Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negri_2008 napisał(a):
ja tez dzis przelałam 20 zł. Pewnie jest jeszcze w drodze ;)

A nie...nie jest w drodze, bo jest w skarpecie Kajtusia już:loveu::loveu:DZiekujemy cioteczce Negri za to, ze taki sobie solidny bank wybrała:eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu:

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A pewnie, że mu się należy...jak nie przymierzając "psu buda" :-) Co by nie mówić pieniążki i ludziom i pieskom ułatwiają życie i podnoszą jego komfort ;)

Posted

[quote name='Negri_2008']To dobrze, jak starowinka ma zapas złotówek na koncie. Tak na wszelki wypadek, gdyby zdrówko trzeba było podleczyć ;)

Co tam u Ciebie śliczny Ty jeden? :loveu:
A ma a ma:) Dzisiaj do skarpetki wrzuciła swoją dolę (potrójna) Olena84- 30 zł:loveu::loveu:BArzo dziękujemy:loveu::loveu: i prosze o informację czy pieniążki sa wplacone za 3 miesiace(deklarowałaś cioteczko 10 zł), czy to jakas "nadwyżka":lol:
A jak sie ma nasz Słodziaczek???
Citeczki aktualnie na koncie maluszka jest 185 zł. JA będę musiala lada dzień wpłacić Morii za pól miesiąca pieniążki, bo wyjeżdzam na 20 dni i nie bę de miala prawdopodobnie dostępu do konta, dlatego nie moglabym 16-go wpłacić. Zrobie to więc poniedzialek przed wyjazdem- zapłacę za 15 dni(do końca miesiąca) i do tego 30 zł za koszyczek. TAk więc wpłaće to, co mam teraz- 180 zł. Wy prosze wpłacajcie dalej na moje konto deklaracje niebawem na nowy miesiac, tylko sie nie denerwujcie, ze nie wpisujme Waszych wpłat na forum. Zadna zlotóweczka nie zginie- możecie mieć pewność:lol: Tylko proszę- pamiętajcie, ze jak wr ocę, muszę wpłacić nastepną dole za 15 dni- i musze mieć na to pieniażki. ZAtrudnię tu Dogorrę więc nawet sie nie ważcie wymigiwać- bo mafia się zjawi i..wtedy nie chcialabym być w Waszej skórze:eviltong:;):lol:

Posted

Kajtuś sie rozchodzil po domu i o dziwo nawet sobie radzi, żadko uderza o meble głową.
Nawet się czasami rozszczekuje i pilnuje swoich gryzakow od innych psow.

Posted

Moria napisał(a):
Kajtuś sie rozchodzil po domu i o dziwo nawet sobie radzi, żadko uderza o meble głową.

Wioletko..czy Ty aby sie teleportujesz i czytasz w moich myślach???:crazyeye::crazyeye:JA piszę- i zanim wysylam- Ty już odpowiadasz:lol::lol:To się nazywa "porozumienie dusz":loveu::loveu::loveu:

Posted

Moria napisał(a):

No proszę :loveu: i o to nam chodziło - żeby Kajtuś zaznał trochę życia, a nie do końca swoich dni siedział w kociarni pod krzesłem śpiąc, huura :multi::multi::multi: :loveu: kochana psiunia :loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
ZAtrudnię tu Dogorrę więc nawet sie nie ważcie wymigiwać- bo mafia się zjawi i..wtedy nie chcialabym być w Waszej skórze:eviltong:;):lol:

a o co chodzi z tą "dogorrą" :niewiem::niewiem::niewiem: w czym rzecz :hmmmm::hmmmm:

Posted

Poker napisał(a):
Z mojego bazarku jest dla Kajtusia 70 zł, zawsze trochę :evil_lol:.Przeleję jak mi wszyscy wpłacą.

No to nie troche nie trochę..toż to ogrom kasy jest:multi::multi::multi:Dziękujemy:loveu::loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
a o co chodzi z tą "dogorrą" :niewiem::niewiem::niewiem: w czym rzecz :hmmmm::hmmmm:

No..przykro mi bardzo, ale o tym mogą wiedziec tylko VIPy..nie każdego mogę wtajemniczać w te aści deklikatne sprawy...powiem tylko tyle...strrrrach sie baććććć:nerwy::nerwy::nerwy:

Posted

Moria napisał(a):

Tak sobie jeszcze pomyślałam, że on bida kochana wreszcie ma coś swojego do pilnowania :placz::loveu:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Tak sobie jeszcze pomyślałam, że on bida kochana wreszcie ma coś swojego do pilnowania :placz::loveu:

Dokładnie... jak napisałam, wreszcie zaznał choć trochę życia!

Posted

leni356 napisał(a):
Potrzebuję konto do bazarkowych rzeczy, proszę o info na pw

Ale o ktore konto chodzi??O moje- na ktore cioteczki wplacaja pieniążki za hotelik???Bo nie zrozumialam dokladnie:oops: