Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przesyłajcie proszę

UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected]

Posted

Koleżanka wraz ze znajomymi z Tomaszowa Lubelskiego ma trochę (i dalej zbiera) rzeczy, które myślę, mogłyby się posłużyć psiakom - koce, ręczniki, pościel.
Czy byłyby one przydatne w schronisku w Zamościu?
Jeśli tak, to proszę (może być na pw) kontakt, to jej przekażę :)

Posted

Igam napisał(a):
Koleżanka wraz ze znajomymi z Tomaszowa Lubelskiego ma trochę (i dalej zbiera) rzeczy, które myślę, mogłyby się posłużyć psiakom - koce, ręczniki, pościel.
Czy byłyby one przydatne w schronisku w Zamościu?
Jeśli tak, to proszę (może być na pw) kontakt, to jej przekażę :)

skontaktowano się już w tej sprawie ze mną, jesteśmy umówione na telefon na jutrzejszy wieczór, w celu ustalenia szczegółów;) bardzo dziękujemy za każdą chęc pomocy:loveu:
Małgosiu przekaż znajomej, ze nie mogłam rozmawiać, bo byłam na szkoleniu z psiakiem, dlatego tak szybciorem rozmawiałam:diabloti:

Posted

hej dziewczyny:)
pisałam już chyba do was wszystkich,ale moze jest ktoś jeszcze kogo pominęłam?:) szukam osoby do przeprowadzenia wizyty p/a pod Zamościem, Sułów. Bardzo mi zależy na tym domku.

Posted

piechcia15 napisał(a):
hej dziewczyny:)
pisałam już chyba do was wszystkich,ale moze jest ktoś jeszcze kogo pominęłam?:) szukam osoby do przeprowadzenia wizyty p/a pod Zamościem, Sułów. Bardzo mi zależy na tym domku.

Masz info na PW.

Posted

Tola napisał(a):
Dostałam PW z prosbą o wizytę od piechcia15 - ale 20 km od Zamościa- czy chodzi o tego samego psa?

I ja dostałam PW.Chyba o tego samego.

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
Małgosiu przekaż znajomej, ze nie mogłam rozmawiać, bo byłam na szkoleniu z psiakiem, dlatego tak szybciorem rozmawiałam:diabloti:

Przekazane (choć dopiero dziś, bo to koleżanka z pracy :) )