Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
Widzisz Gonia jak zaczęłysmy polewać to i Leyla zaglądnęła z taki dobrymi wiadościami:diabloti::diabloti: chyba zapach wina ją zwabił :evil_lol:

Heheh...no wiadomo- swoj do swojego ciągnie- to normalka...dzieki Maryś...już mi troszku lepiej:lol::lol::lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
zamykam barek, inni chętni niech czekaja spokojnie do jutra :lol::lol:

No dobra..juz dobra..nie bedziemy gorszyc innych...jutro(dziś znaczy) bedziemy mieli powod do picia...bo teraz to bylomale preludium...:eviltong::eviltong:No ale Maryś po takiej zachęcającej dawce, to ja bym nie szla od razu do łóżka, bo TZta skrzywdzisz:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Leyla napisał(a):
Biedny chłopina :loveu: cooo Gosiuuu??:eviltong:
Jutro odbieram Nadje ze schronu, więc pijemy do upadłego:razz:
No kuuurde...to jutro nie wiem czy pojde spać....ale ż tu cuda na tym dogo sie dzieją...w alkoholizm wirtualny popadniemy na 100000%..ale co tam:lol::lol::multi::multi::multi:

Posted

Leyla napisał(a):
Biedny chłopina :loveu: cooo Gosiuuu??:eviltong:
o:razz:

A MArysi TZcik jak sie przebudzi i Maryś Mu wciśnie, ze dopiero połnoc...to dopiero się zdziwi poźniej..pomyśli, ż...aj...dobra, bo po tym alko sie zapędzam:eviltong::eviltong::eviltong:JA to w ogole widzę, ze zaczynam mieć jazdy po nocach nalepsze..poczekajcie jak sie zaczną wakacje i nie bede musiala wstawać...zamęczę Was wszystke po kolei:lol::lol::lol::p

Posted

gonia66 napisał(a):
No kuuurde...to jutro nie wiem czy pojde spać....ale ż tu cuda na tym dogo sie dzieją...w alkoholizm wirtualny popadniemy na 100000%..ale co tam:lol::lol::multi::multi::multi:

trzymaj kciuki ciotka, żeby dobrze poszło:p Sama z kaukazką jadę około 70 km Yariską:evil_lol: Będziemy pyś w pyś i nosek w nosek:crazyeye:

Posted

Leyla napisał(a):
trzymaj kciuki ciotka, żeby dobrze poszło:p Sama z kaukazką jadę około 70 km Yariską:evil_lol: Będziemy pyś w pyś i nosek w nosek:crazyeye:

Ups...o ktorej jedziecie??To będe wolala do góry i do ś.Krzysia- niech pojedzie z Wami:loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
A MArysi TZcik jak sie przebudzi i Maryś Mu wciśnie, ze dopiero połnoc...to dopiero się zdziwi poźniej..pomyśli, ż...aj...dobra, bo po tym alko sie zapędzam:eviltong::eviltong::eviltong:JA to w ogole widzę, ze zaczynam mieć jazdy po nocach nalepsze..poczekajcie jak sie zaczną wakacje i nie bede musiala wstawać...zamęczę Was wszystke po kolei:lol::lol::lol::p

Pożyjemy ,zobaczymy:evil_lol::evil_lol: lecę spać bo jutro ważny dzień:razz:

Posted

EVA2406 napisał(a):
To trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze ważne wydarzenia.
A kaska na Kajetanka poszła ode mnie hurtem za 3 m-ce ;).

OO...no to dzieki wielkie EVUŚ...teraz każda złotówka będzie potrzebna, więć"pożyczymy" w razie "W", a poźniej maja być bazarki jakies, to nadrobimy "zaległości"..:multi::multi::multi:JAk się tylko zaksięgują, to od razu wypisuję wszystko:loveu::loveu:

Posted

AAA...no wlasnie wlasnie...dzis spieszylam sie i napisalam tylko, ze konto Kajtusia sie zwiększylo i jest uzbierane 185 zł, ale nie napislam od kogo:oops::oops:(przez ten pośpiech)...:
Cioteczki: Bjuta (55 zł) i Leni356 (30 zł) zasiliły dziś konto Słodziaka- baaaardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Leyla napisał(a):
Pożyjemy ,zobaczymy:evil_lol::evil_lol: lecę spać bo jutro ważny dzień:razz:

O proszę...nastepna cioteczka..napisała się, pozazdrosciła Marysi i też uciekła męczyć Tzcika:eviltong::eviltong::eviltong:Biedaki:lol::lol:

Posted

Dobrej nocy, cioteczki! A to ode mnie na śniadanko. Podziękujcie starej ciotce.

Kajteczku, dzisiaj wysyłam kaskę. A jeśli TŻ zapomni :angryy: - jutro. Jedź, kochanieńki, po lepsze życie. :loveu:

Posted

Witajcie dziewczyny:loveu:.
Mam bazarek do zrobienia dla Kajtusia od jeden z Was.
Potrzebuję tylko numer konta na przelewy. Czy ktoś, kto trzyma kasę może mi je podać?

Widzę, że Leyla:loveu: jest na wątku.
Nie przyszły zdjęcia od Ciebie tego psiaka o którym rozmawiałyśmy:shake:.