marysia55 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [SIZE="4"]no dobra , ale po jednym i do spania Quote
Leyla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 No!!!! wreszcie dzisiaj mężuś kaskę Kajetankowi wysłał:mad: Quote
Leyla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 aaaaa cooo Wyyyy już pijecie??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Każda okazja jest dobra:eviltong::evil_lol: :drinking: Quote
marysia55 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Widzisz Gonia jak zaczęłysmy polewać to i Leyla zaglądnęła z taki dobrymi wiadościami:diabloti::diabloti: chyba zapach wina ją zwabił :evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 marysia55 napisał(a):Widzisz Gonia jak zaczęłysmy polewać to i Leyla zaglądnęła z taki dobrymi wiadościami:diabloti::diabloti: chyba zapach wina ją zwabił :evil_lol: Heheh...no wiadomo- swoj do swojego ciągnie- to normalka...dzieki Maryś...już mi troszku lepiej:lol::lol::lol: Quote
marysia55 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 kurczę, a co Ty miślisz, że ja mam winiarnie pod ręką . No dobra jeszcze raz i spadam do łóżka :evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 zamykam barek, inni chętni niech czekaja spokojnie do jutra :lol::lol: Quote
Leyla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 :pDobranoc, Ty moja zdolna Siostro:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 marysia55 napisał(a):zamykam barek, inni chętni niech czekaja spokojnie do jutra :lol::lol: No dobra..juz dobra..nie bedziemy gorszyc innych...jutro(dziś znaczy) bedziemy mieli powod do picia...bo teraz to bylomale preludium...:eviltong::eviltong:No ale Maryś po takiej zachęcającej dawce, to ja bym nie szla od razu do łóżka, bo TZta skrzywdzisz:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
gonia66 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 llllaaaaaaaaaaaa..lllaaaaa...llllllllllllllaaaaaaaaaaaaa...łooooo..aaaaaaa...llllaaaallllllaaaallllaaaaa:multi::multi::multi::multi: Quote
Leyla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Biedny chłopina :loveu: cooo Gosiuuu??:eviltong: Jutro odbieram Nadje ze schronu, więc pijemy do upadłego:razz: Quote
gonia66 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Leyla napisał(a):Biedny chłopina :loveu: cooo Gosiuuu??:eviltong: Jutro odbieram Nadje ze schronu, więc pijemy do upadłego:razz:No kuuurde...to jutro nie wiem czy pojde spać....ale ż tu cuda na tym dogo sie dzieją...w alkoholizm wirtualny popadniemy na 100000%..ale co tam:lol::lol::multi::multi::multi: Quote
gonia66 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Leyla napisał(a):Biedny chłopina :loveu: cooo Gosiuuu??:eviltong: o:razz: A MArysi TZcik jak sie przebudzi i Maryś Mu wciśnie, ze dopiero połnoc...to dopiero się zdziwi poźniej..pomyśli, ż...aj...dobra, bo po tym alko sie zapędzam:eviltong::eviltong::eviltong:JA to w ogole widzę, ze zaczynam mieć jazdy po nocach nalepsze..poczekajcie jak sie zaczną wakacje i nie bede musiala wstawać...zamęczę Was wszystke po kolei:lol::lol::lol::p Quote
Leyla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 gonia66 napisał(a):No kuuurde...to jutro nie wiem czy pojde spać....ale ż tu cuda na tym dogo sie dzieją...w alkoholizm wirtualny popadniemy na 100000%..ale co tam:lol::lol::multi::multi::multi: trzymaj kciuki ciotka, żeby dobrze poszło:p Sama z kaukazką jadę około 70 km Yariską:evil_lol: Będziemy pyś w pyś i nosek w nosek:crazyeye: Quote
gonia66 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Leyla napisał(a):trzymaj kciuki ciotka, żeby dobrze poszło:p Sama z kaukazką jadę około 70 km Yariską:evil_lol: Będziemy pyś w pyś i nosek w nosek:crazyeye: Ups...o ktorej jedziecie??To będe wolala do góry i do ś.Krzysia- niech pojedzie z Wami:loveu::loveu::loveu: Quote
Leyla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 gonia66 napisał(a):A MArysi TZcik jak sie przebudzi i Maryś Mu wciśnie, ze dopiero połnoc...to dopiero się zdziwi poźniej..pomyśli, ż...aj...dobra, bo po tym alko sie zapędzam:eviltong::eviltong::eviltong:JA to w ogole widzę, ze zaczynam mieć jazdy po nocach nalepsze..poczekajcie jak sie zaczną wakacje i nie bede musiala wstawać...zamęczę Was wszystke po kolei:lol::lol::lol::p Pożyjemy ,zobaczymy:evil_lol::evil_lol: lecę spać bo jutro ważny dzień:razz: Quote
EVA2406 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 To trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze ważne wydarzenia. A kaska na Kajetanka poszła ode mnie hurtem za 3 m-ce ;). Quote
gonia66 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 EVA2406 napisał(a):To trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze ważne wydarzenia. A kaska na Kajetanka poszła ode mnie hurtem za 3 m-ce ;). OO...no to dzieki wielkie EVUŚ...teraz każda złotówka będzie potrzebna, więć"pożyczymy" w razie "W", a poźniej maja być bazarki jakies, to nadrobimy "zaległości"..:multi::multi::multi:JAk się tylko zaksięgują, to od razu wypisuję wszystko:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 AAA...no wlasnie wlasnie...dzis spieszylam sie i napisalam tylko, ze konto Kajtusia sie zwiększylo i jest uzbierane 185 zł, ale nie napislam od kogo:oops::oops:(przez ten pośpiech)...: Cioteczki: Bjuta (55 zł) i Leni356 (30 zł) zasiliły dziś konto Słodziaka- baaaardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Leyla napisał(a):Pożyjemy ,zobaczymy:evil_lol::evil_lol: lecę spać bo jutro ważny dzień:razz: O proszę...nastepna cioteczka..napisała się, pozazdrosciła Marysi i też uciekła męczyć Tzcika:eviltong::eviltong::eviltong:Biedaki:lol::lol: Quote
agata51 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dobrej nocy, cioteczki! A to ode mnie na śniadanko. Podziękujcie starej ciotce. Kajteczku, dzisiaj wysyłam kaskę. A jeśli TŻ zapomni :angryy: - jutro. Jedź, kochanieńki, po lepsze życie. :loveu: Quote
irenaka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Witajcie dziewczyny:loveu:. Mam bazarek do zrobienia dla Kajtusia od jeden z Was. Potrzebuję tylko numer konta na przelewy. Czy ktoś, kto trzyma kasę może mi je podać? Widzę, że Leyla:loveu: jest na wątku. Nie przyszły zdjęcia od Ciebie tego psiaka o którym rozmawiałyśmy:shake:. Quote
irenaka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Bazarek dla Kajtusia:loveu:: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kajtus-w-potrzebie-bazarek-do-26-06-a-139977/#post12458113 Zapraszam serdecznie. Quote
leni356 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Chyba najlepiej konto osoby która będzie wysyłać paczuszki, bo trzeba będzie doliczyć koszty przesyłki do każdej. Jak myślicie? Quote
Recommended Posts