Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
A ja jeszcze nie przekazałam kajtkowej dyszki Czarusiowi? To niedopatrzenie. Wpisz mnie na listę, Goniu.

Oczywiscie Agaciu...o ile pamietam juz Cie wpisalam na liste..ale jesli nie- to przepraszam...deklarowalas i pamietalam..ale wiesz jaka zakrecona jestem ostatnio miedzy tymi watkami:roll::roll:
KAjtus..kochany piesku--dziekujemy Ci za wszystko...pamiętamy..
  • Posted

Kajetanku, nie wiedziałam... Tak mi przykro
    [*]
    [*]
    [*].

Dziewczyny, przeniosę swoją deklarację na Gabi, dobrze? To też staruszeczka i bliska mojemu sercu, więc przepraszam, że nie na Czarusia (w sprawie Czarusia molestuję św. Franciszka i mocno trzymam kciuki!)

Posted

Tak sobie dzisiaj przypomnialam jak to Kajtus mial umilowania i celnie trafial zawsze aby jego dupcia leżala na miękkim podlozu, a to koc ktory spadl, a to poduszki ktore mu rozkladalam na podloge, tak zawsze lubil.

Posted

Moria napisał(a):
    Tak sobie dzisiaj przypomnialam jak to Kajtus mial umilowania i celnie trafial zawsze aby jego dupcia leżala na miękkim podlozu, a to koc ktory spadl, a to poduszki ktore mu rozkladalam na podloge, tak zawsze lubil.

Aj..Kajtusiu malutki:-(..teraz Spajkus spi w Twoim koszyczku..opiekuj się nim proszę...
    Kajtuś...
  • :-(

• Posted

gonia66 napisał(a):
    Aj..Kajtusiu malutki:-(..teraz Spajkus spi w Twoim koszyczku..opiekuj się nim proszę...
    Kajtuś...
  • :-(

• :( widziałam Spajkiego na miejscu Kajtka, wzruszające...

• 1 month later...
    • 11 months later...
    • 2 weeks later...
    • 7 months later...
    Posted

Też pamiętam
    [*]

Redipt, cytat który masz w podpisie przypomniał mi moją Babcię, która zawsze przestrzegała mnie przed ludźmi, którzy nie lubią zwierząt. Mówiła, że to są źli ludzie i należy ich omijać z daleka.

Posted

... też tak uważam i myślę, że to prawda... to z podpisu jest moim wyznacznikiem w szukaniu znajomych i utrzymywaniu dotychczasowych. To proste - jaki kto dla Nich taki sam dla Nas... - po prostu tak będzie traktował wszystkich :(
    Babcie to jednak mądre kobiety ;)