Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się, że miałam okazję cię poznać i wymiziać, Łateczku. Jesteś naprawdę uroczym psiakiem. I bardzo, bardzo dzielnym. :loveu: A ogonek masz po prostu przecudny.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mój mały śmierdziuszek,nareszcie będzie szczęśliwy i spokojny,on odsypiał stres schroniskowy 19 godzin i 45 minut:crazyeye: z godzinna przerwą na spacer w poznaniu w oczekiwaniu na transport,musiał już być wykończony.................

i taki mały off ,zajrzyjcie,w zamościu znowu źle,wolontariat wyrzucony,psy znowu bedą umierać na potęge
http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-plochliwa-marmurkowa-fionka-w-obozie-zaglady-pilnie-dt-138220/

Posted

Tak, Łatka mamy w domu (zajął miejsce Misi), rezydencję ma w łazience, a jak załapie rytm spacerów i zachowanie czystości oraz trochę się z nami oswoi to będzie mógł zwiedzać resztę domu.
Psiak jest przesympatyczny. Ambicje ma ogromne i trochę go przerastają :evil_lol: w ogrodzie najchętniej obsikałby każdą trawkę i nawet jak już nie ma czym sikać, to choć nogę wciąz podnosi :roll:
Apetyt ma chłopak zdrowy, z psami jak na razie fajnie się dogaduje.
Oczka wysychają i coś tam z nich wypływa, przemywam solą fizjologiczną. Mam sztuczne łzy (oraz sporo róznych kropel do oczu, muszę posprawdzać daty ważności), ale bez konsultacji z wetem nie zapodam.

Łatek woli leżeć na płytkach choć niedaleko leży kocyk

Łatuś daje łapkę

Potem przekonał się do kocyka, ale tak sobie pościelil, że pół doopki na płytkach :shake: Teraz śpi na dwóch kocykach :eviltong:

Posted

Łatek bardzo dużo śpi, chyba odsypia schronisko :lol:
Jest bardzo grzeczny i spokojny. Na spacerki wychodzi chętnie. Innych psów się wyraźnie boi i obiera taktykę, że najlepszą obroną jest atak :diabloti: śmiesznie to wygląda zwłaszcza jak przeciwnik jest od niego kilka razy większy ;) ale może mu przejdzie jak się nieco oswoi i zaczai, że żaden czworonóg mu krzywdy nie chce zrobić ani z miski podjadać.

Robi dużo rzadkich koopek, więc zapodałam mu tabletkę na odrobaczenie (koszt 3 zł) oraz wyposażyłam w obróżkę przeciwpchelną (gratis).
Muszę powiedzieć, że stonka wykąpała Łatka super, jest bielutki i pachnący :loveu:

Chłopak ma szczepienie tylko przeciw wściekliźnie, czy przy okazji zrobić mu wirusówki? To byłby koszt 20 zł.

Posted

Łatuś jest rozkoszny i jak sobie smacznie śpi na posłanku,chyba nigdy nie spał w takich luksusach,jakby Go położyć do łóżeczka to by z niego nie wychodził.

Posted

murka,rób wszystko co uwazasz za stosowne,i napisz tylko ile bedziemy winni,bo jeszcze nie płacilismy ci za transport łateczka(to co miało byc dzielone na trzech kawalerów)

Posted

Nie jest tak źle, wpłynęło 50 zł od ketuni ;)

Łatuś dużo śpi, ale jak przychodzi czas spaceru to w miejscu nie ustoi :lol:

A tu spotkanie z naszą latoroślą ;)

Posted

ale wazniak z niego sie robi!piękną latorośl macie i do tego dogomaniacką,gratuluje,dzisiaj(ewentualnie jutro) pójdzie przelew ode mnie i gosi t.z jarocina,była dzisiaj u mnie pani maria(prezes naszego tozu )zobaczyc radlińskie psy w hotelikach i na watkach,bardzo sie cieszy i dziekuje wszystkim ,za wszystko!