Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fantastyczny:loveu:jak sobie pomyslę ,że ktoś go kochał ,nauczył go prosić i pewnie paru innych rzeczy ,a potem oddał jak zepsute coś do schronu ,to mi niedobrze.............

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łatunia śliczna kochana :loveu: :loveu: :loveu:.

Wolna, bezpieczna.

A w schronisku zastraszony biedula był, ukrywał się gdzieś za budą, bał się każdego dnia innych psów, nie widział ich i nie wiedział co z nim będzie.

U Murki jest wreszcie szczęśliwy i śpi spokojnie :).

A jak jeszcze swój właśny kochający domek znajdzie to już w ogóle będzie super !

Posted

To Łatuś potrzebuje teraz chyba nowych ogłoszeń z nowymi tymi slicznymi foteczkami.Usune zatem poprzednie ogłoszenia i zrobie nowe ale na kogo teraz podać kontakt w ogłoszeniach?

Posted

namiary na murke oczywiście
nie mogę sie napatrzeć na te zdjęcia i ciągle tu właże i się gapie,taki łaciasty szczęśliwy,że zyć się chce i wiadomo że warto to wszystko robic dla tych pychów słodkich!

Posted

Stan koopkowy uległ poprawie: mniejsza częstotliwość i lepsza konsystencja. Chyba idziemu ku dobremu :p

Łatek klimatyzuje się cudownie, jest wesoły, ciekawski, merda ogonkiem jak tylko usłyszy głos. Reaguje na wołanie. Wobec innych psiaków (psów i suk) jest ok, byle go nie zaczepiały.
A jak przy płocie szczeka (trzeba i gdy nie trzeba), taki obrońca i stróż, że ho ho!
Pocieszny i słodki jest bardzo, można się godzinami patrzeć na niego ;)

Po weekendzie będę dzwonić do okulisty dr Balickiego w Lublinie, aby umówić się na jakiś termin wizyty :roll:

Przyszły wpłaty:
260 zł p.Bogusia z Kępna
10 zł funia

Posted

Łatek zdaje się załapał o co chodzi z czystością :multi: I chyba skończyły się już rewolucje jelitowe :razz:

Dzwoniłam dzisiaj do okulisty dr Balickiego. Teraz wyjeżdża na konferencję, ale przyjmie Łatka w poniedziałek-wtorek. W niedzielę wieczór mam dzwonić i się umówić.

Posted

stonka1125 napisał(a):
ciekawe co powie doktor,trzymam kciuki za pierdziela!cieszę się,że łatek załapał o co chodzi:evil_lol:

stonka, ja cię chyba zabiję! śmierdziuch, pierdziel! Łatek sobie wyprasza!

Posted

No kiedyś to on i może był : śmierdzioszkiem i pierdzioszkiem ( w schronisku bez kąpieli i po tym jedzonku z kaszą, to nic dziwnego ), ale teraz to Łatunia już śliczna jest i chyba bączusiów u cioci Murki nie puszcza :lol:.

Posted

agata51 napisał(a):
stonka, ja cię chyba zabiję! śmierdziuch, pierdziel! Łatek sobie wyprasza!

przepraszam to słonce moje pachnące(tż tez mnie wyzywa jak tak mówie na łatka i też wyprasza to sobie:evil_lol:)