Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mieliśmy koszmarny dzień 😢 grad jak piłki tenisowe zniszczone uprawy, dachy, elewacje, auta 

Jutro rano przeczytam dokładnie o co chodzi ale ja nie mam żadnego zwrotu maila czyli adres na który wysłałam jest dobry...

Posted
Dnia 22.06.2024 o 13:42, ala123 napisał:

Teraz będę na bieżąco informowana przez radną o wpływających wiadomościach i będę tutaj pisać.

Masz już jakieś informacje o wpływających mailach?

Posted
Dnia 22.06.2024 o 21:41, Tianku napisał:

Mieliśmy koszmarny dzień 😢 grad jak piłki tenisowe zniszczone uprawy, dachy, elewacje, auta 

Jutro rano przeczytam dokładnie o co chodzi ale ja nie mam żadnego zwrotu maila czyli adres na który wysłałam jest dobry...

Armagedon  😥  

Wczoraj wysłałam maile na 2 adresy podane jako pierwsze

[email protected]

[email protected]

Dzisiaj dosłałam na pozostałe adresy.

Posted
Dnia 22.06.2024 o 17:06, Poker napisał:

Ja mogę w sumie w mejlu napisać tylko, że wielokrotnie wspomagałam finansowo psy zabierane z tego schroniska w  stanie wymagającym pilnie pomocy weterynarza. Nie wiem czy to wystarczy.

Wystarczy, napisz proszę.

Posted
Dnia 22.06.2024 o 19:11, Poker napisał:

mdk8, mogę trochę zerżnąć z Twojego mejla?

Podpisujecie się pełnym imieniem i nazwiskiem ?

Czy był już podawany przykład Fado ?

O rany dopiero dziś mogłam tu zajrzeć. Wyślę jeszcze raz. Nie wiem czemu nie doszły moje maile, wstawiłam średnik między te 2 adresy podane przez Alę.. Ja pisałam o Fado. I Feniksie. 

Posted

Napisałam taki mejl, mąż mówi, że za mocny.

Dzień dobry,

od wielu lat pomagam zwierzętom zamkniętym w miejscu kaźni jakim jest Schronisko dla Bezdomnych zwierząt w Zamościu.

Większość psów zabranych z tego miejsca było w stanie zagrażającym życiu lub zdrowiu. Wszystkie psy były zakażone lamblią i innymi pasożytami.

Suczka, którą miałam pod bezpośrednią opieką miała założony gips na stare złamanie. Tylko dzięki operacji w moim mieście łapa została uratowana. W przeciwnym razie suczka  w najlepszym wypadku zostałaby kaleką lub straciłaby łapę.

Od długiego czasu płacę za leczenie i  pobyt psów w miejscach, gdzie są ratowane.

Nie należy się cieszyć z czyjejś śmierci, ale może zgon pana Łachny okaże się  wybawieniem dla  zwierząt i schronisko , jak nazwa zobowiązuje, stanie się schronieniem dla zwierząt skrzywdzonych przez ludzi  i otworzy  drogę do poprawy. 

Nadanie schronisku imienia pana Łachno jest kpiną z cierpiących zwierząt i osób im  pomagającym. 

Wobec powyższego stanowczo sprzeciwiam się nadaniu imienia pana Łachno schronisku w Zamościu.

Liczę na Państwa wrażliwość.

Z poważaniem

• Like 3
Posted
Dnia 22.06.2024 o 18:43, elik napisał:

Jeśli adresy wpisywane były poprzez =KOPIUJ= i =WKLEJ= to nie mogły dotrzeć do adresatów. Pomiędzy jednym, a drugim adresem powinien być wstawiony średnik ;

[email protected]; [email protected]; [email protected];  itd

Wstawiam jeszcze raz, bo może ktoś jeszcze zechce skorzystać

Poprawiłam, czy tak jest dobrze?

[email protected]; [email protected][email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected];

• Like 1
Posted

My dzis chyba przez te koszmarne burze nie mieliśmy internetu. Jutro wyślę mój mail.

Czy ktoś opisał Drugiego? Kałuże krwi na betonie z zakażonego pęcherza zajętego guzami , cuchnące zlepione filce, ślepotę i to, że kierownik nie chciał go wydać? To, że wydalał glisty przez kolejny ponad rok, zjadal swoj kał? Jeśli ktoś jeszcze moze go wysłać to myślę, że warto. Nacierpiał się tam biedak niemało.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Historia Farcika. Tak jak napisała na wątku Poker: zainkasowali 1800zł za przyjęcie psiaka,a nic przy nim nie zrobiłi/jeśli ci ludzie przywiezli go do schroniska,to schronisko powinno od razu powiadomc policję,Farcik był strasznie zaniedbany,a rany w psychice długo się leczyły.

Na szczęście West/tak teraz ma na imię/ znalazł swoje miejsce na ziemi.A co byłoby gdyby został w schronisku?

• Like 1
Posted
Dnia 22.06.2024 o 12:10, Tola napisał:

Dziwna sytuacja, co mogło nie zadziałać? 

rzeczywiście dziwna....

wysłałam jeszcze raz na adres mailowy biura rady i na wszystkie adresy radnych podane przez Alę123, tak łatwo nie odpuścimy!