Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matko, a te znowu piją :evil_lol: I to widzę, że czasami na paru wątkach na raz.
To już nie tylko do AD (chociaż jacy my tam anonimowi :cool1:) musicie się zapisać ale i do AA.
Pojszło ode mnie 50 złociszy na Kajetanka.

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To z piciem jeszcze trochę wytrzymajcie :evil_lol: Co z bazarkiem? już Irenka zrobiła, dziękujemy bardzo.
A Kajetanek to chyba właśnie jest odbierany? Jak on będzie podróżował? w klatce jakiejś? ktoś wie?

Posted

irenaka napisał(a):
Witajcie dziewczyny:loveu:.
Mam bazarek do zrobienia dla Kajtusia od jeden z Was.
Potrzebuję tylko numer konta na przelewy. Czy ktoś, kto trzyma kasę może mi je podać?

Widzę, że Leyla:loveu: jest na wątku.
Nie przyszły zdjęcia od Ciebie tego psiaka o którym rozmawiałyśmy:shake:.

Miałam dzwonić ale z czasem ciężko ..a wiesz ,że lubimy pogadać:loveu: Wczoraj na imieninach teściowej była ta baba i mówiła,że syn i mąż za nic go nie oddadzą ,bo go kochają:multi::multi::multi:dlatedo nie przesłali mi zdjęć. A ja zajęta Nadją jestem po uszy:roll:

Posted

No......już :multi::multi::multi:Juz jest.....:sweetCyb::sweetCyb:otwierajcie szampana!!!:popcorn::drink1::drink1::popcorn::laola:JA poki co wypiję z Wami pepsi:pepsi: bo lece zaraz do Kościoła, ale jak wrócę, to....goraco będzie:multi::multi::multi:

Posted

Teraz słów kilka...PAn Kierowca(cuuuudowny człowiek)powiedział, że Kajtus jest chyba stworzony do jazdy- byl taki grzeczny i spokojny i nawet kropelki po sobie nie zostawił, nie ma choroby lokomocyjnej...PAn Kierowca zachwycony pieskiem(a ja Panem Kierowcą:loveu::loveu:)PAni Kierownik schroniska- bardzo ciepła i miła osoba- myślę, że z powołania..z ogromną milością i zatroskaniem mówiła o Kajtusiu jak również o innych pieskach:lol::lol:Alez ja ludzi spotkałam dzięki Kajtusiowi...bo tu na wątku, to juz nie będę Wam słodziła- bo dobrze wiecie jak jestem Wam wszystkim wdzięczna i co o Was myślę- właściwie nie ma takich słów jakimi mogłabym to napisać...:loveu::loveu:
Wiola opowie mi wszystko ok 20.00 jak już sie rozezna, jak Kajtus pozna teren...:lol::lol:JAk ja się cieszę....aż mnie glowa rozbolała z wrazenia i o malo nie spalilam chalupy- wisialam na telefonach(jak tylko weszlam z pracy) i "gotowałam " ryż dla pieskow moich...garnek do wyrzucenia(buuuuu- najlepszy jaki mialam)...a ryż..????Lepiej nie mówić...w domu nie ma czym oddychać...ale ja gadalam i myslalam, ze na dworze ktos ognisko pali:mad::mad::mad::razz::razz:Ot- durna baba i skleroza na dodatek:cool3::cool3:
Ale najważniejsze- KAJTUŚ W HOTELIKU!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

KOlejne wplaty dla Słodzaika z dziś:
EWatonieja- 35 zł
Leyla- 50 zł
Agata51- 10 zł
RA-dunia- 50 zł
BAaaardzo bardz dziękujemy cioteczkom za wpłaty:loveu::loveu:DZiś już w zasadzie mamy na hotelik zebrane- bo w skarpetce jest 330zł..nie...340 zł(bo jeszcze 10 zł ode mnie)...
Wpłacę wiec dla Wioli za hotelik już całość(choć wiem, ze kilka wplat z tej kwoty to byly jednorazowe- ale reszta deklaracji wplynie, zaplace za podróż i co zostanie- bedzie na badania i na wyprawkę dla Kajtusia)..
Ukryty Smok napisał, że dziś przelał 200 zł na konto, wiec przypuszczam, ze jutro będzie i mam nadzieję, ze jutro bedzie juz 270 zł do opłaty za transport:multi::multi::multi::multi::multi:
A..i jeszcze Ukryty SMok napisał, ze gdyby byly jakieś potrzeby naglące- mam napisać- jeśli będzie mógł- pomoze:lol::lol:
Ale Kajtuś to kolejny Szzcęściarz:loveu::loveu:

Posted

leni356 napisał(a):
To z piciem jeszcze trochę wytrzymajcie :evil_lol: Co z bazarkiem? już Irenka zrobiła, dziękujemy bardzo.
A Kajetanek to chyba właśnie jest odbierany? Jak on będzie podróżował? w klatce jakiejś? ktoś wie?

Podróżował Slodziak bez klatki- spał słodko calutką drogę aż Pan Kierowca sie zastanawiał, ze za cichutki jest i zagladał do Niego:multi::multi:Ale Pani Kierownik mówiła, że ona taki jest- śpi calutki dzień na swoim miejscu...tylko czasem o jedzenie się upomni...
MAm nadzieję, zę u Morii odżyje trochę chłopaczynka..i będzie biegał jak szalony:loveu::loveu:

Posted

OOOOOOOOOOOO...już jest 200 zł od Smoka:loveu::loveu::loveu:(godzinę temu jeszcze nie było)Kochany Smoku- dziękujemy baaaardzo:loveu::loveu::loveu:!!!!!!:Rose::cunao:

Posted

Lidan napisał(a):
Strasznie się cieszę, że Kajtuś już poza schroniskiem :multi:
Chyba trzeba zrzutę zrobic na garnek żeby psy goni nie zeszczuplały ;)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Moje pewnie dojdą trochę później, bo przez pocztę :razz:

Posted

EVA2406 napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Moje pewnie dojdą trochę później, bo przez pocztę :razz:

NAjważniejsze, że dojdą cioteczko:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='rita60']:multi::multi::multi:czestowac sie ciotki i pic zdrowie naszej kruszynki,kto nie lubi wina to prosze

Rita...nie kuś!!!!!:cool1:Mowiłam, że jeszcze nie mogę:lol::lol:Gdzie dla mnie pepsi????No bo to też bąbelki:p

Posted

Kajetanek już jest u nas w pokoju. Na razie musi sie ze wszystkim zapoznac troche zjadl, dostal gryzaka ucho suszone krowki i sie teraz nim zajmuje.
Jest niestety slepy i to chyba bardzo. Musze mu zrobić w tym pokoju specjalny jego kacik, dlatego mowilam i napewno kupie na targach rolniczych tani maly koszyk dla niego, żeby mial swoje wlasne miejsce. Boje sie, że jak wejdzie na kanape, to potem z niej spadnie chociaz Kajtus probuje i bada teren.
To na razie na tyle. Mam nadzieje, ze moja corka zrobi fotki i wklei jak najszybciej.

Posted

Olena84 napisał(a):
Dlaczego nie ma mojej wpłaty jeszcze:placz:.

:crazyeye::crazyeye:Kiedy wpłacałaś cioteczko????Sprawdzę na wszelki wypadek jeszcze raz...może coś przeoczyłam...napisz kiedy robiłaś wpłatę- proszę:roll:

Posted

Jest co oblewać! Mały szczęściarz już w innym, lepszym świecie:))

Może kobitki zechcecie poznać Spajkiego z naszego schronu?
Wraz z Wami na jego wątku pojawi się powiew nadziei i dobra passa (tak czuję..)i zapraszam!

http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-czarna-kudlata-kuleczka-11-letni-spajki-bez-oczka-szuka-dt-ds-136015/

Jeszcze raz dziękuję w imieniu swoim, Kajetana i schroniska w Koninie!::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Olena84 napisał(a):
Dlaczego nie ma mojej wpłaty jeszcze:placz:.

Niestety nie mam tej wpłaty...:razz::razz:Może źle wpisalas numer konta????Mozesz to sprawdzić..no i kiedy zostaly wyslane???

Posted

Co tu się od wczoraj działo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciotki, ale libacja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ja też mam dziś powód do świętowania, po właśnie dziś zdałam ostatni egzamin na 5 w tej sesji i jestem już na 5 roku! :multi::multi::multi::loveu: a Kajetanek.... słodka psinka już bezpieczna :loveu::loveu::loveu: on jest taki słodki, tak spokojnie zniósł podróż :loveu: wreszcie się do niego los uśmiechnął, wreszcie poczuje czym jest miłość człowieka :loveu::multi: brawa dla was cioteczki :loveu: dzięki, żeście tu weszły i pomogły :loveu::loveu::loveu::loveu:

Kajetanku, teraz musi być tylko lepiej! Trzymaj się tam dzielnie Kruszynko! Aklimatyzuj i czuj jak u siebie w domu :loveu: