__Lara Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Maszaberla napisał(a):Gosiu :loveu: melduje sie na watku Ja niestety mam noz na gardle bo nie mam pieniedzy na hotelik dla swojego Znajdka (w moim bannerku) wiec na razie moge Wam tylko kibicowac Tak jak pisalam Ci na pw - pozniej postaram sie pomoc Ale nie wiem czy w ogole bedzie taka potrzeba bo idziecie jak burza :crazyeye: Ciotka Maszaberla :loveu: fajnie, że jesteś z nami :loveu: Quote
marysia55 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 rita60 napisał(a):Dorzucam 10,-:razz:tylko prosze o powiadomienie/czytaj przypomnienie:p/ kochaniutka :loveu: możesz być pewna, że przypomnimy :mad::mad: Quote
rita60 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 marysia55 napisał(a):kochaniutka :loveu: możesz być pewna, że przypomnimy :mad::mad: Członkini Mafii grozisz,ozesz Ty:snipersm: Quote
leni356 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 gonia66 napisał(a): A..Irenaka kochana cioteczka nie moze niestety finansowo wesprzec, ale na PW obiecala mi , że moze zrobić bazarki- tylko nie ma z czego...Więc Leni356 bardzo prosze skontaktuj sie z Irenaka- przeslesz do niej rzeczy ktore chcialabys ofiarowac na bazarek- każdy grosz się przda tym bardziej, ze będą potrzebne pieniązki na transport niebawem:multi::multi:Kezu..jak ja sie cieszę...Moria mi dziś pisala, ze juz byla na wątku Kajtusia i czeka na niego......:multi::multi::multi::multi: DZIEKUJE RAZ JESZCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Wysłałam pw w sprawie bazarkowych rzeczy do Irenaka Quote
marysia55 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 rita60 napisał(a):Członkini Mafii grozisz,ozesz Ty:snipersm: kałachem we mnie :cool3::cool3: co to tarcza strzelnicza orzeszku jeden :evil_lol::evil_lol: członek nie członek przypomnieć można :diabloti::diabloti: Quote
__Lara Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 rita60 napisał(a):Członkini Mafii grozisz,ozesz Ty:snipersm: Mafia nawet swoich wykańcza :evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='__Lara']Mafia nawet swoich wykańcza :evil_lol: eeee no tak źle nie ma :cool3::cool3: to tylko, że tak powiem manewry mafiowe :evil_lol: a naboje to ślepaki :diabloti: a Ritę60 to chyba jednak wezmę na boczek na słówko :mad: Kajetanku do góry chłopaku , może jeszcze jakaś ciotka nadleci z deklaracją na ciebie :loveu::loveu::loveu: Quote
rita60 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 marysia55 napisał(a):kałachem we mnie :cool3::cool3: co to tarcza strzelnicza orzeszku jeden :evil_lol::evil_lol: członek nie członek przypomnieć można :diabloti::diabloti: Ale nie trafiłam:shake:bo ja słaby wzrok mam/-4/:evil_lol::lol: Quote
madcat1981 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ja mam jeszcze słabszy:evil_lol: Dorzucę co miesiąc dychę tylko rozliczać mi się tu laski:mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 madcat1981 napisał(a):Ja mam jeszcze słabszy:evil_lol: Dorzucę co miesiąc dychę tylko rozliczać mi się tu laski:mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: OOoooooo:multi::multi::multi:Jupi jupi jupi- dziekujemy madcat:loveu::loveu:...masz jak w banku rozliczenia, bo zobacz co tu mafia wyprawia...nie da rady bez wplat i rozliczeń...wiec możesz nam zaufać:lol::lol::lol:ZAraz dopisuję Twoją deklarację niecierpliwie wypatrując kolejnych Aniołów, coby zebrać końcóweczkę:loveu::loveu:Ake jak nikt sie już nie zjawi- napsze jeszcze do paru Aniołów, a co mi tam- na Gorze się przeca podobno ne denerwują, więc może mnie nie zrypią:roll::roll: Quote
gonia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 No to nasze "sprawy" przedstawiaja się następująco: gonia66- 10 zł leni356- 30 zł Lidan- 10zł Leyla- 50zł Frubka- 10 zł Marta23t- 20-30 zł Marysia55- 20 zł EVA2406- 10 zł Poker (jednorazowo 30zł) agata51- 10 zł Olena84- 10 zł Ania z Poznania- 20 zł Ihabe- 30 zł (jednorazowo 50 zł) malicja- 5 zł madcat81 - 10 zł rita60- 10 zł razem mamy już więc deklaracji stałych 255 zł a może nawet 265 zł i jednorazowo (np na transport- 30 zł+ Ihabe- 20zł) BRAKUJE NAM WIĘC JUŻ TYLKO 45 ZŁ (cioteczkę Larę wykreśliłam na Jej prośbę ze stałych deklaracji i cos mi się zdaje, że w tamtym rozliczeniu troszkę źle policzyłam:razz::razz::oops: Teraz jednak chyba stan sie zgadza- jeśli nie to mnie poprawcie:roll: Quote
__Lara Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='marysia55']eeee no tak źle nie ma :cool3::cool3: to tylko, że tak powiem manewry mafiowe :evil_lol: a naboje to ślepaki :diabloti: a Ritę60 to chyba jednak wezmę na boczek na słówko :mad: Kajetanku do góry chłopaku , może jeszcze jakaś ciotka nadleci z deklaracją na ciebie :loveu::loveu::loveu: Ślepe, nie ślepe, ale forma zastraszenia :evil_lol: ale za to Elzunia będzie miała opłacony hotelik :loveu::evil_lol: Dogorra jest skuteczna w swoim działaniu :evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 __Lara napisał(a):Ślepe, nie ślepe, ale forma zastraszenia :evil_lol: ale za to Elzunia będzie miała opłacony hotelik :loveu::evil_lol: Dogorra jest skuteczna w swoim działaniu :evil_lol: LAra.....:razz::razz::razz:Elzunia to inny wątek:eviltong::eviltong::eviltong:Tutaj opłacamy Kajetanka:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Maszaberla napisał(a):Gosiu :loveu: melduje sie na watku Ja niestety mam noz na gardle bo nie mam pieniedzy na hotelik dla swojego Znajdka (w moim bannerku) wiec na razie moge Wam tylko kibicowac Tak jak pisalam Ci na pw - pozniej postaram sie pomoc Ale nie wiem czy w ogole bedzie taka potrzeba bo idziecie jak burza :crazyeye:DZiękuję, że jesteś z nami Agatko:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 gonia66 napisał(a):LAra.....:razz::razz::razz:Elzunia to inny wątek:eviltong::eviltong::eviltong:Tutaj opłacamy Kajetanka:loveu::loveu::loveu: No tak.... ja już za długo dzisiaj na dogo siedzę + nauka = zlasowany mózg :evil_lol: Dogorra musi mnie przywrócić do porządku :evil_lol: Oczywiście, że chodziło mi o Kajetanka... :lol: :evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 __Lara napisał(a):Ślepe, nie ślepe, ale forma zastraszenia :evil_lol: Dogorra jest skuteczna w swoim działaniu :evil_lol: Dogorra kochana to gorzej niz "cosa nostra" swoje macki ma wszędzie :scared::scared::scared: Quote
marysia55 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 madcat1981 napisał(a):Ja mam jeszcze słabszy:evil_lol: Dorzucę co miesiąc dychę tylko rozliczać mi się tu laski:mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: w związku z tym, że masz tutaj do czynienia z zorganizowaną grupą ..... napaleńców :evil_lol: możesz być pewna, że wszystko będzie pod kontrolą i OK. Ponadto jeśli Gonia66 poprowadzi księgowość ( to moja propozycja bo skoro kobitka siedzi na Dogo do późno-wczesnych godzin nocno-rannych to wybitnie jest dyspozycyjna:diabloti:) to nie ma mowy o kreatywnej księgowości :p:p:p Quote
Bjuta Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Mnie zapiszcie na 10 zł. stałych deklaracji. Ale poślę jednorazowo te brakujące 45, w ciągu miesiąca przecież znajdziemy - resztę aniołów Kajetana? Quote
gonia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Bjuta napisał(a):Mnie zapiszcie na 10 zł. stałych deklaracji. Ale poślę jednorazowo te brakujące 45, w ciągu miesiąca przecież znajdziemy - resztę aniołów Kajetana? BJuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Normalnie słow mi brak...nie będę więc pisać jak Ci dziekuję, bo nie ma takich słow i Ty o tym wiesz...dopiero wyslalam do Ciebie PW...a Ty...ja wiedzialam, ze "przyczajone" Anioły tylko czekają na sygnał:loveu::loveu::loveu:Dopisuję do deklaracji i coż???Nastusia...trzeba szykować Kajtusia do wyjazdu i szukamy przez ten czas 35 zł..pewnie ze znajdziemy:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:NApisz dokladnie gdzie jest Kajetan (jakie to woj- tzreba oblicyc koszt transportu i szukac kogoś_ mOria jak pisalam- czeka- w każdej chwili Maluszek może tam jechać:multi::multi::multi: KAjtek..Ty juz zaczynaj śnić o nowym życiu... AAAAAAAAA...no i sprawa księgowości- ja oczywiście deklarowalam sie, ze mogę zbierać, ale wiem że na wątku są tez inne- z prawdziwego zdarzenia księgowe:eviltong::eviltong::eviltong:Proszę- napiszcie, czy może ktoś jest chętny- bo trzeba rozesłąc numer konta na PW do cioteczek- nie ma na co czekać:lol::lol::multi::multi::multi: Quote
gonia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 marysia55 napisał(a):w związku z tym, że masz tutaj do czynienia z zorganizowaną grupą ..... napaleńców :evil_lol: możesz być pewna, że wszystko będzie pod kontrolą i OK. Ponadto jeśli Gonia66 poprowadzi księgowość ( to moja propozycja bo skoro kobitka siedzi na Dogo do późno-wczesnych godzin nocno-rannych to wybitnie jest dyspozycyjna:diabloti:) to nie ma mowy o kreatywnej księgowości :p:p:p MAryś..Ty to jak się zjawiasz na wątku, to wątek prze do przodu jak burza:loveu::loveu::loveu:No i już nie wspomnę jak się robi wesoło..i groźnie:eviltong::eviltong::eviltong::lol::lol::lol: Quote
gonia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 gonia66- 10 zł leni356- 30 zł Lidan- 10zł Leyla- 50zł Frubka- 10 zł Marta23t- 20-30 zł Marysia55- 20 zł EVA2406- 10 zł Poker (jednorazowo 30zł) agata51- 10 zł Olena84- 10 zł Ania z Poznania- 20 zł Ihabe- 30 zł (jednorazowo 50 zł) malicja- 5 zł madcat81 - 10 zł rita60- 10 zł Bjuta- 10 zł ( i jednorazowo 45 zł na wyjazd:multi::multi:) razem mamy już więc deklaracji stałych 265 zł a może nawet 275 zł i jednorazowo (np na transport- 30 zł+ Ihabe- 20zł) BRakuje nam więc już tylko 35 zł- a może nawet 25 zł:lol::lol::lol:)...no to Kajtuś...jedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
gonia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Bjuta napisał(a):Oj tak, bo ja w niedzielę śmigam w góry bez dostępu do internetu, muszę znać konto wcześniej, bo jadę w straszne zad.... ;) Albo prześlę goni66 na zaś... i najwyżej przekaże gdzie trzeba. Ok- przeslij w razie "w" na moje konto, które już znasz:roll::roll:jeśli kto inny będzie zbierał-ja przeslę, gdzie trza:lol::lol:BArdzo Ci dziekujemy Bjuta- naprawdę....:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 gonia66 napisał(a): .... trzeba rozesłąc numer konta na PW do cioteczek- nie ma na co czekać:lol::lol::multi::multi::multi: Oj tak, bo ja w niedzielę śmigam w góry bez dostępu do internetu, muszę znać konto wcześniej, bo jadę w straszne zad.... ;) Albo prześlę goni66 na zaś... i najwyżej przekaże gdzie trzeba. Quote
marysia55 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='gonia66']KAjtek..Ty juz zaczynaj śnić o nowym życiu... AAAAAAAAA...no i sprawa księgowości- ja oczywiście deklarowalam sie, ze mogę zbierać, ale wiem że na wątku są tez inne- z prawdziwego zdarzenia księgowe:eviltong::eviltong::eviltong:Proszę- napiszcie, czy może ktoś jest chętny- bo trzeba rozesłąc numer konta na PW do cioteczek- nie ma na co czekać:lol::lol::multi::multi::multi: "aluzju nie poniał":diabloti::diabloti::diabloti: Gonia Ty sie do tego bardziej nadajesz. Wiesz przecież , że ja wskakuje na dogo tylko nocną porą , haruje cały dzień i nie mam mozliwości w pracy aby zaglądać na Dogo :eviltong: a tu trzeba byc 'zwartym i gotowym'. Ty masz juz takie doświadczenie, że ja odpadam w przedbiegach. Stawiam na Gonię66 i proszę pozostałe cioteczki o akceptację na tak :loveu: lub nie :mad::mad: Quote
gonia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']jestem Gonius:loveu::loveu: ale juz widze, ze tu tyle ciotek do pomocy, że psiak może sie szykowac do wyjazdu:multi: obecnie nic nie moge zadeklarować, bo za duzo tych bied....prosze zajrzyjcie do Juranda:placz::placz: tam w ogole nie ma nikogo i mamy narazie 40zł deklaracji, a piesek slepy, wiec sanse na adopcje bardzo marne http://www.dogomania.pl/forum/f28/jurand-w-kolejce-u-murki-zbieramy-deklaracje-139129/index5.html#post12430567 NAjważniejsze, że tu zajrzałaś i jesteś z nami:loveu::loveu:DZiękuje bardzo..a Jurandem...no teraz się nie zajmę, ale jak jakas moja psinka z hoteliku pójdzie do domku- na pewno pomogę:roll::roll: Quote
Recommended Posts