Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NO to pięknie...nikt do Kajtusia nie zajrzal od wczoraj????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Nieładnie, nieladnie:cool1::cool1:
TAk być nie mozę..a ja mam problem- niestety wciąż nie mogę się dodzwonic do taty Rybci...ciagle cos mi w telefonie gada, ze wybrany numer w tej chwili nie odpowiada:razz::razz::razz:Nie wiem co robić..????Ktos zna ten mumer??Moze mi źle Rybcia podala????

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
NO to pięknie...nikt do Kajtusia nie zajrzal od wczoraj????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Nieładnie, nieladnie:cool1::cool1:
TAk być nie mozę..a ja mam problem- niestety wciąż nie mogę się dodzwonic do taty Rybci...ciagle cos mi w telefonie gada, ze wybrany numer w tej chwili nie odpowiada:razz::razz::razz:Nie wiem co robić..????Ktos zna ten mumer??Moze mi źle Rybcia podala????

Jestem ja :oops: kurde, nieciekawie z tym tel... :shake:

Posted

sonikowa napisał(a):
A czy Ania i Ulver przypadkiem nie ma? Kto organizowal podróż Kładki, która została odwołana? bo mial ją wieźc chyba własnie tata Rybci.

Już mam..juz się dodzwoniłam...źle wpisalam nuemr z PW RYbci...ze mnie niezle zakręcona baba jest...wszystko uzgodnione..jesli nie da rady na wtorek to najprawdopodobniej pojedzie w sobotę. Wszystko uzgodnione, jutro kontaktuje sie z Pania Prezes i będzie wszytsko jasne:multi::multi::multi:

Posted

__Lara napisał(a):
nieciekawie z tym tel... :shake:

A czy Ania i Ulver przypadkiem nie ma? Kto organizowal podróż Kładki, która została odwołana? bo mial ją wieźc chyba własnie tata Rybci.

Posted

gonia66 napisał(a):
Już mam..juz się dodzwoniłam...źle wpisalam nuemr z PW RYbci...ze mnie niezle zakręcona baba jest...wszystko uzgodnione..jesli nie da rady na wtorek to najprawdopodobniej pojedzie w sobotę. Wszystko uzgodnione, jutro kontaktuje sie z Pania Prezes i będzie wszytsko jasne:multi::multi::multi:

:loveu::loveu::loveu: jeszcze trochę maleńki, wytrzymaj :loveu::multi:

Posted

Zadzwonił tata Rybci i powiedzial, ze nawet nie w sobote a w piątek (jesli oczywiscie wtorek nie wypali)...no to dziewczyny....odliczamy dni...i godziny...i niech no tam martka szepnie do uszka Kajtusiowi, ze cioteczki wymościły dla niego cieple poslanko i swoj kącik..i duuuuzo duuuzo trawki do biegania...niech sie chlopak szykuje i juz pakuje walizki..a kto wie??Moze jeszcze bedzie widzial??A co tam jeden cud...miejmy nadzieje na wiecej- a NADZIEJA ZAWIESC NIE MOŻE:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Zadzwonił tata Rybci i powiedzial, ze nawet nie w sobote a w piątek (jesli oczywiscie wtorek nie wypali)...no to dziewczyny....odliczamy dni...i godziny...i niech no tam martka szepnie do uszka Kajtusiowi, ze cioteczki wymościły dla niego cieple poslanko i swoj kącik..i duuuuzo duuuzo trawki do biegania...niech sie chlopak szykuje i juz pakuje walizki..a kto wie??Moze jeszcze bedzie widzial??A co tam jeden cud...miejmy nadzieje na wiecej- a NADZIEJA ZAWIESC NIE MOŻE:loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu: goniu, najważniejsze, ze wreszcie zostanie dostrzeżony przez człowieka - że jego futerko ktoś wygłaszcze, będzie przy nim, da mu jedzonko pod nosek, myślę, że odżyje :loveu: od początku tak mi go żal było :( i tak mało ciotek było :( ale teraz już wiem kogo najpierw zaprosić na wątek :D
Boję się tylko, że to może być dla niego początkowo szok, wejście w zupełnie nowy świat. Ale i tak myślę, że odżyje :) chciałabym kiedyś mieć miejsce dla takich bidek, żeby móc zapewnić im spokojną starość...

A co do wzroku, ja też mocno trzymam kciuki za to żeby Kajetanek jeszcze widział. Ale nawet gdyby już miał nie widzieć to i tak myślę, że miłość człowieka sprawi, że serce człowieka będzie jego oczami :)

Posted

Lidan napisał(a):
Czyli jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem za tydzień maluszek powinien juz grzać doopkę poza schroniskiem :kciuki: :kciuki:

nie tylko dupke ale i wszystkie swoje kosteczki :evil_lol::evil_lol:

Posted

gonia66 napisał(a):

Ładnie to napisałaś :loveu:.
Jutro zrobię przelew.

Posted

Jutro- tzn dzis juz zadzwonie do Pani prezes i bede wszystko wiedziala- i wszystkoe Wam kochani napisze...ale cieszę się ,ze wplacacie pieniązki, bo nawet jesli w piątek pojedzie, to powinnismy kaskę już mieć- i na podróż i na pierwszą oplate...nie wiadomo tez co bedzie z lezeniem--ale jesli juz- to osobny temat i bedziemy sie wtedy zastanawiac co dalej..Irenaka obiecala jakis bazarek..w razie czego poprosimy o cegielki...damy rade- jesli tylko szansa sie pojawi- staniemy na glowie..a znajdziemy kaskę:loveu::loveu:Dziękuje ze jesteście i ze razem ratujemy kolejną bidulinkę:loveu::loveu::loveu:

Posted

No i mamy problem...i BARDZO PROSZE O SZYBKA POMOC I DECYZJE!!PA doktor okulista jest na tygodniowym urlopie..wroci w poniedzialek i wtedy bedzie mozna ewentualnie umowic Kajtusia..na kiedy tez nie wiadomo:-(:-(:-(CO ROBIMY??CZEKAMY NA OKULISTĘ, CZY WIEZIEMY JUŻ NAWET JUTRO DO ELBLĄGA(bo tatao Rybci jutro moze jechac jak najbardziej tez- termin aktualny)...Nie wiem co robic..sama nie podejme decyzji- blagam o wsparcie, bo musze dzonic w razie czego do "transportu"...tyle tylko, ze nie mamy jeszcze kasy wpaconek (razem na koncie kajtusia mamy na dziś 180zł a sam transport 270 zł, no i hotelik...) PISZCIE- JA TERAZ WYJEZDZAM DO BANKU ALE OK 18 WROCE I LICZE NA POMOC:lol::lol:

Posted

Gonia, ja bym zabrała psa do hoteliku. Na pewno można znaleźć innego okulistę w pobliżu Elbląga. Zapytaj Morii, bo to do niej jedzie psiak, prawda? Moze będzie kogoś znała.
Szkoda malucha, żeby w tym stresie siedzial w schronie, a wizyta nie wiadomo kiedy...