Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
jeśli brakuje nadal 35 zł miesięcznie na hotel to ja deklaruję, ale na razie tylko do końca tego roku bo potem nie wiem jak z pracą :oops:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:JA tu sobie wstaje, szykuje do Kościólka i myśle, a, zobaczę co u naszego Kajtusia...i co widzę????Anioły poranne na wątku juz są...:multi::multi::multi:Cioteczko...do końca roku, to kawał czasu-może uda się akurat znaleźć domek dla psiaka, a Twoja deklaracja jest cuuudnym porannym prezentem- to tak na dobry dzień:loveu::loveu::loveu:BArdzo dizękujemy wszystkie, bo to kamień z serca:multi::multi:Dopisuję Twoją deklaracje kochana cioteczko,a o Twoją prace się nie martwię, dla dobrych ludzi zawsze sie znakdzie:loveu::loveu::loveu:Jupi jupi jupi!!!!!:multi::multi::multi:

Posted

gonia66- 10 zł
leni356- 30 zł
Lidan- 10zł
Leyla- 50zł
Frubka- 10 zł
Marta23t- 20-30 zł
Marysia55- 20 zł
EVA2406- 10 zł
Poker (jednorazowo 30zł)
agata51- 10 zł
Olena84- 10 zł
Ania z Poznania- 20 zł
Ihabe- 30 zł (jednorazowo 50 zł)
malicja- 5 zł
madcat81 - 10 zł
rita60- 10 zł
Bjuta- 10 zł ( i jednorazowo 45 zł na wyjazd:multi::multi:)
ewatonieja- 35 zł (do końca roku:multi::multi::multi:)
TAK WIĘC MAMY DO KOŃCA ROKU- CAŁOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!DZIEWCZYNY!!!JESTEŚCIE CUDOWNE!!!Teraz "tylko" transporcik i ....aj, kolejna biedulinka będzie sobie dobrze żyła...:loveu::loveu::loveu::loveu:DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIEKUJĘ:loveu::loveu::loveu:
i jednorazowo (np na transport- 30 zł+ Ihabe- 20zł)

Posted

Ukryty Smok napisał(a):
Gonia66,

Wyczyść sobie skrzynkę :cool3:. Chętnie pomogę w tym transporcie, jeżeli jakaś pomoc jest Wam jeszcze potrzebna...

Pzdr,

Ukryty Smok

Kochany Smoku- już wyczyściłam skrzynkę. Pewnie ze potrzebna nam pomoc dziękuje, że jesteś:loveu::loveu::loveu:

Posted

Ojej jakie wiesci!

Rany Kajetanku oby sie udalo!
Limuzyno przybywaj po Kajetaneczka i zawieź na ten drugi kraniec Polski!

Ja deklaruje 20 zl miesiecznie.

Nie wiem tylko na jekie konto przelac pieniądzorki?.

Serce rośnie:loveu:

Posted

Ale akcja:crazyeye:, pogratulować tylko pozostaje i się cieszyć z uratowanej bidy. :multi:
Wszędzie piszę z uporem maniaka,żeby posprawdzać czy nie ma potrzeby dołączyć innych psiaków do transportu,żeby pustych przebiegów nie było, bo szkoda tyle pieniędzy tylko na 1.psiaka.

Posted

Ja sobie cichutko zaglądam od czasu do czasu do Kajetanka na jego wątek, ale widzę że ostatnio wątek galopuje w niesamowitym tempie.
Tylko się cieszyć, że jest szansa dla psiaczka :).

Posted

Natussiaa napisał(a):
Kajetanek to w schronisku w Koninie(Wielkopolska) jest a nie w Chorzowie :eviltong:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:No to nieźle namieszalam...jaaaaaaa....:oops::oops::oops:Natusiu..możesz mi podac na PW swoj numer telefonu...musimy pogadac, bo nie wiem z kim sie kontaktować w jego sprawach...:cool3: Bo w takim razie rozumiem, ze Ty na czyjąś prośbę założyłaś wątek..??CZkema na numer:lol::lol::lol:

Posted

Ukryty Smok napisał(a):
Napisz wobec tego, ile Wam trzeba.

Pzdr,

Ukryty Smok
Smoku...jak już wszystko będzie wiadomo- co, ile i za ile odezwę sie na pewno:loveu::loveu::loveu:Baaaaaardzo Ci dziekuję juz teraz za odzew...:loveu::loveu::multi::multi:

Posted

Ola la napisał(a):
Ojej jakie wiesci!

Rany Kajetanku oby sie udalo!
Limuzyno przybywaj po Kajetaneczka i zawieź na ten drugi kraniec Polski!

Ja deklaruje 20 zl miesiecznie.

Nie wiem tylko na jekie konto przelac pieniądzorki?.

Serce rośnie:loveu:

Olu...witamy Cię serdecznie na wątku:loveu::loveu:bardzo bardzo dziękuję za deklarację- to wielka radość naprawdę...:lol::lol:ZAraz dopisuję Cię do stałych zobowiazań, a numer konta otrzymasz na PW jak ustalimy do kona kto będzie się tym zajmował...CZEKAM NA POMYSŁY...jeśli nie będzie nikogo chętnego- wieczorem roześlę do wszystkich swój numer konta i ja będę się starała "księgowować" Kajetanka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Natussiaa napisał(a):
Kajetanek to w schronisku w Koninie(Wielkopolska) jest a nie w Chorzowie :eviltong:

Ale w zasadzie jest to też dobra wiadomość..mój TZcik powiedzial mi właśnie, że to zdecydowanie bliżej...zaraz więc sprawdze dokładną odległośc...będzie taniej:multi::multi::multi:

Posted

sonikowa napisał(a):
Bardzo się cieszę, że się udało!
Gonia, tak się martwiłaś, a widzisz - cud prawdziwy! pieniądze będą :-)
Trzymam kciuki za podróż!

AJ...sonikowa..ja wiedziałam juz od dawna, że na dogo to mozna spotkać wspaniałych ludzi...i nieby wiedziałam, a ciągle czuję ogromne zaskoczenie i ogromne szczęście...to naprawdę fantastyczne uczucie wiedzieć, że jesteście....:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Odległośc z Konina do Elbląga to "tylko" 298 km!!!:multi::multi::multi::multi:No...to mamy ok 500km "w kieszeni"..:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::multi::multi:
A deklaracje stałych wpłat przedstawiają się następująco:
gonia66- 10 zł
leni356- 30 zł
Lidan- 10zł
Leyla- 50zł
Frubka- 10 zł
Marta23t- 20-30 zł
Marysia55- 20 zł
EVA2406- 10 zł
Poker (jednorazowo 30zł)
agata51- 10 zł
Olena84- 10 zł
Ania z Poznania- 20 zł
malicja- 5 zł
madcat81 - 10 zł
rita60- 10 zł
Ola-la- 20 zł

i jednorazowo (np na transport- 30 zł+ Ihabe- 20zł)

TAK WIĘC MAMY DO KOŃCA ROKU- CAŁOŚĆ i nawet 20 zł "ponad stan"!!!!!!!!!!!!!!!DZIEWCZYNY!!!JESTEŚCIE CUDOWNE!!!Teraz "tylko" transporcik i ....aj, kolejna biedulinka będzie sobie dobrze żyła...:loveu::loveu::loveu::loveu:DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIEKUJĘ:loveu::loveu::loveu:
CO ZA DZIEŃ.....:multi::multi::multi:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Gonia:evil_lol::evil_lol: to rozumieim, ze prosic moda o zamkniecie mojego watku??
ale modyfikacje, napisz prosze dokladnie skad dokad transport potrzebny;)

nO...ŻEBYM TO JA WIEDZIALA.:razz::razz:..NAPISALAM DO nATUSSI PROŚBĘ O NUMER TEL NA pw, ALE COŚ CISZA- NIE ODPOWIEDZIALA...MUSZE SIĘ "WYWIEDZIEĆ" DOKŁADNIE I WTEDY NAPISZĘ:lol::lol:(przepraszam za czcionkę- nie zauważyłam, że tak piszę:roll:)

Posted

gonia66 odpisuję tutaj ;)

Tak,ja tylko założyłam wątek Kajetankowi.
Ja jestem z Chorzowa,a on z Konina;)
Najlepiej wszystko dogadac z martka1982 jest wolontariuszka w schronisku ,w którym przebywa Kajetanek.:lol:

Adres schroniska,w którym jest Kajetanek:
Gajowa 7a Konin Wielkopolskie
Najlepiej tez w sprawie konta dogadac się z martka1982 ;)

Posted

Napisałam do martki1982, mam nadzieję, ze się wkrótce odezwie i wszystko Wam napiszę tutaj..teraz trzeba myśleć intensywnie o transporcie..bo właśnie Ukryty Smok napisał mi na PW, że na moje konto przesyła...uwaga uwaga...200zł:multi::multi::multi::multi:CZyli już conajmniej 250 zł na transport mamy:multi::multi:
No Kajtuś..chyba jesteś Szczęściarzem....nie chyba..na pewno jesteś:loveu::loveu:

Posted

sonikowa napisał(a):
No to wygląda na to, że Kajtuś jedzie :multi: Od kieyd hotelik?
Gonia, napisz do dogtravel ile by to kosztowało!! Może nas stać.

Hotelik już jest i czeka:loveu::loveu:Teraz musze się skontaktowac ze schroniskiem..ale myślę, że najlepiej tu Martka182 zadziala- bo kwestie formalne musimy pozalatwiac...no i teraz to juz Jej pomoc będzie konieczna i nieodzowna..byłam kiedys w Koninie (ze 25 lat temu:eviltong::eviltong:)..ale to kurtka troszke dalekawo ode mnie:roll::roll:..:eviltong:
No to teraz już tylko kwestia dni..a moze nawet i godzin dla Malucha:loveu:
Myślę, że może uda się Kajtka zdiagnozować dobrze i może coś z oczkami da sie jeszcze zroibić???No ale już nie będe "gdybać"...wszystko okaże się jak sie skontaktuję z Martką:lol:

Posted

Oj...Maryś jest "już"..obudziłaś się tak skoro świt cioteczko????:crazyeye::crazyeye::eviltong::eviltong:
Hihihi...:lol: No ale masz 100% racji- takie wątki to normlanie unosza do góry..ja siedze przed kompem i non stop sie "ryję" do monitora...jak durna...no i ciągle coś nowego sprawia, że mojeserducho podskakuje jak oszalałe...właśnie przed chilką napisal na PW do mnie kolejny Anioł- agusiazet- która deklaruje swoją pomoc co miesiać w kwocoe 20 zł dla naszego Ślepaczka...:loveu::loveu::multi::multi::multi:
I co Wy na to Kochani??Jak tu nie wierzyć w cuda????No jak?????:multi::multi:
No to w takim razie uroczyście i z wielką radością przedstawaiam Szanownemu Gronu Aniołów stan(deklarowanych jeszcze) finansow na dzień 11. 06 . 2009 rok..
gonia66- 10 zł
leni356- 30 zł
Lidan- 10zł
Leyla- 50zł
Frubka- 10 zł
Marta23t- 20-30 zł
Marysia55- 20 zł
EVA2406- 10 zł
agata51- 10 zł
Olena84- 10 zł
Ania z Poznania- 20 zł
malicja- 5 zł
madcat81 - 10 zł
rita60- 10 zł
Ola-la- 20 zł
agusiazet- 20 zł

i jednorazowo (np na transport-Poker 30 zł+ Ihabe- 20zł+ Ukryty Smok- 200zł)TAk więc najnormalniej w świecie mamy zadeklarowane 340 zł miesięcznie dla Kajtusia, plus 250 zł jednorazowo...Ło matko.......ale cud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:
DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ...:loveu::loveu::loveu:(choć to nie jest nawet odpowiednie słowo na wyrażenie tego co czuję- bo takiego nie ma...:razz:)