sonikowa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Okulista ważny, ale hoteliki transport też. Ja myślę, że najważniejsze, żeby go zabrać ze schronu. Może w Elblądu tez można zrobić te badania? Quote
gonia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ihabe napisał(a):ja nie mam konta, ale mozesz przesłac mailem:loveu: Do Ciebie cioteczko już poszlo:loveu::loveu::loveu:JUz udało mi sie wysłać prawie wszystkie, wieć jakos poszło (wprawdzie znalazłam sposób, ale aktualnie mi sie "zatło":razz:)..poczekam...zdążę..a co..ja uparta jestem jak osiol:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 sonikowa napisał(a):Okulista ważny, ale hoteliki transport też. Ja myślę, że najważniejsze, żeby go zabrać ze schronu. Może w Elblądu tez można zrobić te badania? No wlaśnie dlatego jutro będę dzwoniła i rozmawiała z Panią prezes..Pewnie w Elblągu można, ale to dodatkowe koszta..no chyba, ze Kajtuś pojechalby ze Zbojini..a to chyba darmowy transport- to pieniążki by były na badania...no ale to już czekam na Waszą decyzję..sama jej nie podejmę (tak jak decyzji "księgowowania")..no i ważne, czy schronisko będzie chcialo wydac bez diagnozy dokładnej...mam nadzieje, że wszystko sie wyjaśni..Do poniedzialku mamy jeszcze troszkę czasu, a numer do Zbójini mam jakby co Quote
gonia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 No...poszły wszystkie PW z numerem(tylko kilka "pewniaczek" opusciłam, bo to "stałe moje klientki":eviltong::eviltong::eviltong:...znają numer na pamięć- tego jestem pewna;););)CZekam więc na pieniążki- bo pewnie lada chwilka trzeba będzie wpłacać i za hotelik i za transport..no i może za leki...ale już i tak sie nie mogę doczekać kiedy będę "mogła płacić" za to wszystko:loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
gonia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Lidan napisał(a):Moja "dyszka" już poszła ;) :multi::multi::multi:JAk sie zaksięguje- napisze na wątku:lol:Ale już teraz mogę podziękować:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 marysia55 napisał(a):oczywiscie, że znam na pamięć ( brakuje mi tylko hasła i pinu :diabloti:) reszte znam dokładnie, przelew poszedł więc pewnie jutro będzie już u ciebie Goniu:evil_lol::evil_lol: No tak no tak...w końcu szefowa mafii jestes, to na kasie spisz, dlatego wiedziesz prym we wpłacaniu:eviltong::eviltong::loveu:DZiękuję bardzo cioteczko Prymusko:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='gonia66']No...poszły wszystkie PW z numerem(tylko kilka "pewniaczek" opusciłam, bo to "stałe moje klientki":eviltong::eviltong::eviltong:...znają numer na pamięć- tego jestem pewna;););)CZekam więc na pieniążki- bo pewnie lada chwilka trzeba będzie wpłacać i za hotelik i za transport..no i może za leki...ale już i tak sie nie mogę doczekać kiedy będę "mogła płacić" za to wszystko:loveu::loveu::multi::multi::multi: oczywiscie, że znam na pamięć ( brakuje mi tylko hasła i pinu :diabloti:) reszte znam dokładnie, przelew poszedł więc pewnie jutro będzie już u ciebie Goniu:evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Przepraszam za offa . Kochani, pomóżmy Nadii, uśpią ja tak jak Maxa http://www.dogomania.pl/forum/f28/na.../#post12432911 Quote
marysia55 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 gonia66 napisał(a):No tak no tak...w końcu szefowa mafii jestes, to na kasie spisz, dlatego wiedziesz prym we wpłacaniu:eviltong::eviltong::loveu:DZiękuję bardzo cioteczko Prymusko:loveu::loveu::loveu::loveu: jaka tam szefowa :cool3::cool3: po prostu straszę co niektórych :mad::mad: i tyle :eviltong: a bać się nikomu nie mogę zabronić :diabloti::diabloti: Quote
gonia66 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Hmmm...co to za wątek...co to za cuda...nie dośc, że zleciały tu Anioły, to teraz leci kasa.....o jaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 UWAGA UWAGA!!!! MAmy pierwsze pieniążki w skarpecie Kajetanka od: Lidan- 10zł Marysia55- 20 zł GRAtulujemy prymusom;);)i baaardzo barddzzo dziękujemy:loveu::loveu:NA dobry początek u Kajtusia na koncie jest już 30 zł:multi::multi::multi: Quote
marysia55 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 madcat1981 napisał(a):Ja też już wpłaciłam :) toś też prymus :p:p:p witaj w klubie :evil_lol: Quote
martka1982 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Dziewczyny jestem pełna podziwu i wręcz w szoku:)) Tak szybko udało się uzbierać deklaracje i to nie jednorazowe tylko miesięczne! Dziękujemy jeszcze raz! Mało psów od nas jedzie do dt, a jak już jadą to do osób prywatnych - a tu Kajetan fuksiarz jedzie do hotelu...no no....;) W przyszłym tygodniu będzie miał konsultację u okulisty. Będzie go diagnozował doktor Juszczak z Wrześni - pomógł już niejednemu z naszych psów. Może i Kajetankowi się uda:) Quote
Ola la Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Jejku!!SUPER CHRUPER:loveu: w poniedzialek pojdzie odemnie przelwik. Kajetanie oh Kajetanie ty nie wiesz co się niedługo fajnego stanie:cool3: Quote
gonia66 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 A co Wy macie za konta cioteczki????:crazyeye::crazyeye: MAM kolejne wpłaty:multi::multi::multi:- oczywiście od kolejnych prymusów, czyli: Poker- 30 zł madcat1981- 10zł BArdzo bardzo dziękujemy przodownikom:loveu::loveu::loveu:, A tu prosze w nagrode od nas wszystkich- jak dla przodowników przystało- no co..??no..??co???? wiadomo co!!!!- GOŹDZIK...czerwony oczywiście:B-fly::B-fly::B-fly:A na koniec wiwaty na Waszą cześc:laola: No...opłaciło się Wam...opłaciło:loveu::loveu::loveu:KAjetankowi też, bo w Jego skarpetce mamy już 70 zł:multi::multi::multi: Quote
gonia66 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 A tata Rybci coś ma chyba wyłączony telefon...nie odpowiada:razz::razz:Będę próbowała...Moria napisala mi tezdziś, ze jest już po rozmowie z Panią prezes schronu i uwaza, że jednak korzystniej będzie dla Kajtusia, jak zdiagnozuje go prawdziwy okulista i będzie mial postawiona dokladną diagnozę...dlatego myślę, że czekamy na to badanie- w poniedzialek Pani Prezes ma się do mnie odezwac najpóźniej...a z tatą Rybci spróbuję ustalić na wszelki wypadek troszkę poźniejszy termin..gdyby do wtroku sie nie udało...:lol: Quote
gonia66 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Poker napisał(a):a ja lubię goździki, naprawdę :loveu: No ale ja też lubię:loveu::loveu:SZajsu bym nie wręczała:lol::lol:Przecie mówiłam, że sie opłacało:lol::lol:Teraz to będą sie ludziska bić w następnym miesiącu. kto pierwszy wpłaci(Ja wiem jak zadziałać, poza tym szkoda, zeby mafia sie dobierała komus z tego wątku do t...a więc znalazłam sposob na zachętę:eviltong::eviltong:)...hiihihi....:lol::lol::lol: Quote
Ra_dunia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Czyli jeszcze na transport brakuje? No to ciotka dawaj na PM numer konta na jaki wpłacać. Przecież nie mogę nie pomóc skoro Elzunia zajęła miejsce tej cudownej kruszynce... Quote
gonia66 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ra_dunia napisał(a):Czyli jeszcze na transport brakuje? No to ciotka dawaj na PM numer konta na jaki wpłacać. Przecież nie mogę nie pomóc skoro Elzunia zajęła miejsce tej cudownej kruszynce...CAłe szczęscie, że Elzunia pojechała do Wiosny, boto naprawde jest jej ogromna szansa...jeszcze trochę i mogloby być dla niej za poźno...teraz może być tylko lepiej..a i Kajtusiowi sie udało- to pewnie w nagrodę za to, że jest Gentelmanem jakich mało:lol::lol::lol: RZduniu- podalam już numer na Pw zgodnie z życzeniem:loveu: Ps..a nie mówilam, że cioteczki będą się biły, która wpłaci szybciej;):eviltong::multi::multi: Quote
__Lara Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 gonia66 napisał(a):CAłe szczęscie, że Elzunia pojechała do Wiosny, boto naprawde jest jej ogromna szansa...jeszcze trochę i mogloby być dla niej za poźno...teraz może być tylko lepiej..a i Kajtusiowi sie udało- to pewnie w nagrodę za to, że jest Gentelmanem jakich mało:lol::lol::lol: RZduniu- podalam już numer na Pw zgodnie z życzeniem:loveu: Ps..a nie mówilam, że cioteczki będą się biły, która wpłaci szybciej;):eviltong::multi::multi: No myslałam goniu o Kajtusiu jak było miejsce dla mojego pieska u wiosny... ale tu nie było żadnych deklaracji, a u Elzy już się coś zbierało... ale Kajtusia ciotki też nie zostawiły samego :loveu: Quote
Recommended Posts