Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak...moge uzgadniac transport nawet na jutro..ale nie mamy tyle pieniążków zebranych....weszlam dopiero do domku..ale zaraz zadzwonie do tatty Rybci- jesli zgodzi sie zaczekac do konca tygodnia na kase i Moria tez popczeka do klonca tygodnia to moglby jechac nawet jutro..ale jesli to czekanie nie wchodziw gre...to moglby jechac w piątek..z drugiej strony..piatek to juz prawie poniedzialek(ale tez nie wiadomo kiedy Kajtek moglby byc przyjety)...dobra...dzwonie...zobaczymy co ustale..

Posted

No cioteczki :razz: Wpłacać te deklarowane pieniążki szybciutko :mad: żeby maluszek nie musiał dłużej w nieprzytulnym schronie przebywać :shake: Nie ma na co czekać...
Kajetan pakuj się i szykuj do drogi :loveu:

Posted

Jeszcze tylko mOria.....nie odbiera telefonu- pewnie przy piesiach robi:razz: PAn kierowca- zgodzil sie jechać"na kredyt"..(ja nie wiem co za wspaniali ludzie wokól Kajetanka..naprawdę, to aż dziw bierze...)..Pani w schronisku- zwolnila Kajetanka z oplaty adopcyjnej..i czeka jutro (jeszcze mam tylko potwierdzić- ale nie zrobie tego zanim sie do Morii nie dodzwonię- z Nią tez musze uzgodnic, ze mogę wpłacić na razie za 15 dni(pol miesiaca)..albo ze poczeka do konca tygodnia z oplatą...myślę, ze się zgodzi..tylki plissss dziewczyny- wplacajcie, bo nie moze byc takiej sytuacji zeby nie dozbierac do konca tygodnia(zresztą, co ja piszę-nie bedzie takiej sytuacji- przeciez wiem kto deklarowal pieniążki:lol::lol:)...no ale trochę posrtraszyć muszę- nie:eviltong::eviltong::eviltong:
Wiecie, ze Kajtuś prawdopodobnie jutro ok 15 będzie grzal doopeczkę u Wioletki????:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
...plissss dziewczyny- wplacajcie, bo nie może być takiej sytuacji żeby nie dozbierać do końca tygodnia (zresztą, co ja piszę-nie bedzie takiej sytuacji- przeciez wiem kto deklarowal pieniążki:lol::lol:)...no ale trochę postraszyć muszę nie :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Jeśli masz chwilkę to wyślij deklarującym przypomnienie na pw. Wiem z doświadczenia bazarkowego, że czasem komuś się zapomni. Pewnie nie wszyscy wchodzą regularnie na wątek. Mając wiele innych zobowiązań może wylecieć z głowy. A to w końcu ważna sprawa ;)
gonia66 napisał(a):

Wiecie, ze Kajtuś prawdopodobnie jutro ok 15 będzie grzal doopeczkę u Wioletki????:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Nie mogę się już tego doczekać :multi:

Posted

Jejoooo...Moria nie odbiera...a ja nie chce potem po nocy dzownić do Pani ze schroniska...:-(:-(Wpadam w panikę i nie wiem co robić....podjąć decyzję??:razz::razz:

Posted

gonia66 napisał(a):
Jejoooo...Moria nie odbiera...a ja nie chce potem po nocy dzownić do Pani ze schroniska...:-(:-(Wpadam w panikę i nie wiem co robić....podjąć decyzję??:razz::razz:

gonia, Moria napewno się zgodzi!!!!

A ciotki to my już dopilnujemy :evil_lol: Dogorra musi się uaktywnić :evil_lol:

Zabierajcie stamtąd Kajetanka jak najszybciej!!! :-( niech już od jutra zacznie nowy rozdział w swoim życiu ;):multi:

Posted

Dodzwońcie się najpierw do Morii,żeby się mały nie tułał gdzieś, bo to i tak będzie stres dla niego. Jeśli ten odjazd jutro wypali to o której Kajetan będzie odjeżdżał ze schronu? Postarałabym się być i porobić zdjęcia dla was ale będę tylko do południa.

Posted

Jupi Jupi Jupi!!!No i jestem juz po rozmowie z Morią- czeka jutro na Kajtunia:multi::multi:Ustalilam, ze jutro wpplace jej 150 zł za 15 dni i jak dozbieram resztę- wplace resztę:lol::lol:Wiola najszybciej jak to bedzie mozliwe pokedzie z Kajtusiem do swojego weta i ustala co dalej z oczkami...i o tym bedze nas informowala na bieżąco:lol::lol:Poterzeba bedzie jeszcze tylko pare zlotych na poslanko dla Katusia(bedzie w domku- musi miec swoje jakies extra legowisko przeciez:p) Wioletka ma co s zakupic na targach i nam napisze co i za ile:lol::lol:Ale teraz na spokojnjie- jutro jakby co- wysle przypomnienia do cioteczek deklarujacych (wiem, sama non stop zapominam i bez przypomienia- nie jestem w stanie zapamietać)...ale zobaczymy ile do jutra bedzie pieniażków...uuuufffff...balam się, bo zanim poromawialam z Moria- podjelam decyzja sama i zadzwonilam do Pani kierownik i wzystko uzgodnilam...nie chcialam po nocy, a nie wiedzialam kiedy uda mi sie [ogadac z Moria(byla na interwencji)...no to co..juz otwieamy flaszke, czy czekamy do jutra??????:multi::multi::multi:

Posted

martka1982 napisał(a):
Dziewczyny napiszcie mi o której mniej więcej Kajetanek będzie odjeżdżał ze schronu - chciałabym mu pomachać:)

Martko, życz mu od nas powodzenia na nowej drodze życia :lol:

Posted

martka1982 napisał(a):
Dziewczyny napiszcie mi o której mniej więcej Kajetanek będzie odjeżdżał ze schronu - chciałabym mu pomachać:)

MArteczko...Pan kierowca bedzie jutro w schronie miedzy 10 a 11..(wyjeżdza z Elbląga o 6.30 a to ok 300 km)...JAk bedziesz żegnalasię z Kajtusiem powiedz mu na uszko, ze go bardzokochamy..moze nigdy na oczy go nie zobacze...ale i tak bede miziala w serduszku i przez łapki Morii:loveu::loveu::loveu:
Mozesz mi tu jeszcze dokladny adres schroniska raz jeszcze npisac??Musze go wyslac mailem do pana kierowcy,a anie chce mi się grzebac po wątku:razz:

Posted

Super! Między 10 a 11 to będę:)
ul. Gajowa 7A napisz kierowcy,że do schroniska jedzie się dłuuuuugą ulicą Przemysłową w kierunku na Bydgoszcz a na Gajową skręca się z Przemysłowej przy sklepie ogrodniczym o nazwie PLATAN - ten sklep jest duży, tuż przy drodze i dobrze widoczny.

Posted

[quote name='gonia66']Jupi Jupi Jupi!!!No i jestem juz po rozmowie z Morią- czeka jutro na Kajtunia:multi::multi:(...) uuuufffff...balam się, bo zanim poromawialam z Moria- podjelam decyzja sama i zadzwonilam do Pani kierownik i wzystko uzgodnilam...nie chcialam po nocy, a nie wiedzialam kiedy uda mi sie dogadac z Moria (byla na interwencji)...no to co..juz otwieamy flaszke, czy czekamy do jutra??????:multi::multi::multi:

:Cool!: :Cool!: :Cool!:

Z flaszeczką poczekajmy lepiej do jutra ...żeby nie zapeszyć :nono:

Ale jakieś małe piwko przed snem ... na "spokojność" :beerchug:

Jutro będziemy żegnać Kajetanka w schronisku i witać w hoteliku, a później ...
z radości i po spożyciu :drinka: będziemy śpiewać gromkimi głosami pewnie już zapomniane "Góralu, czy ci nie żal..." :drink1:

Posted

[quote name='marysia55']

no to dzisiaj tylko tak dla podniesienia ducha :thumbs:

O...i tu też mnie odrywają od gotowania....a co ze mnie za mamusia jak dzieciom obiadu nie ugotuję, tylko sie napiję..noo...dobra..ale tylko "łyczek"....;););)

Posted

marysia55 napisał(a):
oczywiście, że tylko jeden :evil_lol: jeszcze bys im jedzonko przesoliła :diabloti:

AAAAAA,.....tam...dawaj na druga noge marys..a co nam zależy....ja jutro mam na 11.00:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

gonia66 napisał(a):
AAAAAA,.....tam...dawaj na druga noge marys..a co nam zależy....ja jutro mam na 11.00:eviltong::eviltong::eviltong:

ale ja na dużo wcześniejszą godz. musze wstać cwaniaro, teraz polewaj Ty :eviltong:

Posted

marysia55 napisał(a):
ale ja na dużo wcześniejszą godz. musze wstać cwaniaro, teraz polewaj Ty :eviltong:

U mnie barek pusty:oops::oops::oops:Wypiłam jak wszyscy spali:eviltong::eviltong:No daj jeszcze łyczka...no....chccesz zebym uschła???:eviltong: