zadra Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Przesliczna malutka suczka.Wazy może 3kg. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zadra Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Suczki z przedszkola Uploaded with ImageShack.us Quote
zadra Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Właśnie udało nam się złapać malutkiego kotka.Jutro wrzucę zdjęcia.Idę go odpchlić i odrobaczyć.Ma kilka kleszczy,które trzeba wyjąć. Quote
funia Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Kilka dni temu miałam telefon od Pani co to troche mnie zna i zadzwoniła zapytać o to czy moze oddać suczki swojej mamy do schroniska bo nie ma co z nimi zrobić ....Nasza rozmowa zakończyła się niezbyt miło .Nie mogła zrozumiec dlaczego to ona ma się nimi zając ....Zapytałam jej a kto ? No schronisko przecież tam mozna oddać ---Padła odpowiedz .Zapytałam jej gdzie w tym schronisku znajda się miejsca dla psów w potrzebie ,biednych ,chorych ...Odpowiedziała ,ze ona nie ma wyjscia .... Piszę o tym bo te dwa szczeniaki z krawatami jakos mi wyglądaja na te co opisała ....Ale moze się mylę .Prosiłam tyle razy aby wysterylizowała matce tę suczyne ,ale jak widac maja to gdzieś .....Suka podobno też jest do oddania ....Ręce mi opadły .... Quote
zadra Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Anula napisał(a):Marta masz zapchaną skrzynkę. już czyszczę Quote
dusje Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Pogryziona w schronie? Chyba swieze rany.Nie powinna wyjsc na wczoraj? Quote
zadra Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='dusje']Pogryziona w schronie? Chyba swieze rany.Nie powinna wyjsc na wczoraj? sunia jest bardzo miła w stosunku do człowieka.Wczoraj na mój widok łasiła się przez siatkę i machała ogonem.Pracownik powiedział,że walczy z innymi sukami.Ja tego nie zauważyłam. Quote
Agusiaczek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Zadro, możesz napisać coś więcej o tym psiaku? http://imageshack.us/photo/my-images/687/73377960.jpg/ To pies, suczka? Jak duży jest? Quote
dusje Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Przy okazji filmik dla Jadzi :lol: [video=youtube;17SB7FlE-KA]http://www.youtube.com/watch?v=17SB7FlE-KA&feature=player_embedded[/video] Quote
LadyS Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 ASTowata suka gryzie się z innymi - przy nas atakowała ją na początku tygodnia owczarka, więc suka została przeniesiona do innego boksu. Nie ma wolnych miejsc na kwarantannie ani w szpitaliku, bo gdyby były, to młoda siedziałaby osobno. Kierownik obiecał czuwać na sprawą i widzę, że czuwa, bo suka jest w innym boksie. Agusiaczek - to jest suczka, myślę, że ma ok. 2-3 lat, średniej wielkości - na pewno mniejsza od huksy'ego. Dość sympatyczna, choć nie jest z tych, które pierwsze siedzą pod płotem, zwykle pałęta się gdzieś dalej. Quote
Agusiaczek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 ladySwallow napisał(a): Agusiaczek - to jest suczka, myślę, że ma ok. 2-3 lat, średniej wielkości - na pewno mniejsza od huksy'ego. Dość sympatyczna, choć nie jest z tych, które pierwsze siedzą pod płotem, zwykle pałęta się gdzieś dalej. Dzięki za odpowiedź :) Quote
zadra Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='Agusiaczek']Zadro, możesz napisać coś więcej o tym psiaku? http://imageshack.us/photo/my-images/687/73377960.jpg/ To pies, suczka? Jak duży jest? To jest suczka.Sięga mniej więcej do kolana.Wydaje mi się,że ok roku.Jesli chcesz będąc w schronie sprawdzę w jakim jest wieku.Robi wrażenie łagodnej w stosunku do innych suk.Podeszła do siatki i dala mi nosek do głaskania. Jest śliczniutka i ma ładną sierść,jeszcze nie zniszczoną schroniskowym jedzeniem. Quote
zadra Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 A oto malutki kotek,którego mamę przejechał trzy tygodnie temu samochód. Przedwczoraj wieczorem podstępem uchwyciły go moje dzieci. Mały jest kocurkiem,ma na imię IRYS.Bardzo szybko się oswaja oraz uczy czystości. SZUKA DOMU !!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
_Goldenek2 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Pamietacie Lodzię? Została wyadoptowana przez Żunie..... ale telefon Żuni ciągle jeszcze dzwoni w sprawie Lodzi. Żunia wyadoptowała z zamojskiego schroniska "na ogłoszeniu Lodzi": Lodzię, jej siostrzyczki i wszystkie szczeniaki małych ras, jakie były w schronisku (9 szt.)....to chyba o czymś świadczy Szacunek Ela :). Quote
LadyS Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='agusiazet']Ta sucka wymaga jakiejś interwencji: agusiu, pisałam na jej temat wyżej. Quote
agusiazet Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Wiem, co z tego, że ona wszczyna awantury - trzeba by ją jakoś izolować i w tym rola schronu! Quote
Żunia Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 agusiazet napisał(a):Wiem, co z tego, że ona wszczyna awantury - trzeba by ją jakoś izolować i w tym rola schronu! Tak jak pisała ladySwallow, nie było wolnych miejsc ani na kwarantannie, ani w szpitaliku (byłam, widziałam, nikt nie ściemniał). W obecnej chwili suczka jest już odizolowana od innych psów, została również zarezerwowana dla nas. Quote
agusiazet Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Żunia napisał(a):Tak jak pisała ladySwallow, nie było wolnych miejsc ani na kwarantannie, ani w szpitaliku (byłam, widziałam, nikt nie ściemniał). W obecnej chwili suczka jest już odizolowana od innych psów, została również zarezerwowana dla nas. Och, to bardzo dobra wiadomość! Quote
zadra Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 agusiazet napisał(a):Wiem, co z tego, że ona wszczyna awantury - trzeba by ją jakoś izolować i w tym rola schronu! W takiej sytuacji miejsce powinno byc utworzone natychmiast.Są na to różne sposoby.które pracownikom schronu powinny być znane. Quote
LadyS Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 zadra napisał(a):W takiej sytuacji miejsce powinno byc utworzone natychmiast.Są na to różne sposoby.które pracownikom schronu powinny być znane. Sunia jest już izolowana i zarezerwowana. Quote
zadra Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 ladySwallow napisał(a):Sunia jest już izolowana i zarezerwowana. Bardzo dobrze!!! Quote
Recommended Posts