ale jakby sie tak zgiął w pół? :diabloti: Quote
stonka1125 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):ale jakby sie tak zgiął w pół? :diabloti: no nie wiem:cool3: Quote
majka50 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dziewczyny jesteście rewelacyjne. Niech by się chłopy dowiedziały jakie to dyskuje odchodzą na dogo na różne tematy:crazyeye: np. odległości oczu od jajek :diabloti: ale by się cieszyły. Rany:crazyeye: Quote
Luna123 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 stonka1125 napisał(a):no nie wiem:cool3: coś mi się wydaje, że dzisiaj w wielu domach będą intensywne " sporty nocne " co by się przekonać:evil_lol: Quote
Luna123 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ale oczywiście to wszystko dla Łatusia:loveu:, zeby pojawił się na pierwszej stronie;) Quote
Onaa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Nie wiem czy alegratke nie potzreba Łatuniowi wyróżnić czy też ma ciągle odnawianą i jest na początku :roll:. I może w ogłoszeniach to więcej tych zdjęć u Murki dać, np. jak Łatuś tak się ładnie bawi piłeczką :lol:, może to sprawi że ktoś zobaczy w nim to co my widzimy :lol:. I kontakt to może też tel. i mail. tylko nie wiem, pewnie też do Murki . Quote
stonka1125 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Dogo07 napisał(a):Nie wiem czy alegratke nie potzreba Łatuniowi wyróżnić czy też ma ciągle odnawianą i jest na początku :roll:. I może w ogłoszeniach to więcej tych zdjęć u Murki dać, np. jak Łatuś tak się ładnie bawi piłeczką :lol:, może to sprawi że ktoś zobaczy w nim to co my widzimy :lol:. I kontakt to może też tel. i mail. tylko nie wiem, pewnie też do Murki . ogłoszenia aktualne,ja czekam z allegro az oczka sie podleczą Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dogo07 napisał(a):Nie wiem czy alegratke nie potzreba Łatuniowi wyróżnić czy też ma ciągle odnawianą i jest na początku :roll:. I może w ogłoszeniach to więcej tych zdjęć u Murki dać, np. jak Łatuś tak się ładnie bawi piłeczką :lol: Co do alegratki to niestety wyróżnienie skończyło się już dawno temu, bo to było tylko smsowe. Jeśli chodzi o fotki to dodałam od razu tamte ładniutkie od Murki. Podejrzewam, że problemem są oczka :-( Większość osób nie widzi potrzeby adopcji psa niewidomego :-( Quote
agata51 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='stonka1125']jezu, z oczków na moszne nawet nie mówię tego mężowi bo zacznie oczy sobie rumiankiem przemywac na wszelki wypadek ,chociaz łatus ma bliżej moszny oczka niz mój chłop:evil_lol: A mój TŻ od pół roku do okulistki chodzi. Wmawia mu początki zaćmy i kropelki przepisuje. I oczywiście JA muszę zakraplać. To jest chore. Quote
stonka1125 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='agata51'] A mój TŻ od pół roku do okulistki chodzi. Wmawia mu początki zaćmy i kropelki przepisuje. I oczywiście JA muszę zakraplać. To jest chore. psu byś zakraplała, a chłopu nie chcesz,taka zona z ciebie:eviltong::evil_lol: Quote
Murka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Przyszła wpłata 50 zł od ketuni ;) Słuchajcie, oczka Łatka naprawdę zaczynają się robić ciemniejsze, bielmo schodzi :multi: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Murka napisał(a): Słuchajcie, oczka Łatka naprawdę zaczynają się robić ciemniejsze, bielmo schodzi :multi: :multi::multi: Będzie łatwiej go wyadoptować :multi: Quote
agata51 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='stonka1125']psu byś zakraplała, a chłopu nie chcesz,taka zona z ciebie:eviltong::evil_lol: Bo jemu się nie da! Tak zaciska powieki, że nawet pazurami nie idzie ich rozchylić! Łateczku, buziaki od ciotki. Mureczko, pokaż nam ciemniejsze oczka Łatucha! Quote
Recommended Posts