Tola Posted June 3, 2022 Author Posted June 3, 2022 Ten pies czeka już bardzo długo. Czekała jeszcze już wtedy, kiedy Jaaga zabierała do siebie tego podobnego czarnego psa z białym znaczeniem. Ten cały czas przy siatce, każdego dnia. A to najmniejszy samiec w schronisku. Quote
wiolhelm170 Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 A ja chciałam wziąć tego rudego jak Felka do szafirki,ale nie mam czasu tam zadzwonić. Quote
kado Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 Po naszego malutkiego Frugo jedziemy jutro,jak tylko dostaniemy sygnał, że jest w Katowicach 2 Quote
kado Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Maleństwa już pewnie w drodze. Oby podróż minęła szybko i bezpiecznie.Nie wiem,jak tam po trasie,ale u nas pada, więc warunki na drodze dużo gorsze... Quote
elik Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Dnia 4.06.2022 o 07:48, kado napisał: Maleństwa już pewnie w drodze. Oby podróż minęła szybko i bezpiecznie.Nie wiem,jak tam po trasie,ale u nas pada, więc warunki na drodze dużo gorsze... U nas też pada. Trzymam kciuki za bezpieczną podróż na całej trasie Quote
Jo37 Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Dzisiaj też wyjeżdżają dwa koty. Po norweskiego jedzie nowa pani i przy okazji zabiera jeszcze jednego kota do Warszawy. 2 Quote
Tola Posted June 4, 2022 Author Posted June 4, 2022 Dnia 4.06.2022 o 10:01, Jo37 napisał: Dzisiaj też wyjeżdżają dwa koty. Po norweskiego jedzie nowa pani i przy okazji zabiera jeszcze jednego kota do Warszawy. Tak, udało się jeszcze temu kociaczkowi. Wyjezdza z Zamościa do domu w Warszawie ok godz.16.00 3 Quote
Tola Posted June 4, 2022 Author Posted June 4, 2022 Kocurek kado już od 8 w drodze, wszystko ok 2 Quote
Tola Posted June 4, 2022 Author Posted June 4, 2022 Do adopcji została Marinka, biało czarna koteczka, jedna samaMoże ktoś, coś? Quote
Alaskan malamutte Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Dnia 4.06.2022 o 10:29, Tola napisał: Do adopcji została Marinka, biało czarna koteczka, jedna samaMoże ktoś, coś? Tak mi jej żal... Tolu, może ogloszenie na Krakow? Katowice? Może do piątku znajdzie domek... Quote
Jaaga Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Dnia 4.06.2022 o 10:42, Alaskan malamutte napisał: Tak mi jej żal... Tolu, może ogloszenie na Krakow? Katowice? Może do piątku znajdzie domek... tez myślę, że to dobry pomysł. Szybciej tu gdzieś, niż w Zamościu. Quote
Jaaga Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Pokomplikowała się sytuacja. Tola nie ma dostępu do internetu, natomiast pilnie sa potrzebne ogłoszenia dla suczki terierki. Ja zrobiłam na Katowice. Przydalyby się na Kraków, Wrocław czy może na Żory lub Jastrzębie Zdrój. Niestety, pojawiają się problemy u Zewa z tolerancją przy Andzeli innych psów i jeśli Tusia lub terierka nie znają teraz domu, to nie dam rady jeszcze wziąć obu suczek, które Tola chce wyciągnąć. Andzela od wczoraj jest większość czasu w domu, a do niej nie ma mowy o dołączeniu małej suczki. Quote
dwbem Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Obiecałam w maju przelać parę groszy na Zewa, już jest czerwiec i przyszła emerytura więc proszę o konto. Dużo nie moge bo bardzo mnie kosztowały moje suczki ta nie żyjąca i ta adoptowana ale choć trochę chcę pomóc bo kocham owczarki. 2 Quote
Poker Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Zrobię ogłoszenie na Wrocław tylko potrzebna jest choć minimalna informacja o niej / Jaaga, nie zrozumiałam do końca Twojej wypowiedzi. Terierka jest u Ciebie już ? Co to znaczy nie znają teraz domu? w jakim sensie? Grozi im niebezpieczeństwo ze strony Andżeli i Zewa? Quote
kado Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Terierka i Frugo jeszcze w trasie. Dzwoniłam przed chwilą. Quote
kado Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Dnia 4.06.2022 o 13:55, kado napisał: Terierka i Frugo jeszcze w trasie. Dzwoniłam przed chwilą. Edit: Już dojechali do Katowic 1 Quote
Jaaga Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Dnia 4.06.2022 o 13:27, Poker napisał: Zrobię ogłoszenie na Wrocław tylko potrzebna jest choć minimalna informacja o niej / Jaaga, nie zrozumiałam do końca Twojej wypowiedzi. Terierka jest u Ciebie już ? Co to znaczy nie znają teraz domu? w jakim sensie? Grozi im niebezpieczeństwo ze strony Andżeli i Zewa? Terietka juz jedzie. Dom nią zainteresowany ma kota i królika. Ja osobiście nie widzę terieki z królikiem. Jest moje ogłoszenie, gdzie są informacje, jakie mam od Toli. Wstawiłam link na tym wątku. Tu też są zdjęcia suczki. Alaskan ogłosić ja wieczorem na Jastrzębie Zdrój. Miały przyjechać jeszcze dwie małe sunie że schroniska, które tu Tola pokazywała, ale w tej sytuacji nie jestem w stanie ich przyjąć . O terierke niestety z mojego ogłoszenia nie było żadnego zapytania. Gdyby Tusia lub właśnie terrierka znalazły dom, to sunie mogłyby przyjechać. W innej sytuacji nie mam gdzie ich umieścić, bo Andżela zajmuje pokoj. Musi być w domu, ponieważ Zew przy niej atakuje inne psy, nie mogą być wiec razem. Quote
Alaskan malamutte Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Terierka (u mnie Roxi) na Jastrzębie Zdrój Młodziutka sunia w typie Welsh terier do adopcji!!! Jastrzębie-Zdrój • OLX.pl Quote
Alaskan malamutte Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Koteczka na Katowice Malutka, 2 miesięczna koteczka do adopcji!! Katowice Dąbrówka Mała • OLX.pl Quote
kado Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Taki strasznie głodny byłem URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/9068ea30d351c2db][/URL] Ładnie zjadł,zrobił już siku do kuwetki. Mądraliński bardzo. Teraz się bawi z Karola....biega za różdżką że wstążkami. 10 1 Quote
kado Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Dnia 4.06.2022 o 21:30, Jo37 napisał: Czyli zero stresu. Śpi teraz z Karolą w łóżku Dobranoc 2 Quote
Alaskan malamutte Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Maluszek zwany Fender (hmmm...ciekawe dlaczego ) 1 Quote
Recommended Posts