gonia66 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Niestey wlasnie weszlam na watek Kladeczki- i okazalo sie, ze się tam sprawy troszkę komplikują..wyjazd nie jest pewny na 100%..(do wczoraj byl....na 98%..):razz::razz::razz:Musimy poczekać:-(:-(Bo jesli się okaże, że Kladeczka nie pojedzie- to przypuszczam, ze tam juz zostanie...to staruszka- praktycznie nieadopcyjna- no chyba, ze cudem....ten cud mial sie zdarzyć- jeszcze sie nie zdarzyl i wobec faktow jakie zaistnaily(wymagania domku sprecyzowane do maximum)...obawiam się, ze ze cudu nie będzie....:-(:-(TAk czekalam z ta informacją...prawie do ostatniej chwili(nie chcialam sie zbyt cieszyc..) zalatwiono juz transport..paszport i wszystkie badania i szczepienia( dodatkowe koszta)..a tu domek nie taki cudowny jaki bysmy chcieli...:-(:-(:-(Poczekamy jednak na rozwój spraw i decyzje...mimo tego mysle ze mozemy zbierac deklaracje....i w miedzyczasie szukac hoteliku- ten Skarbek nie powinien mieszkac juz w schronie..nalezy mu sie normalniejsze zycie...bo ze swoim klaectwem ma marne szanse w schronie:placz::placz::placz::placz: Quote
leni356 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Zajrzyjcie proszę też do tego bidoczka :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/w-wa-psie-dziecie-bartek-blakalo-sie-w-lesie-75691/index43.html Quote
gonia66 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 DZiewczyny!!!!Jestem po rozmowie z Morią....powiedziala ze weźmie Kajtusia do siebie pomimo tego, nawet, jeśli Kladeczka nie pojedzie:multi::multi::multi:To cud normalnie...bo ja sie "tylko poskarżyłam"..a ona z dobrego serca mowi, ze jaktaka sytuacja jest z Kajtusiem- to go weźmie:multi::multi::multi:Cena- 300zł...ale myślę, ze to niewiele i tak- bo warunki bedzie mial super!!Mam u Niej Alfisia i Kladeczke, jestesmy w stalym kontakcie i nparwde to cudne miejsce:lol::lol::lol:To w takim razie zbierajmy deklaracje stale.. mamy "już" pierwsze 40 zł..:loveu::loveu: gonia66- 10 zł leni356- 30 zł Kto następny??/Prosimy o pomoc i rozsylanie wątku, niech maluszek jedzie jak najszybciej....:multi::multi::multi: Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='gonia66']DZiewczyny!!!!Jestem po rozmowie z Morią....powiedziala ze weźmie Kajtusia do siebie pomimo tego, nawet, jeśli Kladeczka nie pojedzie:multi::multi::multi:To cud normalnie...bo ja sie "tylko poskarżyłam"..a ona z dobrego serca mowi, ze jaktaka sytuacja jest z Kajtusiem- to go weźmie:multi::multi::multi:Cena- 300zł...ale myślę, ze to niewiele i tak- bo warunki bedzie mial super!!Mam u Niej Alfisia i Kladeczke, jestesmy w stalym kontakcie i nparwde to cudne miejsce:lol::lol::lol:To w takim razie zbierajmy deklaracje stale.. mamy "już" pierwsze 40 zł..:loveu::loveu: gonia66- 10 zł leni356- 30 zł Kto następny??/Prosimy o pomoc i rozsylanie wątku, niech maluszek jedzie jak najszybciej....:multi::multi::multi: Super :loveu::multi: już się goniu przestraszyłam!!! więc nie zostawimy maleństwa :loveu: to mnie zapisz jako 5zł miesięcznie ;) Quote
gonia66 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Joniec??Nikogo tu więcej do tej pory nie byłó?????:-(:-(:-( Quote
gonia66 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 No nie....:-(:-(:-(JAk nie bedzie tu cioteczek to i nie uzbieramy kaski na hotelik..a miejsca dlugo Moria nie bedzie pewnie trzymala bo juz gdzieś na wątku przeczytalam o nastepnym psie ktorego dziewczyny chca dac do Morii..pewnie beda dzwoniły do Niej...martwię się...takie Maleństwo..niepozorne....nawet wątek nie chce ruszyć..:-(:-(:-( Quote
__Lara Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 gonia66 napisał(a):No nie....:-(:-(:-(JAk nie bedzie tu cioteczek to i nie uzbieramy kaski na hotelik..a miejsca dlugo Moria nie bedzie pewnie trzymala bo juz gdzieś na wątku przeczytalam o nastepnym psie ktorego dziewczyny chca dac do Morii..pewnie beda dzwoniły do Niej...martwię się...takie Maleństwo..niepozorne....nawet wątek nie chce ruszyć..:-(:-(:-( No nie :( :( goniu, trzeba rozreklamować ten wątek, zaraz się tym zajmę ;) Quote
Natussiaa Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 banerek by się przydał,w którym pisze o zbieraniu na hoteli dla Kajetanka.. Quote
__Lara Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Mam nadzieję, że jutro więcej tu osób zajrzy....ciotki, a znacie kogoś od banerków? Quote
fizia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Bidulek maleńki...:-( Isadora robi śliczne banerki Quote
Lidan Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ojej... jaka mała kruszynka :placz: Mogę zadeklarować 10 zł miesięcznie (może czasem coś więcej dorzucę ale nie w tym miesiącu :shake: ) na hotelik. Zrobiłam 2 proste banerki chociaż chyba jakiś juz widziałam... Jesli ktoś chce to proszę się częstować ;) Quote
gonia66 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Okek...cioteczko Lidan- bardzo dziekujemy za banerki i za deklarację- zaraz Cię dopiszę i Larę też...:loveu::loveu:I dzi ekujemy wszystkim pozostalym cioteczkom, ze tu sie pojawiły- to też pomoc ogromna...musimy rozruszac watek- bo to maleństwo siedzi biedne pod krzesłem czy ławeczką....a będzie mu coraz gorzej..zreszta co to za życie w kociarni...:placz::placz: Musimy mu pomóc- bo u MOrii będzie miał naoprawdę cudownie i odżyje natychmaist....szkoda każdego dnia... Quote
gonia66 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 No to na dobry początek mamy "już" .:loveu::loveu: gonia66- 10 zł leni356- 30 zł Lara- 5zł Lidan- 10zł CZyli na teraz mamy 55 zł deklaracji- potrzebujemy jeszcze tylko "bagatelka" 250 zł.....czym szybciej- tym lepiej..jak pomyśle, że głupia kasa jest przeszkodą dla szczescia takiego biedactwa to mnie w dołku ściska...:placz::placz::placz:Potrzebujemy jeszcze tylko ze 20 cioteczek ktore zadeklarują po 10 zł...przecież to nie jest dużo..no nie jest.....:roll::roll: Quote
Leyla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 sonikowa napisał(a):Napisałam o Kajetanku pani z Niemiec, ktora miala wziąć Kładkę. Jak tylko coś będę wiedzieć, dam znać. czekamy:???: Quote
sonikowa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Napisałam o Kajetanku pani z Niemiec, ktora miala wziąć Kładkę. Jak tylko coś będę wiedzieć, dam znać. Quote
__Lara Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 sonikowa napisał(a):Napisałam o Kajetanku pani z Niemiec, ktora miala wziąć Kładkę. Jak tylko coś będę wiedzieć, dam znać. dziękuuję :loveu: Quote
martka1982 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 W tym samym schronisku co Kajetanek jest Promyczek - bieda nad biedami, który bardzo potrzebuje wsparcia finansowego aby móc normalnie funkcjonować. Pomożecie? http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebne-wsparcie-finansowe-allegro-ciegielkowe-na-rehabilitacje-promyka-pomozcie-135543/ Quote
Lidan Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Leyla napisał(a):Dorzucę 50 zł ślepotce No to byłoby już 105 zł na hotelik :loveu: Quote
gonia66 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Leyla']Dorzucę 50 zł ślepotce Leyla..naprawdę????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jejku....to już spory grosz dla biedaka...bardzo bardzo dziękujemy(czyli "zrobiłaś robotę za ok 5 cioteczek":eviltong:):loveu::loveu::loveu:Już Cie dopisuje do deklaracji kochana cioteczko:loveu::loveu: gonia66- 10 zł leni356- 30 zł Lara- 5zł Lidan- 10zł Leyla- 50zł razem mamy już więc 105 zł:multi::multi::multi: Jeszcze "tylko 200 zł" i maluszek może jechać odpocząć i zacząć normalne życie:multi::multi::multi::multi: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Leyla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Jeszcze tylko małe 2 stówki:Help_2::Help_2::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:Od nich zależy szczęście Kajetanka Quote
Recommended Posts