Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Zgłosił się fajny domek z Lublina po Telmę; pani chce poczekać do czasu sterylki i jeśli wszystko będzie ok - kotka tam zamieszka.
O Luizkę właściwie nikt nie pyta

Jeszcze wieści z DS (od Marleny:) Afry vel Carmen zabranej z zamojskiego schroniska
W sobotę byli na wystawie psów i okazało się, że sunia nie jest "w typie OH", ale w 100% rasowym owczarkiem holenderskim:eviltong:
Marlena - pochwal się najnowszym zdjęciem suni na jej wątku;)
wątek suni
http://www.dogomania.pl/forum/threads/216409-Afra-walczy%C5%82a-o-%C5%BCycie-juz-wszystko-dobrze-Jest-w%C5%82asny-dom!

Edited by Tola
Posted

[quote name='Havanka']Luiza, taka piękna i tak małe zainteresowanie? Moze gdyby zaprezentowała w pełni swój atut - cudny ogon, byłoby większe zainteresowanie;)?[/QUOTE
Luizka niestety nie odziedziczyła po mamie tak pięknego ogona, ale i bez niego jest rozkosznym kociakiem:loveu:
Na obu ogonkach zgadzają się tylko kolory;)

Posted

Biedny maluszek.:shake: Te oczka kiepsko wyglądają. Dobrze, że zobaczy go specjalista. Może uda się je jakoś uratować...

Są wieści od Cytrynki ! Mari23 pisze na wątku bazarkowym: Tolu, nie znalazłam wczoraj wątku zamojskiego, a chciałam napisać, że spotkałam u wetki "waszą" Cytrynkę - Mikunię :smile:, ślicznie wygląda, przytyła, pięknie lśniąca i niezbyt serdeczna ( to ostatnie jak zawsze ;-))
Powiększy im się rodzina, sunia była z ciężarną panią :smile:
.

Udało się suni ! Znalazła dobry dom !

Posted

[quote name='Havanka']Biedny maluszek.:shake: Te oczka kiepsko wyglądają. Dobrze, że zobaczy go specjalista. Może uda się je jakoś uratować...

Są wieści od Cytrynki ! Mari23 pisze na wątku bazarkowym: Tolu, nie znalazłam wczoraj wątku zamojskiego, a chciałam napisać, że spotkałam u wetki "waszą" Cytrynkę - Mikunię :smile:, ślicznie wygląda, przytyła, pięknie lśniąca i niezbyt serdeczna ( to ostatnie jak zawsze ;-))
Powiększy im się rodzina, sunia była z ciężarną panią :smile:
.
Udało się suni ! Znalazła dobry dom !
Takie wieści dodają skrzydeł:loveu:
Bardzo się cieszę, ze suni tak bardzo odmieniło się życie:lol:

Posted (edited)

[quote name='beka']Na fb znalazłam informacje o suni onka ktore trafila do schroniska https://www.facebook.com/events/434751803333069/?ref_newsfeed_story_type=regular

Piękna sunia, szkoda ją do schronu:(

Nasz Teoś był dzisiaj na konsultacji w Lublinie - profesor powiedział, ze kociak jest do uśpienia.
Dt, który stał się DS nie wyraził zgody - Tymuś będzie żył pod doskonała opieką.

Edited by Tola
Posted

[quote name='Tola']Piękna sunia, szkoda ją do schronu:(

Nasz Tymuś był dzisiaj na konsultacji w Lublinie - profesor powiedział, ze kociak jest do uśpienia.
Dt, który stał się DS nie wyraził zgody - Tymuś będzie żył pod doskonała opieką.
czy ze względu na te oczy?

Posted

[quote name='Tola']Takie wieści dodają skrzydeł:loveu:
Bardzo się cieszę, ze suni tak bardzo odmieniło się życie:lol:[/QUOTE]

oj, naprawdę super trafiła :)
a jak ja kochają! opowiadają o niej wpatrzeni w nią z zachwytem :)

Posted (edited)

[quote name='beka']Czy dziewczyny możecie sie czegoś o tej once dowiedzieć?

Ja wyjeżdżam na urlop, więc nie dam rady, chociaż ta oneczka bardzo zapadła mi w pamięć:(
Wysyłam pv

Dzisiaj facet z pobliskiej wsi przywiózł kotkę i jej kociaka, które u jego sąsiada żyją w strasznych warunkach. Wczoraj były jeszcze dwa kociaki - jeden niestety nie doczekał:(
Obie kotki są w opłakanym stanie, bardzo wychudzone, takie kocie szkielety, zarobaczone, zapchlone.
Na szczęście zgłosił się kolejny dt dla kotów - pani bez zastanowienia zgodziła się przyjąć obie kotki

A do pani, u której zamieszkał niewidomy Teoś trafił dzisiaj kolejny mały bezdomniak - rudy kocurek

Edited by Tola
Posted

Dzisiaj znalazłam sunię w typie cavaliera? ,miniatura spaniela?..błąka się od dwóch tygodni .Szukam pilnie DS!!!Jest przecudownym stworzeniem .

Posted

[quote name='funia']Dzisiaj znalazłam sunię w typie cavaliera? ,miniatura spaniela?..błąka się od dwóch tygodni .Szukam pilnie DS!!!Jest przecudownym stworzeniem .

Funiu masz jeszcze jakieś zdjęcia? jeśli tak, to prześlij mi je na maila.

Posted

[quote name='Tola']

Dzisiaj facet z pobliskiej wsi przywiózł kotkę i jej kociaka, które u jego sąsiada żyją w strasznych warunkach. Wczoraj były jeszcze dwa kociaki - jeden niestety nie doczekał:(
Obie kotki są w opłakanym stanie, bardzo wychudzone, takie kocie szkielety, zarobaczone, zapchlone.
Na szczęście zgłosił się kolejny dt dla kotów - pani bez zastanowienia zgodziła się przyjąć obie kotki.

A do pani, u której zamieszkał niewidomy Teoś trafił dzisiaj kolejny mały bezdomniak - rudy kocurek

Kotki zostają jednak u weta, są na razie zbyt słabe. Do dt pojadą za parę dni.

Posted

[quote name='Havanka']Funiu masz jeszcze jakieś zdjęcia? jeśli tak, to prześlij mi je na maila.[/QUOTE]
Havanko sunia już prawie w Ds !!dziękuje .Kolejny przykład na to ,ze ładny ma lepiej w życiu ...

Posted

[quote name='funia']Havanko sunia już prawie w Ds !!dziękuje .Kolejny przykład na to ,ze ładny ma lepiej w życiu ...
Po cichu już się cieszę, póki "prawie" nie stanie się faktem.:kciuki: