stonka1125 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 fantastyczny:loveu:jak sobie pomyslę ,że ktoś go kochał ,nauczył go prosić i pewnie paru innych rzeczy ,a potem oddał jak zepsute coś do schronu ,to mi niedobrze............. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Na chwilę obecną Łaciuś jest moim ulubieńcem na dogo :loveu: Jego fota widnieje na tapecie mojego kompa :loveu: Quote
Onaa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Łatunia śliczna kochana :loveu: :loveu: :loveu:. Wolna, bezpieczna. A w schronisku zastraszony biedula był, ukrywał się gdzieś za budą, bał się każdego dnia innych psów, nie widział ich i nie wiedział co z nim będzie. U Murki jest wreszcie szczęśliwy i śpi spokojnie :). A jak jeszcze swój właśny kochający domek znajdzie to już w ogóle będzie super ! Quote
danka1234 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 To Łatuś potrzebuje teraz chyba nowych ogłoszeń z nowymi tymi slicznymi foteczkami.Usune zatem poprzednie ogłoszenia i zrobie nowe ale na kogo teraz podać kontakt w ogłoszeniach? Quote
stonka1125 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 namiary na murke oczywiście nie mogę sie napatrzeć na te zdjęcia i ciągle tu właże i się gapie,taki łaciasty szczęśliwy,że zyć się chce i wiadomo że warto to wszystko robic dla tych pychów słodkich! Quote
Asia_Klero Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 wlasnie te fotki wprost na allegro i inne ogloszenia:loveu: Quote
Murka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Stan koopkowy uległ poprawie: mniejsza częstotliwość i lepsza konsystencja. Chyba idziemu ku dobremu :p Łatek klimatyzuje się cudownie, jest wesoły, ciekawski, merda ogonkiem jak tylko usłyszy głos. Reaguje na wołanie. Wobec innych psiaków (psów i suk) jest ok, byle go nie zaczepiały. A jak przy płocie szczeka (trzeba i gdy nie trzeba), taki obrońca i stróż, że ho ho! Pocieszny i słodki jest bardzo, można się godzinami patrzeć na niego ;) Po weekendzie będę dzwonić do okulisty dr Balickiego w Lublinie, aby umówić się na jakiś termin wizyty :roll: Przyszły wpłaty: 260 zł p.Bogusia z Kępna 10 zł funia Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 agata51 napisał(a):Mogę wyróżnić Łateczkowi alegratkę. ale on już ma przecież alegratkę ode mnie... :roll: tyle, że nie wyróżnioną Quote
agata51 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a):ale on już ma przecież alegratkę ode mnie... :roll: tyle, że nie wyróżnioną A wyróżnisz, jak ci prześlę kod? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 agata51 napisał(a):A wyróżnisz, jak ci prześlę kod? oczywiście ;) Quote
Ra_dunia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Jejku jaki on cudny... te zdjęcia po prostu rozbrajające :loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 dzisiaj poszedł przelew na Łaciora pięknego na 66 zł, a alegratkę wyróżnię za momento :multi: Quote
stonka1125 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 mój cyrkowiec słodki,zrobię mu po wypłacie(tż-owej) allegro wyróżnione,mój mały ślepuś kochany,wiedziałam ze będzie fantastycznym pieńciuchem! Quote
funia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 rozmawiałam dzisiaj z Murka o Łatusiu ,bardzo go chwaliła ;) Quote
agata51 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 funia napisał(a):rozmawiałam dzisiaj z Murka o Łatusiu ,bardzo go chwaliła ;) Boć to sama słodycz! Już by był mój, gdybym taka zapsiona nie była. Quote
Tola Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Oj rozczuliły mnie te zdjecia Łatusia:loveu: Taki słodziak na pewno szybko znajdzie dom i będzie szczesliwy jak nasz zamojski Krecik. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Podrzucę Łaciuchnę najpiękniejszą i przy okazji zapodam link do wyróżnionej alegratki :loveu: [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1930447_prosze_pomoz_mi_poczuc_co_to_milosc.html]Prosz Quote
Murka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Łatek zdaje się załapał o co chodzi z czystością :multi: I chyba skończyły się już rewolucje jelitowe :razz: Dzwoniłam dzisiaj do okulisty dr Balickiego. Teraz wyjeżdża na konferencję, ale przyjmie Łatka w poniedziałek-wtorek. W niedzielę wieczór mam dzwonić i się umówić. Quote
stonka1125 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 ciekawe co powie doktor,trzymam kciuki za pierdziela!cieszę się,że łatek załapał o co chodzi:evil_lol: Quote
Murka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Przyszły wpłaty: 66 zł Rodzice Maciusia :) 20 zł Gosia T. z Jarocina Quote
agata51 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 stonka1125 napisał(a):ciekawe co powie doktor,trzymam kciuki za pierdziela!cieszę się,że łatek załapał o co chodzi:evil_lol: stonka, ja cię chyba zabiję! śmierdziuch, pierdziel! Łatek sobie wyprasza! Quote
Onaa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No kiedyś to on i może był : śmierdzioszkiem i pierdzioszkiem ( w schronisku bez kąpieli i po tym jedzonku z kaszą, to nic dziwnego ), ale teraz to Łatunia już śliczna jest i chyba bączusiów u cioci Murki nie puszcza :lol:. Quote
stonka1125 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 agata51 napisał(a):stonka, ja cię chyba zabiję! śmierdziuch, pierdziel! Łatek sobie wyprasza! przepraszam to słonce moje pachnące(tż tez mnie wyzywa jak tak mówie na łatka i też wyprasza to sobie:evil_lol:) Quote
Recommended Posts