gonia66 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Negri_2008 napisał(a):ja tez dzis przelałam 20 zł. Pewnie jest jeszcze w drodze ;) A nie...nie jest w drodze, bo jest w skarpecie Kajtusia już:loveu::loveu:DZiekujemy cioteczce Negri za to, ze taki sobie solidny bank wybrała:eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu: Quote
Lidan Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Jak tak dalej pójdzie to Kajtusiowi na wczasy jeszcze starczy ;) Quote
Negri_2008 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Lidan napisał(a):Jak tak dalej pójdzie to Kajtusiowi na wczasy jeszcze starczy ;) i dobrze, niech ma ;) Quote
gonia66 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Negri_2008 napisał(a):i dobrze, niech ma ;) Też tak sądzę...należy mu sie za te wszystkie lata godna i bogata emeryturka...:loveu::loveu::loveu: Quote
Lidan Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 A pewnie, że mu się należy...jak nie przymierzając "psu buda" :-) Co by nie mówić pieniążki i ludziom i pieskom ułatwiają życie i podnoszą jego komfort ;) Quote
Negri_2008 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 To dobrze, jak starowinka ma zapas złotówek na koncie. Tak na wszelki wypadek, gdyby zdrówko trzeba było podleczyć ;) Co tam u Ciebie śliczny Ty jeden? :loveu: Quote
gonia66 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Negri_2008']To dobrze, jak starowinka ma zapas złotówek na koncie. Tak na wszelki wypadek, gdyby zdrówko trzeba było podleczyć ;) Co tam u Ciebie śliczny Ty jeden? :loveu: A ma a ma:) Dzisiaj do skarpetki wrzuciła swoją dolę (potrójna) Olena84- 30 zł:loveu::loveu:BArzo dziękujemy:loveu::loveu: i prosze o informację czy pieniążki sa wplacone za 3 miesiace(deklarowałaś cioteczko 10 zł), czy to jakas "nadwyżka":lol: A jak sie ma nasz Słodziaczek??? Citeczki aktualnie na koncie maluszka jest 185 zł. JA będę musiala lada dzień wpłacić Morii za pól miesiąca pieniążki, bo wyjeżdzam na 20 dni i nie bę de miala prawdopodobnie dostępu do konta, dlatego nie moglabym 16-go wpłacić. Zrobie to więc poniedzialek przed wyjazdem- zapłacę za 15 dni(do końca miesiąca) i do tego 30 zł za koszyczek. TAk więc wpłaće to, co mam teraz- 180 zł. Wy prosze wpłacajcie dalej na moje konto deklaracje niebawem na nowy miesiac, tylko sie nie denerwujcie, ze nie wpisujme Waszych wpłat na forum. Zadna zlotóweczka nie zginie- możecie mieć pewność:lol: Tylko proszę- pamiętajcie, ze jak wr ocę, muszę wpłacić nastepną dole za 15 dni- i musze mieć na to pieniażki. ZAtrudnię tu Dogorrę więc nawet sie nie ważcie wymigiwać- bo mafia się zjawi i..wtedy nie chcialabym być w Waszej skórze:eviltong:;):lol: Quote
Moria Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Kajtuś sie rozchodzil po domu i o dziwo nawet sobie radzi, żadko uderza o meble głową. Nawet się czasami rozszczekuje i pilnuje swoich gryzakow od innych psow. Quote
gonia66 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Moria napisał(a):Kajtuś sie rozchodzil po domu i o dziwo nawet sobie radzi, żadko uderza o meble głową. Nawet się czasami rozszczekuje i pilnuje swoich gryzakow od innych psow. Wioletko..czy Ty aby sie teleportujesz i czytasz w moich myślach???:crazyeye::crazyeye:JA piszę- i zanim wysylam- Ty już odpowiadasz:lol::lol:To się nazywa "porozumienie dusz":loveu::loveu::loveu: Quote
Moria Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Tak jakos wyszlo w jednym czasie. Jeszcze raz pozdrawiam od Kajtusia, który zaczyna łobuzować. Quote
__Lara Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Moria napisał(a):Kajtuś sie rozchodzil po domu i o dziwo nawet sobie radzi, żadko uderza o meble głową. Nawet się czasami rozszczekuje i pilnuje swoich gryzakow od innych psow. No proszę :loveu: i o to nam chodziło - żeby Kajtuś zaznał trochę życia, a nie do końca swoich dni siedział w kociarni pod krzesłem śpiąc, huura :multi::multi::multi: :loveu: kochana psiunia :loveu: Quote
marysia55 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 gonia66 napisał(a):ZAtrudnię tu Dogorrę więc nawet sie nie ważcie wymigiwać- bo mafia się zjawi i..wtedy nie chcialabym być w Waszej skórze:eviltong:;):lol: a o co chodzi z tą "dogorrą" :niewiem::niewiem::niewiem: w czym rzecz :hmmmm::hmmmm: Quote
Lidan Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ale dobre wieści :multi: Kajetanku cieszę sie że tak dobrze sobie radzisz :-) Quote
Poker Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Z mojego bazarku jest dla Kajtusia 70 zł, zawsze trochę :evil_lol:.Przeleję jak mi wszyscy wpłacą. Quote
gonia66 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Poker napisał(a):Z mojego bazarku jest dla Kajtusia 70 zł, zawsze trochę :evil_lol:.Przeleję jak mi wszyscy wpłacą. No to nie troche nie trochę..toż to ogrom kasy jest:multi::multi::multi:Dziękujemy:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 marysia55 napisał(a):a o co chodzi z tą "dogorrą" :niewiem::niewiem::niewiem: w czym rzecz :hmmmm::hmmmm: No..przykro mi bardzo, ale o tym mogą wiedziec tylko VIPy..nie każdego mogę wtajemniczać w te aści deklikatne sprawy...powiem tylko tyle...strrrrach sie baććććć:nerwy::nerwy::nerwy: Quote
madcat1981 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Puściłam dyszkę dla Kajetana na lipiec. Wątek mi się zgubił:placz::placz::placz: Ale już jestem :) Quote
__Lara Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 marysia55 napisał(a):a o co chodzi z tą "dogorrą" :niewiem::niewiem::niewiem: w czym rzecz :hmmmm::hmmmm: Jak to Marysiu, nie wiesz? :crazyeye::evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Moria napisał(a):Kajtuś sie rozchodzil po domu i o dziwo nawet sobie radzi, żadko uderza o meble głową. Nawet się czasami rozszczekuje i pilnuje swoich gryzakow od innych psow. Tak sobie jeszcze pomyślałam, że on bida kochana wreszcie ma coś swojego do pilnowania :placz::loveu: Quote
__Lara Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Negri_2008 napisał(a):Tak sobie jeszcze pomyślałam, że on bida kochana wreszcie ma coś swojego do pilnowania :placz::loveu: Dokładnie... jak napisałam, wreszcie zaznał choć trochę życia! Quote
leni356 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Potrzebuję konto do bazarkowych rzeczy, proszę o info na pw Quote
marysia55 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 __Lara napisał(a):Jak to Marysiu, nie wiesz? :crazyeye::evil_lol: nieeeee , a o co CAMAN :roflt::roflt::roflt: Quote
gonia66 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 leni356 napisał(a):Potrzebuję konto do bazarkowych rzeczy, proszę o info na pw Ale o ktore konto chodzi??O moje- na ktore cioteczki wplacaja pieniążki za hotelik???Bo nie zrozumialam dokladnie:oops: Quote
leni356 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='gonia66']Ale o ktore konto chodzi??O moje- na ktore cioteczki wplacaja pieniążki za hotelik???Bo nie zrozumialam dokladnie:oops: Za rzeczy kupione na bazarku dla Kajetanka: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kajtus-w-potrzebie-plyty-ksiazki-bazarek-do-26-06-a-139977/ Mogę podać swoje konto i potem rozliczyć jak dojdą wpłaty. Quote
Lidan Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Kajetanku, gdzie dzisiaj spałeś? W koszyczku swoim czy w łóżeczku? Jak się sprawuje maluszek? Quote
Recommended Posts