Tola Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 (edited) Zgłosił się fajny domek z Lublina po Telmę; pani chce poczekać do czasu sterylki i jeśli wszystko będzie ok - kotka tam zamieszka. O Luizkę właściwie nikt nie pyta Jeszcze wieści z DS (od Marleny:) Afry vel Carmen zabranej z zamojskiego schroniska W sobotę byli na wystawie psów i okazało się, że sunia nie jest "w typie OH", ale w 100% rasowym owczarkiem holenderskim:eviltong: Marlena - pochwal się najnowszym zdjęciem suni na jej wątku;) wątek suni http://www.dogomania.pl/forum/threads/216409-Afra-walczy%C5%82a-o-%C5%BCycie-juz-wszystko-dobrze-Jest-w%C5%82asny-dom! Edited July 15, 2014 by Tola Quote
Havanka Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Luiza, taka piękna i tak małe zainteresowanie? Moze gdyby zaprezentowała w pełni swój atut - cudny ogon, byłoby większe zainteresowanie;)? Quote
Tola Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 [quote name='Havanka']Luiza, taka piękna i tak małe zainteresowanie? Moze gdyby zaprezentowała w pełni swój atut - cudny ogon, byłoby większe zainteresowanie;)?[/QUOTE Luizka niestety nie odziedziczyła po mamie tak pięknego ogona, ale i bez niego jest rozkosznym kociakiem:loveu: Na obu ogonkach zgadzają się tylko kolory;) Quote
Tola Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 We wtorek Teoś został umówiony na konsultację do prof.Balickiego-świetnego okulisty z Lublina. Quote
Havanka Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Biedny maluszek.:shake: Te oczka kiepsko wyglądają. Dobrze, że zobaczy go specjalista. Może uda się je jakoś uratować... Są wieści od Cytrynki ! Mari23 pisze na wątku bazarkowym: Tolu, nie znalazłam wczoraj wątku zamojskiego, a chciałam napisać, że spotkałam u wetki "waszą" Cytrynkę - Mikunię :smile:, ślicznie wygląda, przytyła, pięknie lśniąca i niezbyt serdeczna ( to ostatnie jak zawsze ;-)) Powiększy im się rodzina, sunia była z ciężarną panią :smile:. Udało się suni ! Znalazła dobry dom ! Quote
Tola Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='Havanka']Biedny maluszek.:shake: Te oczka kiepsko wyglądają. Dobrze, że zobaczy go specjalista. Może uda się je jakoś uratować... Są wieści od Cytrynki ! Mari23 pisze na wątku bazarkowym: Tolu, nie znalazłam wczoraj wątku zamojskiego, a chciałam napisać, że spotkałam u wetki "waszą" Cytrynkę - Mikunię :smile:, ślicznie wygląda, przytyła, pięknie lśniąca i niezbyt serdeczna ( to ostatnie jak zawsze ;-)) Powiększy im się rodzina, sunia była z ciężarną panią :smile:. Udało się suni ! Znalazła dobry dom ! Takie wieści dodają skrzydeł:loveu: Bardzo się cieszę, ze suni tak bardzo odmieniło się życie:lol: Quote
Tola Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 Mam nowego szczeniaka (znalezionego dzisiaj), to 3 mies. sunieczka Quote
beka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Na fb znalazłam informacje o suni onka ktore trafila do schroniska https://www.facebook.com/events/434751803333069/?ref_newsfeed_story_type=regular Quote
Tola Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 (edited) [quote name='beka']Na fb znalazłam informacje o suni onka ktore trafila do schroniska https://www.facebook.com/events/434751803333069/?ref_newsfeed_story_type=regular Piękna sunia, szkoda ją do schronu:( Nasz Teoś był dzisiaj na konsultacji w Lublinie - profesor powiedział, ze kociak jest do uśpienia. Dt, który stał się DS nie wyraził zgody - Tymuś będzie żył pod doskonała opieką. Edited August 3, 2014 by Tola Quote
Havanka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='Tola']Piękna sunia, szkoda ją do schronu:( Nasz Tymuś był dzisiaj na konsultacji w Lublinie - profesor powiedział, ze kociak jest do uśpienia. Dt, który stał się DS nie wyraził zgody - Tymuś będzie żył pod doskonała opieką. czy ze względu na te oczy? Quote
Tola Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 [quote name='Havanka']czy ze względu na te oczy?[/QUOTE] TaK - ze względu na oczy! Quote
mari23 Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='Tola']Takie wieści dodają skrzydeł:loveu: Bardzo się cieszę, ze suni tak bardzo odmieniło się życie:lol:[/QUOTE] oj, naprawdę super trafiła :) a jak ja kochają! opowiadają o niej wpatrzeni w nią z zachwytem :) Quote
beka Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Czy dziewczyny możecie sie czegoś o tej once dowiedzieć? Quote
Tola Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 (edited) [quote name='beka']Czy dziewczyny możecie sie czegoś o tej once dowiedzieć? Ja wyjeżdżam na urlop, więc nie dam rady, chociaż ta oneczka bardzo zapadła mi w pamięć:( Wysyłam pv Dzisiaj facet z pobliskiej wsi przywiózł kotkę i jej kociaka, które u jego sąsiada żyją w strasznych warunkach. Wczoraj były jeszcze dwa kociaki - jeden niestety nie doczekał:( Obie kotki są w opłakanym stanie, bardzo wychudzone, takie kocie szkielety, zarobaczone, zapchlone. Na szczęście zgłosił się kolejny dt dla kotów - pani bez zastanowienia zgodziła się przyjąć obie kotki A do pani, u której zamieszkał niewidomy Teoś trafił dzisiaj kolejny mały bezdomniak - rudy kocurek Edited July 23, 2014 by Tola Quote
funia Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Dzisiaj znalazłam sunię w typie cavaliera? ,miniatura spaniela?..błąka się od dwóch tygodni .Szukam pilnie DS!!!Jest przecudownym stworzeniem . Quote
Havanka Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='funia']Dzisiaj znalazłam sunię w typie cavaliera? ,miniatura spaniela?..błąka się od dwóch tygodni .Szukam pilnie DS!!!Jest przecudownym stworzeniem . Funiu masz jeszcze jakieś zdjęcia? jeśli tak, to prześlij mi je na maila. Quote
funia Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Czekam na foty od kudatej ona mi zrobiła aparatem ,moje są z tel .Podeślę jak tylko dostane .Dziękuje ELu !! Quote
Tola Posted July 24, 2014 Author Posted July 24, 2014 [quote name='Tola'] Dzisiaj facet z pobliskiej wsi przywiózł kotkę i jej kociaka, które u jego sąsiada żyją w strasznych warunkach. Wczoraj były jeszcze dwa kociaki - jeden niestety nie doczekał:( Obie kotki są w opłakanym stanie, bardzo wychudzone, takie kocie szkielety, zarobaczone, zapchlone. Na szczęście zgłosił się kolejny dt dla kotów - pani bez zastanowienia zgodziła się przyjąć obie kotki. A do pani, u której zamieszkał niewidomy Teoś trafił dzisiaj kolejny mały bezdomniak - rudy kocurek Kotki zostają jednak u weta, są na razie zbyt słabe. Do dt pojadą za parę dni. Quote
mari23 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Havanka']Ale z niej ślicznota ![/QUOTE] cudo w moim typie :) Quote
funia Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='Havanka']Funiu masz jeszcze jakieś zdjęcia? jeśli tak, to prześlij mi je na maila.[/QUOTE] Havanko sunia już prawie w Ds !!dziękuje .Kolejny przykład na to ,ze ładny ma lepiej w życiu ... Quote
Havanka Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='funia']Havanko sunia już prawie w Ds !!dziękuje .Kolejny przykład na to ,ze ładny ma lepiej w życiu ... Po cichu już się cieszę, póki "prawie" nie stanie się faktem.:kciuki: Quote
Recommended Posts