__Lara Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):????:???::???::???: ode mnie niemożliwe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a to od innej Lu_Gosiak, Dogorra jest duuuuża :diabloti: Quote
Lidan Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Przyszłam pogłaskac wirtualnie ślepaczka małego :loveu: Quote
Moria Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 No to Kajtek dziekuje za mizianie. Chodzilby po ogrodzie, ale niestety z racji braku wzroku musi chodzic pod kontrola, a to troche ogranicza mu spacery. Prawdopodobnie dla Kajtka trzeba bedzie zrobic mały specjalny wybieg żeby byl jak najdlużej na dworzu, poniewaz w domu juz sie zadomowil i wie co i gdzie na swierzym powietrzu ma taka przestrzen, że przyznam boje sie samego go zostawic, aby potem nie wiadomo gdzie go szukac. Quote
leni356 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Mam 22 zł z bazarku Kajetanka, na jakie konto wpłacić? Quote
Lidan Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Jak to się mówi... "Co za dużo to niezdrowo" W tym wypadku nadmiar nieogrniczonej wolności mógłby spowodować zaginięcie Kajetanka. Najważniejsze, że piesek ma swój własny kąt i nie siedzi biedaczek w schronisku :happy1: Quote
__Lara Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Lidan napisał(a):Jak to się mówi... "Co za dużo to niezdrowo" W tym wypadku nadmiar nieogrniczonej wolności mógłby spowodować zaginięcie Kajetanka. Najważniejsze, że piesek ma swój własny kąt i nie siedzi biedaczek w schronisku :happy1: Dokładnie :lol::multi: pokosztował normalnego życia nareszcie :multi: nasz wspólny sukces :loveu: Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Poker napisał(a):Mam 70 zł z bazarku, na czyje konto wpłacić ? :loveu: chyba na konto goni66?? Quote
Lidan Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Kajetanku śliczniutki :loveu: cały czas nie mogę uwierzyć, że udało się wyciągnąć cię ze schroniska i że jesteś bezpieczny :multi: Quote
Lidan Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 A czemu tu tak pusto :???: Kajetanek nadal, o ile mi wiadomo, szuka DT i pieniążków na opłacenie pobytu w hoteliku :razz: Co u maluszka słychać? Grzeczny nasz ślepaczek? Nie zgubił się na tej wielkiej działce? Deklarowana dyszka właśnie poleciała na konto Kajetanka. Quote
Moria Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Kajetan nie zaginął nigdzie. Pilnuje swojej miski przed psami, toteż musi byc osobno karmiony bo warczy i naoada na kazdego na ślepo, ale napada. W domu juz sobie radzi i ma tak wygodny tylek że klapnie zawsze tam że kocyk leży, koszyk albo poslanko. Quote
Poker Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Moria napisał(a):Kajetan nie zaginął nigdzie. Pilnuje swojej miski przed psami, toteż musi byc osobno karmiony bo warczy i naoada na kazdego na ślepo, ale napada. W domu juz sobie radzi i ma tak wygodny tylek że klapnie zawsze tam że kocyk leży, koszyk albo poslanko. Musi sobie chłopak jakoś radę w życiu dawać, ma rację :evil_lol: Quote
Lidan Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Kajetanku widzę, że już czujesz się pewnie w nowym lokum skoro napadasz na innych :hmmmm: No i kto będzie chciał takiego agresora do domku :???: Opanuj się chłopie :mad: bo my tu zachwalamy i rysujemy twój kryształowo czysty wizerunek na potrzeby znalezienia chętnego na małego biednego pieska, a nie na bandyte :eviltong: Quote
Moria Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Niewidoma Kruszynka wszystkie psy w kuchni rozgania i szczeka i sie rzuca, o dziwo psy mu usteopuja pewno wiedzą, że niewidomy nikt mu sie nie odgryza. Quote
Lidan Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Oj drańciuchu jeden :loveu: Czekaj, czekaj ...jak psy stracą cierpliwość to będziesz cienko piszczeć :eviltong: Quote
Karolcia_ko5 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 SZUKAMY OSOBY CHĘTNEJ, KTÓRA POMOŻE W TRANSPORCIE NASZEGO KUDŁATKA. MILE WIDZIANE OSOBY Z Jaworzna ,Katowic,Krakowa,Tarnowa LUB OKOLIC. WIĘCEJ NA WĄTKU KUDŁATKA. PROSIMY O POMOC! JEŚLI ZNAJDZIE SIĘ TAKA OSOBA KUDŁATY JUŻ W NIEDZIELE POJEDZIE DO DT!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/zbieramy-na-bude-dla-kudlatego-aby-mogl-pojechac-do-dt-pomoz-134040/ Quote
Moria Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Z racji tego, że rozgorzała dyskusja po wczorajszym programie o mojej nierzetelności i braku kompetecji i krzywdzeniu przezemnie zwierzat prosze sie zastanowic czy Kajtek bedąc u mnie jest w dobrych rękach..... Quote
rita60 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Moria napisał(a):Z racji tego, że rozgorzała dyskusja po wczorajszym programie o mojej nierzetelności i braku kompetecji i krzywdzeniu przezemnie zwierzat prosze sie zastanowic czy Kajtek bedąc u mnie jest w dobrych rękach..... Mowisz o programie co był w TVP1 o 21.15 ? Quote
Karolcia_ko5 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 rita60 napisał(a):Mowisz o programie co był w TVP1 o 21.15 ? Ale o co chodzi?????? :roll: Quote
Moria Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f109/9-lipca-tvp1-21-15-program-o-zwierzakach-141760/index6.html Quote
rita60 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Moria wygladasz na dobrego człowieka,to tyle z mojej strony:roll: Quote
Recommended Posts