Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem Gonius:loveu::loveu: ale juz widze, ze tu tyle ciotek do pomocy, że psiak może sie szykowac do wyjazdu:multi:
obecnie nic nie moge zadeklarować, bo za duzo tych bied....prosze zajrzyjcie do Juranda:placz::placz: tam w ogole nie ma nikogo i mamy narazie 40zł deklaracji, a piesek slepy, wiec sanse na adopcje bardzo marne
http://www.dogomania.pl/forum/f28/jurand-w-kolejce-u-murki-zbieramy-deklaracje-139129/index5.html#post12430567

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goniu, sorry, że nie doczytałam :oops:, ale tu stron przybywa w strasznym tempie. Otóż mam pytanie, wcześniej coś pisalaś o wyjeździe psa do Niemiec. Czy i Kajtanka tam szykujesz?

Posted

EVA2406 napisał(a):
Goniu, sorry, że nie doczytałam :oops:, ale tu stron przybywa w strasznym tempie. Otóż mam pytanie, wcześniej coś pisalaś o wyjeździe psa do Niemiec. Czy i Kajtanka tam szykujesz?

Nie nie Ewuś....otóż zaczełam szykować miejsce dla Kajtusia na propozycję Lary, gdyż do Niemiec miala jechać od Morii Kladeczka(żonka Bobika)...no to dzień przed odjazdem pomyslalam ze trzeba szykować kolejną bidulę na to miejsce i poprosilam Morię, zeby go nikomu nie oddawala...tymczasem okazalo się, ze domek dla Kladeczki- nie jest jednak dla Kaldeczki(bo jest "za żywa"...:-()..Kladeczka zostala, ale Moria zgodzila się sama, że weźmie Kajtusia, skoro ślepaczek jest...no to jak tu się jie cieszyć???NA takie miejsce (dodam, ze w domku- nie w kojcu) czeka sie miesiącami:roll::roll:A dzięki Wam Kochanym cioteczkom- Kajtus pojedzie na dniach:multi::multi::multi:Zobaczymy wszystkie jak odżyje na nowo...jak poczuje, ze jednak świat jest piękny:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziewczyny- proszę o propozycje i decyzję kto chcialby ewentualnie zbierać poieniązki na hotelik dla Kajtusia..??Bo dostalam PW od Julie, ze chcialaby wplacic jakas kaske i prosi o numer konta (to chyba bedzie jednorazowa pomoc- i cudnie, bo bedzie do transportu:multi::multi:)..no ale trzeba "kuć żelazo póki gorąca"..więc proszę- napiszcie...może naprawdę któraś z was chce się podjąć zbierania pieiążków????

Posted

gonia66 napisał(a):
Dziewczyny- proszę o propozycje i decyzję kto chcialby ewentualnie zbierać poieniązki na hotelik dla Kajtusia..??Bo dostalam PW od Julie, ze chcialaby wplacic jakas kaske i prosi o numer konta (to chyba bedzie jednorazowa pomoc- i cudnie, bo bedzie do transportu:multi::multi:)..no ale trzeba "kuć żelazo póki gorąca"..więc proszę- napiszcie...może naprawdę któraś z was chce się podjąć zbierania pieiążków????

no szybko mi sie tu opowiadać odnosnie prowadzenia księgowości Kajtka :mad::mad: nocna zmiana teraz :diabloti: dzienna zmiana może byc jutro odpowiedź :evil_lol: czas nagli i o Kajtusia chodzi, wię nie przysypiać tylko wchodzic na wątek i wyrażać swoje zdanie:roll::roll:

Posted

OO..Maryś nam sie obudziła:eviltong::eviltong::eviltong:Myślalam, że już spisz w najlepsze...zniknęłaś bez Pożegnania:razz::razz::razz:a tu proszę..jestes:multi::multi:
Ale wiecie...mam kolejne zmartwienie..wlasnie znalazlam trasę Kajtusia do Morii(Chorzów- Elbląg....:razz::razz:)..i okazało sie że to jest odległość ok 550km....:-(:-(Przyznam, ze troszkę się przeraziłam- czy znajdziemy ludzi do transportu i tyle kasy na paliwo>>To bedzie na pewno sporawy koszt:-(:-(Nie chcę nawet mysleć, ze może nam się nie udać...będę żebrała gdzie się da i ile się da...no i jeszcze znaleźć kogoś kto zawiezie MAlucha....Kto wie jak się do tego zabrać??Kto pomoże????RAtunku.....:razz::razz::placz::placz::placz:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
najlpiej to Goniu od razu załozyć wątek na transportowym,,,moze uda sie jakiś łączony transport skombinować bo to rzeczywiście daleko..

Ake ja nie umiem zakladac wątkow a juz na transportowym?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:W ogóle niekumata jestem " w te klocki"...:cool3::-(

Posted

marysia55 napisał(a):
Gosia, nie wiem dokładnie ale cos mi sie o uszy obiło , że jest jakis wątek na Dogo pomocy w transporcie psów. może tam by uderzyć . Tylko na prawdę nie wiem jak to zrobić, może któraś z cioteczek wie i pomoże :loveu::loveu:
No wlaśnie...tu jest potrzebny profesjonalizm..musimy wiedzieć ile kasy potrzeba na transport duzo chyba wczesniej- zeby ja zebrać(będzie moze jesczze bazarek)...znajdziemy kasę to nawet nie podlega dyskusji...tylko jak to zorganizować..????Matko..teraz to sie wystrachałam...pierwszy raz chyba na poważnie....:placz::placz::placz:

Posted

Gosia, nie wiem dokładnie ale cos mi sie o uszy obiło , że jest jakis wątek na Dogo pomocy w transporcie psów. może tam by uderzyć . Tylko na prawdę nie wiem jak to zrobić, może któraś z cioteczek wie i pomoże :loveu::loveu:

Posted

w działe transportowym zakłada sie nowy temat: ze szukam transportu i dokladnie skad-dokad, moze sie uda akurat Ktos bedzie jechal i pomoze....napiszcie mi dokjladnie skąd - dokad to załoze;)

Posted

ponoć na tym wątku transportowym to są ludziska co za darmo wożą piesy( na którymś z wątków sie z tym spotkałam), to tak jakby ich wkład w pracę na Dogo, dlatego wydaje mi sie że warto tam uderzyć:lol:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']w działe transportowym zakłada sie nowy temat: ze szukam transportu i dokladnie skad-dokad, moze sie uda akurat Ktos bedzie jechal i pomoze....napiszcie mi dokjladnie skąd - dokad to załoze;)
Gosiu...dziękuję za pomoc- już mi trochę lżej...to jest trasa Chorzów(bo Nastusia stantąd jest więc myślę, że o to miasto chodzi)- Elbląg(bo w Elblągu to już Moria może czekać na Kajtka)...Strach mnie niezly obleciał jak zobaczylam te kilometry..oczom nie chcialam wierzyc....ale juz wierzę...i wierze teraz w cud..i się stanie- damy radę:roll::roll::roll::lol::lol:(pocieszam się jak umiem najlepiej:eviltong:)

Posted

sonikowa napisał(a):
I napiszcie do dogtravel. Profesjonalny transport psa, płatny, ale może nie być innego wyjścia. Popytajcie giselle4.
Dziekuję Patrycjo za info:loveu::loveu:- tu na wszelki wypadek też chyba trzeba będzie "uderzyc"...to jednak "kawałeczek" jest:razz::razz:

Posted

NApisalam też na tym wątku, który podala Sonikowa- zobaczymy co będzie...tylko, ze to zaledwie 4 dni...a nie wiem czy to platne..jesli tak to co zrobimy??Uda nam się do tego czasu zebrać taka kasę???:razz::razz:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
ten transport akurat chyba nie jest płatny

Naprawde?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ło Matko...to jakby nam to wypaliło to ja bym chyba sufit rozbiła wyskokami:roll::roll:Ale dobra poki co ciiiii..czekam co odpowie nam Zbojnini:lol::lol::lol:No i dziś musze się koniecznie zgadać z założycielka wątku- pies musi byc "zwarty i gotowy"...aby, gdy transpotr się znajdzie- nie było problemu...:lol:
Co z propozycjami zbierania kasy?????????????????????:mad::mad::mad:

Posted

gonia66 napisał(a):
NApisalam też na tym wątku, który podala Sonikowa- zobaczymy co będzie...tylko, ze to zaledwie 4 dni...a nie wiem czy to platne..jesli tak to co zrobimy??Uda nam się do tego czasu zebrać taka kasę???:razz::razz:

ten transport akurat chyba nie jest płatny