__Lara Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Doda_ napisał(a):Czy Kajetanek ma alegratkę ? Nie wiem czy ma, więc poprosimy o alegratkę :lol: cioteczki, sprężcie się, jeszcze 200zł... (albo 205zł - nie wiem czy nie będę musiała się z moich 5zł wycofać, bo mogę nie podołać :( ) . Quote
sonikowa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 A ja tylko pro forma, bo już wpisywałam na wątku Kładki - zamiast niej do Niemiec jedzie Toffik. Ale trzymam kciuki za Kajetanka, i będę pamiętać, naprawdę. Quote
__Lara Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Doda_ napisał(a):Ok, jutro zrobię mu alegratkę. Dziękujemy cioteczko :loveu: Quote
gonia66 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 MAtko...co robić???JUtro mnie nie ma caly dzień..a tu widze dalej cichutko..a deklaracji wciąż nie widać....dziś nie mam jak ale moze w środe albo w czwartek..trzeba chyba osobiste prośby wysylac na PW do cioteczek z blaganiem..i najlepiej podzielimy się literkami alfabetu i bedziemy wysylać pW..inaczej trudno naprawde....tu każdy wypelniony deklaracjami po brzegi..a jesli KAjtusiowi sie nie uda tylko przez glupią kase..????Dziś uslyszalam w filmie M-jak miłośc- ostatnie zdanie z kadru..."Boże...dlaczego w dzisiejszym świecie te pieniądze muszą tak drogo kosztować.."....no właśnie...dlaczego????:-(:-(:-( Quote
Ffrubka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 10 PLN co miesiąc - nie pamiętam czy już się tu zgłaszałam :oops: Quote
Doda_ Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Jestem. W pierwszym poście nie widzę linki do ogłoszeń psa, czy nie ma? Bo chciałam tekst i kontakt, zaraz zrobiłabym mu alegratkę. Quote
__Lara Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ffrubka napisał(a):10 PLN co miesiąc - nie pamiętam czy już się tu zgłaszałam :oops: DZiękujemy :loveu: goniu, chyba rzeczywiście trzeba rozsyłać indywidualne zaproszenia... ja narazie wysyłam zaproszenia krzyczkowskie, więc nie bardzo mam jak na Kajetanka...ale może inne ciotki się zgłoszą... prosimy... Doda, kurcze, bo założycielka wątku to nie wiem czy tu jeszcze bywa czy nie... zaraz zobaczę co i jak... Quote
__Lara Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Doda_']Jestem. W pierwszym poście nie widzę linki do ogłoszeń psa, czy nie ma? Bo chciałam tekst i kontakt, zaraz zrobiłabym mu alegratkę. Doda_, tutaj tekst i namiary: Kto się nade mną zlituje? Może TY??? pies psy (654637302) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Doda_ Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Pies ma alegratkę Kto si� nade mnie zlituje?? Mo�e TY?? Pom�z... Quote
BasiaD Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Kajtuś pieseczku wskakuj do góry prosić cioteczki o pomoc! Quote
Lidan Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 No i gdzie te pieniążkli dla malego ślepusia :mad: Jeszcze się wakacje nie zaczęły, więc wracać tu szybko i deklarować :diabloti: Quote
gonia66 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='__Lara']DZiękujemy :loveu: goniu, chyba rzeczywiście trzeba rozsyłać indywidualne zaproszenia... ja narazie wysyłam zaproszenia krzyczkowskie, więc nie bardzo mam jak na Kajetanka...ale może inne ciotki się zgłoszą... prosimy... Doda, kurcze, bo założycielka wątku to nie wiem czy tu jeszcze bywa czy nie... zaraz zobaczę co i jak... BARDZO PROSIMY KOCHANE CIOTECZKI O KONKRETNĄ POMOC- ROZSYLANIE NIE LINKA SAMEGO ALE PROŚBY O POMOC- TO WAŻNE ABY ZWRACAĆ SIĘ DO KONKRETNYCH OSÓB Z KONKRETNA SPRAWĄ...W KILKU ZDANIACH...PRZECIEŻ NIE MOZE TAK BYC ZEBY PRZEZ KASE MIAL STRACIC SZANSE NA LEPSZE ŻYCIE..A NIE DAJ BOŻE NIE ZDAZYMY- TO JUŻ BYM CHYBA TEGO NIE WYTRZYMALA(RAZ MI SIE ZDARZYŁO:placz::placz:) Ja mogę rozsyłać jutro- ale przyznam, ze "robilam akcje dla kilku psow i nie chcialabym zeby cioteczki pomyslalayze nahalna jestem- bo wplacaja naprawde konkretne sumki na kilku watkach..na pewno pomogę mimo wszystko..ale "świeża krew"w błaganiu by sie bardzo przydała:lol::lol::lol: Quote
gonia66 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Frubko-bardzo bardzo dziękujemy za deklarację:loveu::loveu::loveu: gonia66- 10 zł leni356- 30 zł Lara- 5zł Lidan- 10zł Leyla- 50zł Frubka- 10 zł razem mamy już więc 115 zł...:loveu::loveu::loveu: BŁAGAMY O WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ziutka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Gonia melduje się i cosik będziemy myśleć ;) teraz już późno i mózg mi odmawia posłuszeństwa :roll: Quote
marta23t Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Gonia zaglądam;) podaj na pw nr konta jakiegoś grosza jeszcze zjadę w swoim pustym portfelu:cool3: Quote
marysia55 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='gonia66'][B]Ja mogę rozsyłać jutro- ale przyznam, ze "robilam akcje dla kilku psow i nie chcialabym zeby cioteczki pomyslalayze nahalna jestem- bo wplacaja naprawde konkretne sumki na kilku watkach..na pewno pomogę mimo wszystko..ale "świeża krew"w błaganiu by sie bardzo przydała:lol::lol::lol: nie jesteś nahalna tylko przesiaknięta miłością do psiaków. Właśnie mnie zaczepiła :loveu: a ponieważ ja też z tych "przesiąkniętych" to Gonia dopisz mnie do stałych deklaracji. Lista moich tymczasowiczów dłuuuga, więc chcąc byc wiarygodna :cool3: a przede wszystkim wypłacalna :diabloti: deklaruje jedynie 20,- miesięcznie :loveu: Quote
gonia66 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 DZiękuję cioteczki, że mimo poźnej pory weszłyście tutaj:loveu::loveu: Numeru konta jeszcze nie ustalałyśmy, ale jak tylko będzą już zebrane deklaracje i postanowimy kto będzie zbierał- będe wysyłała numer konta:lol: MArtus..czy możesz zadeklrować jakąś konkretną kwotę, czy będzie to wpłata jednorazowa???:oops::oops:Przepraszam, ze pytam tak "prosto z mstu" ale musimy wiedziec, na czym "stoimy" w zbieraniu deklaracji:lol::lol: Quote
Poker Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Chyba napad na bank zorganizuję, która ze mną ?? Teraz wpłacę jednorazowo 30 zł,a potem zobaczę co się da.Może bazarki pomogą. Quote
marta23t Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 jednorazowo wpłacę 30 zł chyba że coś jeszcze uzbieram. później 20-30zł na miesiąc będę w stanie wpłacać. jeśli mi się uda to więcej ale ta kwota 20-30 zł to taka 100 procentowa. Quote
marta23t Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Poker na napad na bank zawsze jestem gotowa:evil_lol::cool3: więc podaj tylko termin;) ale posty skaczą jak oszalałe:-o Quote
gonia66 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='marysia55']nie jesteś nahalna tylko przesiaknięta miłością do psiaków. Właśnie mnie zaczepiła :loveu: a ponieważ ja też z tych "przesiąkniętych" to Gonia dopisz mnie do stałych deklaracji. Lista moich tymczasowiczów dłuuuga, więc chcąc byc wiarygodna :cool3: a przede wszystkim wypłacalna :diabloti: deklaruje jedynie 20,- miesięcznie :loveu: Jedynie????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:MAryś..toz to majątek:loveu::loveu:( zrobiłaś teraz za 4 cioteczki:eviltong::eviltong:)..BArdzo bardzo Ci dziękuję,...wiedzialam ze można na Ciebie liczyc, tylko naprawdę bardzo sie wstydzę, ze stale "uderzam" do tych samych cioteczek i je "naciągam":oops::oops:..no ale coz zrobic, jak na każdym watku "te same cioteczki urzędują" i gdzie nie wlezę, tam są:roll::roll:No a musi ktos rozkręcic wątek, bo inaczej bidulinka nam zmarnieje w tej kociarni...:-(:-(:-( DZiekuję raz jeszcze że jesteście i dopisuję Cie Marys do deklaracji z wielka radościa:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Poker napisał(a):Chyba napad na bank zorganizuję, która ze mną ?? Teraz wpłacę jednorazowo 30 zł,a potem zobaczę co się da.Może bazarki pomogą. OOOOOOOOOOOO...następna cioteczka...Dziękuję:multi::multi::loveu::loveu::loveu:Aj...mnie aż zatyka przed kompem z tej Waszej dobroci naprawde....Nie chcę tu nikomu słodzic..ale zawsze mogę na Was liczyc....i jak tu nie kochac dogo..skoro mozna poznac takich fantastycznych ludzi...często na ludzi ktorych mijam na codzień, nie moglabym tak polegac jak na Was kochani...i już watek sie rozkręca...choc to taka pora...:multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts