Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NO jasne, ze odżyje- tego jestem pewna- u Morii odżywają wszystkie pieski..no bo jak nie odżyć????
Citeczki kolejne pamiętały o Kajtusiu i cos mi sie wydaje, ze żadnych przypomnien nie będę musiała wysyłac (nie to co ja- skleroza:oops:)
Kolejne wpłaty od cioteczek::loveu::loveu:
agusiazet- 20zł
Frubka- 10 zł

Bardzo bardzo dziękujemy i proszę o dopisanie na pierwszej kolejne wpłaty. Tak więc stan konta Kajtusia na dziś wynosi: 80 zł:loveu::loveu:

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gonia66']NO jasne, ze odżyje- tego jestem pewna- u Morii odżywają wszystkie pieski..no bo jak nie odżyć????
Citeczki kolejne pamiętały o Kajtusiu i cos mi sie wydaje, ze żadnych przypomnien nie będę musiała wysyłac (nie to co ja- skleroza:oops:)
Kolejne wpłaty od cioteczek::loveu::loveu:
agusiazet- 20zł
Frubka- 10 zł

Bardzo bardzo dziękujemy i proszę o dopisanie na pierwszej kolejne wpłaty. Tak więc stan konta Kajtusia na dziś wynosi: 80 zł:loveu::loveu:
a mojej wpłaty jeszcze nie masz?:-(

Posted

Negri_2008 napisał(a):
melduję się z...flaszką :evil_lol:
A tak poważnie, zapisuję wątek i zabieram sie za czytanie

Negri_2008 :loveu:, jak będziesz czytać wątek to niektóre strony możesz ominąć, tam sie w ogóle nic nie działo :evil_lol: takie mało ciekawe :diabloti: a flaszka oczywiście sie przyda :eviltong:

Posted

Będą tylko ja muszę corke pogonic, do wszystkich wątkow naszych podopiecznych musimy dać zdjecia. Kajtuś je, puszkowe jedzenie, wody mało pije albo wcale, wyprowadzany zalatwia sie, a tak ogolnie to fakt dużo spi, może odespi w koncu co ma odespać.

Posted

Kajtuś :loveu:
Oddycham z ulgą, że też masz już swoje miejsce w hoteliku.

Jestem z Tobą i trzymam kciuki.

Wpłacę jakieś maleńkie pieniażki dla Ciebie pod koniec miesiąca :oops:

Posted

Kajetanek już zaliczyl pierwszy wspolny z kotami i psami napad na garnek z porcjami rosolowymi.
Jak za dlugo stoi garnek z takimi rarytasami aby ostygl w pewnym momencie koty go atakuja a co spadnie jest dla psow. Dzisiaj tak bylo.

Posted

Moria napisał(a):
Kajetanek już zaliczyl pierwszy wspolny z kotami i psami napad na garnek z porcjami rosolowymi.
Jak za dlugo stoi garnek z takimi rarytasami aby ostygl w pewnym momencie koty go atakuja a co spadnie jest dla psow. Dzisiaj tak bylo.

:loveu: nooo, to rozkręca się chłopak :loveu::lol:

Posted

__Lara napisał(a):
:loveu: nooo, to rozkręca się chłopak :loveu::lol:

I tak trzymaj Kajtusiu :loveu:.

A co do suchej karmy. Starszym psom można suche namoczyć 2 - 3 godz przed podaniem.

Posted

marysia55 napisał(a):
z jakiej reklamy to wzięłaś :diabloti::diabloti:

Hmmm.... kurcze, wiedziałam, ale mi umknęło :diabloti:

Pozdrowienia dla Kajetanka :loveu:

Posted

[quote name='gonia66']NO więc, póki co-tak wyglądają wpłaty w miesiącu czerwiec- lipiec:

Poker- 30 zł (JEDNOR)
Ukryty Smok- 200zł (JEDNOR)
Ra_dunia- 50- zł (JEDNOR)
Lidan- 10 zł
Marysia55- 20 zł
madcat81- 10 zł
Bjuta- 55 zł(10 zł + 45 JEDNOR)
Leni356- 30 zł
Ewatonieja- 35 zł
Leyla- 50 zł
agata51- 10 zł
Gonia66- 10zł
Ihabe- 50 zł( 30 zł+ 15 JEDNOR)
EVA2406- 30 zł ( ZA TRZY MIESIĄCE)
MAlicja- 10 zł (ZA 2 MIESIĄCE)
Rita60- 10 zł
Olena84- 10 zł

WPŁYWY NA DZIŚ TO 620 ZŁ:loveu::loveu:
WYDATKI:
300 ZŁ HOTELIK (ZAPŁACONE DO DN. 16.07. 2009
270 ZŁ TRANSPORT

RAZEM: 570 ZŁ
W SKARPETCE KAJTUSIA MAMY OBECNIE 50 ZŁ

Dziekujemy wszystkim za wszystko :loveu::loveu::loveu:i prosimy pozstale cioteczki deklarujące o wpłacenie swoich deklaracji (będę je systematycznie dopisywała do w/w wpłat):lol::lol::lol:Jestem po trzydniowych weselnych "wojażach"..Ihabe...kochana cioteczko Twoja wpłata była już 17. 06 i ją dopisałam- nie mogłam przecież przegapić.
Od piątku na konto maluszka wpłynęły pieniążki od:
Ola- la- 20 zł
Julie- 15 zł

Bardzo bardzo dziękujemy za kolejne "złotóweczki":loveu::loveu::loveu:
W skarpetce Słodziaka mamy więc obecnie 115 zł. Brakuje jeszcze tylko dwóch deklarowanych wpłat, ale jedna cioteczka już napisala, dlaczego i wyśle jutro pieniążki a drugiej będe musiala się chyba przypomniec osobiście:loveu::loveu: