Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gonia66']Jedynie????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:MAryś..toz to majątek:loveu::loveu:( zrobiłaś teraz za 4 cioteczki:eviltong::eviltong:)..BArdzo bardzo Ci dziękuję,...wiedzialam ze można na Ciebie liczyc, tylko naprawdę bardzo sie wstydzę, ze stale "uderzam" do tych samych cioteczek i je "naciągam":oops::oops:..no ale coz zrobic, jak na każdym watku "te same cioteczki urzędują" i gdzie nie wlezę, tam są:roll::roll:No a musi ktos rozkręcic wątek, bo inaczej bidulinka nam zmarnieje w tej kociarni...:-(:-(:-(
DZiekuję raz jeszcze że jesteście i dopisuję Cie Marys do deklaracji z wielka radościa:loveu::loveu::loveu:

Dogorrę trza ściągnąć , chociaż już jedną aktywistkę tutaj widzę tzn. Lejlę :loveu::loveu:. Jutro sie wezmę za pozostałe ...... no chyba, że ściągną tu w między czasie :evil_lol:

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marta23t']jednorazowo wpłacę 30 zł chyba że coś jeszcze uzbieram.
później 20-30zł na miesiąc będę w stanie wpłacać. jeśli mi się uda to więcej ale ta kwota 20-30 zł to taka 100 procentowa.
Jaaaaaaaaaaa...normalnie nie nadazam z zapisywaniem:loveu::loveu::multi::multi::multi:BAaaardzo dziękuję i już robię male nocne zestawienie:loveu::loveu:
gonia66- 10 zł
leni356- 30 zł
Lara- 5zł
Lidan- 10zł
Leyla- 50zł
Frubka- 10 zł
Marta23t- 20-30 zł
Marysia55- 20 zł
Poker (jednorazowo 30zł)
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
razem mamy już więc deklaracji stałych 155 zł a może nawet 165 zł i jednorazowo (np na transport- 30 zł)
.
Jupiiiiiiiiiiiiii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Gonia damy razem radę pomóc ślepaczkowi:loveu:

a swoją drogą mam straszny sentyment dla ślepych piesków..moja 16 letnia sunia jest ślepa i głucha i jak widzę jej bezradność mimo całej opieki jaką ją otaczamy/ nie zostaje sama ani na minute-nawet do kościoła chodzi z nami:evil_lol: a mama ją nosi cały dzień nosi na brzuchu w torbie jak kangurzyca/ to wyobrażam sobie przerażenie Kajtusia:shake::placz:
ostatnio mieliśmy w naszym schronie ślepego starego pieska znalazł domek w tydzień:-o dlatego musimy Kajtka ogłaszać żeby i do niego los się uśmiechnął

Posted

[quote name='gonia66']BARDZO PROSIMY KOCHANE CIOTECZKI O KONKRETNĄ POMOC- ROZSYLANIE NIE LINKA SAMEGO ALE PROŚBY O POMOC- TO WAŻNE ABY ZWRACAĆ SIĘ DO KONKRETNYCH OSÓB Z KONKRETNA SPRAWĄ...W KILKU ZDANIACH...PRZECIEŻ NIE MOZE TAK BYC ZEBY PRZEZ KASE MIAL STRACIC SZANSE NA LEPSZE ŻYCIE..A NIE DAJ BOŻE NIE ZDAZYMY- TO JUŻ BYM CHYBA TEGO NIE WYTRZYMALA(RAZ MI SIE ZDARZYŁO:placz::placz:)
Ja mogę rozsyłać jutro- ale przyznam, ze "robilam akcje dla kilku psow i nie chcialabym zeby cioteczki pomyslalayze nahalna jestem- bo wplacaja naprawde konkretne sumki na kilku watkach..na pewno pomogę mimo wszystko..ale "świeża krew"w błaganiu by sie bardzo przydała:lol::lol::lol:

Goniu :loveu:, Tobie nie można odmówić.
Już nie mam bardzo z czego, ale chociaż 10 zeta deklaruję.
Tylko moja skleroza jest galopująca, więc w razie czego o pw z przypomnieniem, proszę ;)

Posted

[quote name='EVA2406']Goniu :loveu:, Tobie nie można odmówić.
Już nie mam bardzo z czego, ale chociaż 10 zeta deklaruję.
Tylko moja skleroza jest galopująca, więc w razie czego o pw z przypomnieniem, proszę ;)
O...proszę...następna kochana cioteczka jest na wątku:loveu::loveu:Godzina poźna a Wasze dobre serca chyba w ten sposob odpoczywają:lol::lol:
BArdzo dziekuję ciotecze Ewuni i koloejną deklarację dopisuję z ogromną radością:multi::multi:
gonia66- 10 zł
leni356- 30 zł
Lara- 5zł
Lidan- 10zł
Leyla- 50zł
Frubka- 10 zł
Marta23t- 20-30 zł
Marysia55- 20 zł
EVA2406- 10 zł
Poker (jednorazowo 30zł)
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
razem mamy już więc deklaracji stałych 165 zł a może nawet 175 zł i jednorazowo (np na transport- 30 zł)
.
No...teraz moge iść spać ucieszona na maxa:loveu::loveu:MAm tu już tyle Aniołów, zę wiem, że teraz pójdzie jak z płatka-wątek zaczął "sie ruszać"- a to podstawa:multi::multi:
RAz jeszcze dziękuję wszystkim bezsennym:loveu::loveu:
Jutro(tzn już dziś) pewnie zawitają tu Dzienne Anioły- śpiochy;);):loveu::loveu:I trzeba będzie szykować expresowy transport Kajtusia..a u MOrii...chłopak natychmiast odżyje- a my z nim oczywiscie:lol::lol:
(Kurcze..tak sobie wlasnie uświadomiłam, że to wszystko co sie tu dzieje- to też za sprawą Bobika

• :-(:-(...Pewnie nieźle tam daje "popalić" na Górze i już Kladka jest u MIrii..potem dzięki Kladce(a więc dzięki Bobisiowi)..Tofik dziś jedzie do Niemiec....no i dzieki temu, ze miala jechać Kladka- LAra pokazała nam KAjtusia- zeby poszedl na miejsce Kladki- Kladka zostaje a Wiola zgodzila sie na Kajtusia...Bobik..niezłe masz tam chody piesku nasz.....naprawdę coś w tym jest niesamowitego:loveu:)

• Posted

Właśnie przed snem przeczytałam:
    [SIZE=2]"O gdybyś zaznał choć przez chwilę,
    cząstkę tych radości, jakich doznaje kochane i kochające serce,
    rzekłbyś wtedy z uczuciem smutku i żałości,
    stracony jest czas, ten czas, który nie jest poświęcony miłości”.

Hmmmmm....mądre słowa...bardzo mnie pokrzepily....pomyślałam...tu, na dogo...jest tyle miłości.....tyle kochających i kochanych serc....juz wiem na pewno- że może czasem tracę czas na sen i wypoczynek..ale nie jest to stracony czas...
    DZiekuję Kochanym i kchającym sercom raz jeszcze i życze wszystkim dobej nocki- a Kajtusiowi senków o nowym, lepszym życiu...dobranoc:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dopiszcie 50 zł od ihabe, może dam radę cały czas a jak nie to bede musiała obniżyc w kolejnych miesiącach do 30zł.
    Kiedy Kajetanek jedzie do Morii? Oby jak najszybiej, słodzinka nasza :loveu:
    Jestem z każdym psiakiem, który jedzie do Morii, bo tam wiem, że psiak odżyje i pozna co to za fajne życie a zwłaszcza teraz latem , gdy słoneczko świeci i trawka jest zielona.:loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
    Numeru konta jeszcze nie ustalałyśmy, ale jak tylko będzą już zebrane deklaracje i postanowimy kto będzie zbierał- będe wysyłała numer konta:lol:

Po przykrych doświadczeniach z innego wątku:roll: deklaruję, że chętnie pomogę, jak tylko ustalicie osobę odpowiedzialną za zbiórkę pieniędzy na konkretne konto i za późniejsze rozliczenia. Wtedy możecie na mnie liczyć:D Zresztą, zapisałam wątek, więc jak już to się zorganizuje, to dam znak.

Posted

Ooo... :crazyeye: Widzę, że na wątku w nocy krasnoludki prowadziły działalność gospodarczą. :loveu: Już się pogubiłam ale chyba są już deklaracje na wiekszą część miesięcznego "czynszu" dla Kajetanka :multi:

Posted

Jesoooooo...co tu się dzieje!!!!!:multi::multi::multi:Normalnie jestem w szoku do kwadratu razy milion:multi::multi::multi:
    JUz..po kolei musze dopisać deklaracje..a jest ich naprawde sporo...lada moment będzie pelna kwota..Matko..jak sie cieszę..aż mi dech zapiera...:multi::multi:Robię więc zestawienie

Posted

Było w nocy tak:
    gonia66- 10 zł

leni356- 30 zł
    Lara- 5zł
    Lidan- 10zł
    Leyla- 50zł
    Frubka- 10 zł
    Marta23t- 20-30 zł
    Marysia55- 20 zł
    EVA2406- 10 zł
    Poker (jednorazowo 30zł)
    :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
    A teraz jest dodatkowo:
    agata51- 10 zł
    Olena84- 10 zł
    Ania z Poznania- 20 zł
    Ihabe- 30 zł (jednorazowo 50 zł)
    malicja- 5 zł
    madcat81 - ???(nie wiadomo, ale coś na pewno, bo tu rozliczenia będą na 100%:loveu::loveu:)
    razem mamy już więc deklaracji stałych 240 zł a może nawet 250 zł i jednorazowo (np na transport- 30 zł+ Ihabe- 20zł)

.JESZCZE TYLKO CIOTECZKI DROGIE 60 ZŁ BRAKUJE STALYCH DEKLARACJI.....TO JUZ PRAWIE NIC......NA PEWNO SIĘ "ZNAJDĄ"..NA PEWNO:loveu::loveu::loveu:
    NAwet nie wiem co napisać...jak dziękować...chce podziękować wszystkim Dziennym Aniołom razem i każdemu z osobna...to niesamowite uczucie wiedząc, że jest Was tyle...i że lada dzień kolejna bidulinka pokedzie po nowe lepsze życie:multi::multi:
    MAdcat- mogę Ci obiecac, że na wątku będą rozliczenia- mogę sie zajmować prowadzeniem księgowości (tak jak na wątku Kubusia i Alfisia i Tobisia:roll::roll:)...ZApisuję każdą wpłatę i zliczam wydatki...tylko NAtusia będzie musiala przenosic wszystko systematycznie na pierwszą stronkę. Chyba, że macie inne propozycje- ja oczywiście chętnie na wszystko sie zgodzę. JAk decyzję podejmiemy wspolnie- to wtedy osoba zbierająca roześle numer konta deklarującym cioteczkom.
    A..Irenaka kochana cioteczka nie moze niestety finansowo wesprzec, ale na PW obiecala mi , że moze zrobić bazarki- tylko nie ma z czego...Więc Leni356 bardzo prosze skontaktuj sie z Irenaka- przeslesz do niej rzeczy ktore chcialabys ofiarowac na bazarek- każdy grosz się przda tym bardziej, ze będą potrzebne pieniązki na transport niebawem:multi::multi:Kezu..jak ja sie cieszę...Moria mi dziś pisala, ze juz byla na wątku Kajtusia i czeka na niego......:multi::multi::multi::multi:
    DZIEKUJE RAZ JESZCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='rita60']Dorzucam 10,-:razz:tylko prosze o powiadomienie/czytaj przypomnienie:p/
    :multi::multi::multi:Dziękuję dziękuję...masz cioteczko jak w banku powiadomienia(ja wiem coś o tym najlepiej:oops::oops::eviltong:)Dopisuję więc kolejną sumkę do dekaracji:loveu::loveu::loveu:
    gonia66- 10 zł
    leni356- 30 zł
    Lara- 5zł
    Lidan- 10zł
    Leyla- 50zł
    Frubka- 10 zł
    Marta23t- 20-30 zł
    Marysia55- 20 zł
    EVA2406- 10 zł
    Poker (jednorazowo 30zł)
    agata51- 10 zł
    Olena84- 10 zł
    Ania z Poznania- 20 zł
    Ihabe- 30 zł (jednorazowo 50 zł)
    malicja- 5 zł
    madcat81 - ???(nie wiadomo, ale coś na pewno, bo tu rozliczenia będą na 100%:loveu::loveu:)
    rita60- 10 zł
    razem mamy już więc deklaracji stałych 250 zł a może nawet 260 zł i jednorazowo (np na transport- 30 zł+ Ihabe- 20zł)

Bradzo bardzo bardzo dziękujęmy:loveu::loveu::loveu::loveu:
    BRAKUJE WIĘC TYLKO JESZCZE 50 ZŁ DEKLARACJI STAŁYCH:lol::lol::lol:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja też jestem w ciężkim szoku.... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ciotki, brak słów, kochane jesteście :loveu: może wreszcie Kajetanek wyjdzie z kociarni, zarzyje świeżego powietrza, odmieni mu się życie :loveu:

Ale goniu, żeby być uczciwą - narazie jest to moje 5,00zł, ale nie wiem jeszcze jak będę wypłacalna... dlatego dla pewności nie licz narazie tych moich 5zł, tzn. wpisuj, że też deklaruje, ale żebyśmy były pewne to potrzebne jeszcze 45zł deklaracji - najwyżej będzie nadwyżka 5,00zł :) na zabawkę dla Kajetanka :loveu:

(gonia, to Ty ściągnęłaś tu wszystkie ciotki? :oops:)

Dogorra JUŻ jest :evil_lol: to będzie dobrze :evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):

(gonia, to Ty ściągnęłaś tu wszystkie ciotki? :oops:)

Dogorra JUŻ jest :evil_lol: to będzie dobrze :evil_lol:
    No....nie wszystkie nie wszystkie- "moje cioteczki" ściągnęły następne cioteczki...:lol::lol::lol: I tak właśnie to życie się toczy na dogo:lol::lol::lol:
    CZekamy na 45 zł deklaracji...nie wiem nawet czy "moje" wszystkie cioteczki już tu sie pojawiły, bo nie pamiętam do kogo pisalam- noc byla ciemna i glucha:eviltong::eviltong:No, ale jeśli trzeba będzie uruchomię pogotowie nocne jeszcze raz....:lol::lol::lol:Nie chce jednak "przeginać", bo to nasze Niebo silnie sie zatrzęśło, skoro na ziemię spadło tyle Aniołów...myślę, że jeszcze kilka z Nich sie "przyczaiło" i w odpowiedniej chwili sie tu zjawi:loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
    NAtusia będzie musiala przenosic wszystko systematycznie na pierwszą stronkę.

Oczywiscie,nie ma problemu ;)

:-o:-o:-o
    ile już deklaracji :loveu:
    wszystko przenoszę do pierwszego postu;)

Posted

Gosiu :loveu: melduje sie na watku

Ja niestety mam noz na gardle bo nie mam pieniedzy na hotelik dla swojego Znajdka (w moim bannerku) wiec na razie moge Wam tylko kibicowac
    Tak jak pisalam Ci na pw - pozniej postaram sie pomoc
    Ale nie wiem czy w ogole bedzie taka potrzeba bo idziecie jak burza :crazyeye: