Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczka będą jutro ;), a teraz rozliczonko, bo to już miesiąc Łateczek sobie z nami mieszka :cool3:

Wpłaty:
50 zł jkp
50 zł ketunia
15 zł mari23
30 zł stonka1125
10 zł Tola
30 zł kometa
30 zł dogo07
260 zł p.Bogusia z Kępna
10 zł funia
20 zł p.Małgorzata z Jarocina
66 zł Rodzice Maciusia:)
50 zł p.Joanna z Poznania
15 zł mari23
30 zł stonka1125
50 zł ketunia
Razem: 716 zł

Koszty:
240 zł hotelowanie
23 zł przejazd do Kazimierza Dolnego 1/3 kosztów (odbiór Łatka)
3 zł odrobaczenie
20 zł wirusówki
15 zł badanie oczek przez weta
60 zł przejazd do Lublina (wizyta u okulisty)
40 zł wizyta u okulisty
60 zł krople do oczu
Razem: 461 zł

716 zł - 461 zł = 249 zł
Stan finansowy na 19 czerwca wynosi +255 zł.

Posted

Ojeeeeeej - jaki on jest śliczny. I oczka też śliczne.

Łatek zdrowieje - Murka, on chyba musiał się zjawić u Ciebie żeby tak wypięknieć.

Od dawna trzymam kciuki za Łatka ale tego to nawet w najśmielszych oczekiwaniach nie wyśniłam.

Łateczku - kochane cudo jesteś.

Posted

ja mam prośbę - chciałabym sobie zaplanować comiesięczne deklaracje na Łaciastą, więc czy mogłabyś Murko zrobić takie podliczenie od kiedy Łacia przybył do Ciebie i za jakie okresy są opłaty? Z tego co wiem to pati tak robi i jest łatwo zobaczyć kto za co wpłacił. Bo ja wpłaciłam te 66 zł i nie wiem czy już mam na kolejny okres miesięczny wpłacać czy nie.

Namotałam trochę, ale mam nadzieję, ze wiecie o co chodzi :evil_lol:

Posted

Łatek przyjechał do mnie 21 maja. Wpłaty chyba najlepiej robić po rozliczeniu, bo wtedy mija miesiąc i zbierane są kolejne wpłaty do następnego rozliczenia. Jeśli chodzi o mnie mi jest obojętne. Można ustalić dowolny dzień miesiąca na wpłaty.

A tu jeszcze Łatuś z naszą latoroślą. Łatek jest bardzo łagodny wobec dzieci. Pieszczoch z niego nieziemski. Jego ulubiona pozycja to koła w górę i głaskać mnie!
Poza tym jest grzeczny, reaguje na imię (aczkolwiek czasem udaje, że jest głuchy :cool3:).

Posted

[quote name='Murka']Łatek przyjechał do mnie 21 maja. Wpłaty chyba najlepiej robić po rozliczeniu, bo wtedy mija miesiąc i zbierane są kolejne wpłaty do następnego rozliczenia. Jeśli chodzi o mnie mi jest obojętne. Można ustalić dowolny dzień miesiąca na wpłaty.

A tu jeszcze Łatuś z naszą latoroślą. Łatek jest bardzo łagodny wobec dzieci. Pieszczoch z niego nieziemski. Jego ulubiona pozycja to koła w górę i głaskać mnie!
Poza tym jest grzeczny, reaguje na imię (aczkolwiek czasem udaje, że jest głuchy :cool3:).

Jaki on jest wpatrzony w Murczątko.:loveu::loveu::loveu:
Z tą wybiórczą głuchotą to czterołapki chyba wszystkie mają :roflt:
:roflt::roflt:

Posted

czyli wychodzi na to, że ja mam opłacone 2 miesiące, czyli od 21 maja do 21 lipca. To od razu poproszę pewną dogomaniaczkę o wpłatę za mnie do 21 sierpnia, bo mi za bazarek jest winna. Poproszę ją o dopisanie, że to ode mnie.

P.S Choć mam gorącą nadzieję, że do tego czasu Łaciatow znajdzie najpiękniejszy domson na świecie :loveu:

Posted

Łatek jak widać nadaje się wspaniale do dzieci i rodziny. Mam nadzieję, że znajdzie wreszcie ten swój wspaniały dom. I będzie tam szczęśliwy tak jak jest szczęśliwy u Murki :).
Dzięki Murko, że Łatek ma tak dobrze u Ciebie.
Jak sobie przypominam jak na początku tego wątku z nim było kruchutko w schronisku, to aż się łza w oku kręci, a teraz ma tak dobrze :).

Posted

Przyszło 10 zł od Dogo07 ;)

Musieliśmy wczoraj dokupić krople, bo się skończyły. TZ musiał jechać do Lublina, bo jedne z tych kropli są specjalnie robione w jednej jedynej aptece lubelskiej. Koszt paliwa bierzemy na siebie, bo załatwiliśmy przy okazji swoje sprawy. Koszt kropli jak ostatnio (60 zł).

Posted

nasza niewidoma i glucha Komcia znalazla domek, ale napisał pan, który był chętny ją przyjąc. dom i pan nie sprawdzony. komu mogę przesłac kontakt?

proszę piszcie na pw-żebym wątków nie pomyłiła:oops: