mari23 Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Dnia 27.10.2022 o 11:14, Tola napisa艂: Te偶 jestem u staruszka. Dzwoni艂am dzisiaj聽 rano do schroniska no i w tym przypadku聽 zgod臋 na wyjazd musi wyda膰 wet. Musimy wi臋c poczeka膰, kciuki bardzo聽 potrzebne.聽 Kciuki bardzo, bardzo potrzebne... nie napisz臋, dlaczego... 1 1 Quote
Anula Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Jestem na zaproszenie do 艁aciatka.Bardzo fajne imi臋 i cudny psiaczek. Najwa偶niejsze aby trafi艂 do porz膮dnej Lecznicy i to jak najszybciej,poniewa偶 mo偶e uda si臋 jako艣 naprawi膰 kosteczki. Najwa偶niejsze jest tak偶e to aby wet zezwoli艂聽 na zabranie go jak najszybciej. Pomog臋 wp艂at膮 jednorazow膮 100 z艂 a w dalszej kolejno艣ci postaram si臋 pom贸c jeszcze. Quote
Onaa Posted October 27, 2022 Author Posted October 27, 2022 Dnia 26.10.2022 o 22:19, agat21 napisa艂: Wlewasz nadziej臋 w serce - jak dobrze 馃槝 Z niecierpliwo艣ci膮 czekam na wie艣ci. Twoje konto bez zmian?聽 鈽猴笍 Dnia 27.10.2022 o 08:16, maarit napisa艂: Ja te偶 co艣 dorzuc臋, chocia偶 jednorazowo.聽 Dzi臋kuj臋 馃尭. Dnia 27.10.2022 o 08:30, mari23 napisa艂: Na tylnej nie staje, a przednie wygi臋te i jakie艣 "grubsze" od 艂okci, chyba, 偶e to sier艣膰.... ale i stawy jakby opuchni臋te 馃槥 馃槥 Tak my艣l臋 o kikou, chyba dla takiego chorego staruszka to by艂oby najlepsze miejsce. Ale w tej chwili mniej wa偶ne :gdzie", wa偶ne, 偶eby opu艣ci艂 schronisko i otrzyma艂 pomoc weterynaryjn膮.聽 My艣l臋 偶e koszty weterynaryjne b臋d膮 spore, diagnozowanie, nie wiadomo co potem, mam nadziej臋 偶e uda mu si臋 pom贸c, 偶e b臋dzie m贸g艂 po偶y膰 w zdrowiu a przynajmniej w komforcie jeszcze dobry czas. Bardzo bym chcia艂a. Dnia 27.10.2022 o 08:34, Alaskan malamutte napisa艂: Jestem u 艂aciatka...Bieda straszna...聽馃槖 聽 Tak Asiu, biedaczek :(. Dnia 27.10.2022 o 11:14, Tola napisa艂: Te偶 jestem u staruszka. Dzwoni艂am dzisiaj聽 rano do schroniska no i w tym przypadku聽 zgod臋 na wyjazd musi wyda膰 wet. Musimy wi臋c poczeka膰, kciuki bardzo聽 potrzebne.聽 Witaj Martusiu. Obawia艂am si臋 tego, 偶e w jego stanie wyjazd mo偶e by膰 uwarunkowany informacj膮 weta. Tak kciuki ogromnie potrzebne. Dnia 27.10.2022 o 11:23, Jo37 napisa艂: Jestem u psiaka. 艁aciatek wita , cho膰 on sam jeszcze nie wiem ile dobrych serc woko艂o niego si臋 gromadzi. Narazie kolejna samotna zimna noc przed nim.. Quote
Onaa Posted October 27, 2022 Author Posted October 27, 2022 Dnia 27.10.2022 o 11:50, mari23 napisa艂: Kciuki bardzo, bardzo potrzebne... nie napisz臋, dlaczego... Wiem, pami臋tam 馃槩. Dnia 27.10.2022 o 18:44, Anula napisa艂: Jestem na zaproszenie do 艁aciatka.Bardzo fajne imi臋 i cudny psiaczek. Najwa偶niejsze aby trafi艂 do porz膮dnej Lecznicy i to jak najszybciej,poniewa偶 mo偶e uda si臋 jako艣 naprawi膰 kosteczki. Najwa偶niejsze jest tak偶e to aby wet zezwoli艂聽 na zabranie go jak najszybciej. Pomog臋 wp艂at膮 jednorazow膮 100 z艂 a w dalszej kolejno艣ci postaram si臋 pom贸c jeszcze. W imieniu 艁aciatka bardzo dzi臋kuj臋 馃尫. Imi臋 narazie takie wst臋pne imi臋 , 偶eby nie m贸wi膰 o nim bezimiennie.聽 Poza tym on ma ciekawe umaszczenie jak 艂aciata kr贸wka. Czekam na decyzj臋 weta jak na szpilkach. Dnia 27.10.2022 o 18:53, jankama艂pa napisa艂: Ja te偶 zagl膮dam i kibicuje. 艁aciatek bardzo potrzebuje dobrych my艣li i kciuk贸w. Mo偶e jutro co艣 b臋dzie wiadomo. 02.10 jest wst臋pnie transport wi臋c to szansa dla 艁aciatka na opuszczenie schroniska.. 馃崁 Quote
Aldrumka Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Jest transport 馃檪 a miejsce ? Zdradzisz co si臋 kroi? Quote
Onaa Posted October 28, 2022 Author Posted October 28, 2022 Dnia 28.10.2022 o 10:36, Aldrumka napisa艂: Jest transport 馃檪 a miejsce ? Zdradzisz co si臋 kroi? Alinko, narazie nie pisze jeszcze nic bo nadal nie wiem czy b臋dzie m贸g艂 jecha膰 teraz tym transportem 馃槼 聽 Dnia 28.10.2022 o 15:48, Mazowszanka13 napisa艂: Jestem i ja 馃檪聽 Witamy u 艁aciatka, ju偶 nie jest samotny. 呕eby tylko wszystko si臋 uda艂o.. 1 Quote
Aldrumka Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Dnia 27.10.2022 o 21:10, Onaa napisa艂: Wiem, pami臋tam 馃槩. W imieniu 艁aciatka bardzo dzi臋kuj臋 馃尫. Imi臋 narazie takie wst臋pne imi臋 , 偶eby nie m贸wi膰 o nim bezimiennie.聽 Poza tym on ma ciekawe umaszczenie jak 艂aciata kr贸wka. Czekam na decyzj臋 weta jak na szpilkach. 艁aciatek bardzo potrzebuje dobrych my艣li i kciuk贸w. Mo偶e jutro co艣 b臋dzie wiadomo. 02.10 jest wst臋pnie transport wi臋c to szansa dla 艁aciatka na opuszczenie schroniska.. 馃崁 Chyba decyzji weta jeszcze nie ma ? Quote
Onaa Posted October 30, 2022 Author Posted October 30, 2022 No w艂a艣nie nic nadal nie wiadomo :(. Quote
Tola Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Jestem w schronisku, jest zgoda weta na wyjazd psa. 4 1 Quote
Onaa Posted October 30, 2022 Author Posted October 30, 2022 Dnia 30.10.2022 o 11:26, Tola napisa艂: Jestem w schronisku, jest zgoda weta na wyjazd psa. Uda艂o si臋 !! Podobno starutki, s艂abo chodzi, siedzi ca艂y czas w budzie. Biedaczek 馃槥 . Bez Waszej pomocy nie dam rady mu pom贸c, nie wiem ile czasu ma, my艣la艂am 偶e jest w lepszym stanie, ale co聽 - zostawi膰 go teraz, 偶eby tam sobie za jaki艣 czas umar艂 sam .. ostatnio co wejd臋 na fb to jaki艣 starszy piesek, kt贸rego udost臋pnialam niedawno, bo szuka艂 domu, ma zdj臋cie czarno - bia艂e (za TM) ... i kolejny raz nie zd膮偶y艂.聽 U mnie to niezbyt dobry czas na bycie dt dla takiego pieska bo szukam pilnie pracy i teraz jestem jeszcze w domu, ale znowu wiadomo czego brak, a jak p贸jd臋 , to b臋dzie musia艂 siedzie膰 w ma艂ym przedpokoju z moimi psiakami ca艂y dzie艅, mam malutkie mieszkanko, nie mam gdzie oddzieli膰 psiak贸w, ale pomy艣la艂am 偶e starszemu pieskowi w potrzebie to mo偶e wystarczy bezpieczny ciep艂y k膮cik, opieka i mi艂o艣膰 - tylko tyle mog臋 teraz mu da膰. Ale chcia艂am 偶eby zd膮偶y艂 ..to pozna膰 , zanim nadejdzie jego czas.. B臋d臋 wdzi臋czna za Wasz膮 ka偶d膮 obecno艣膰, trosk臋, wsparcie .. W 艣rod臋 ma by膰 ten dzie艅. 聽 Quote
Isiak Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Czy to znaczy, 偶e zabierasz go do siebie? Quote
Onaa Posted October 30, 2022 Author Posted October 30, 2022 Dnia 30.10.2022 o 12:41, Isiak napisa艂: Czy to znaczy, 偶e zabierasz go do siebie? Tak. Najpierw my艣la艂am i pyta艂am nawet miejsce u kikou i聽 pdt u pani Ewy , ale nie by艂o, ale 偶e ja po sta偶u jednak musz臋 szuka膰 pracy to stwierdzi艂am 偶e mo偶e to i szale艅stwo ale innej pomocy nie potrafi臋 mu da膰 jak dt u siebie. Na ten moment to jedyne rozwi膮zanie, a okaza艂o si臋 偶e bardzo potrzebuje pomocy :(, wiem 偶e czasy ci臋偶kie, ale skoro odpadnie koszt pobytu to jako艣 uda si臋 uzbiera膰 pieni膮偶ki na comiesi臋czne wydatki na odpowiednie jedzonko - nie wiem czy b臋dzie jad艂 karm臋 such膮 czy mokr膮 i na wydatki na badania, weta itp. Jutro musz臋 lecie膰 po podk艂ady, po test na lamblie, i po jakie艣 puszeczki a jak przyjedzie to do weta na przegl膮d, i potem dopiero kolejne badania - zobaczymy co b臋dzie pilniejsze. Prosz臋 o Wasz膮 wszelk膮 pomoc, wsparcie, rady, obecno艣膰 na w膮tku. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Renatko, pokaza艂am mojej kole偶ance Uli tego bidusia. Wp艂aci艂a na niego 100z艂聽 Poprosz臋 konto, przelej臋. Ula b臋dzie za niego trzyma艂a kciuki i 偶yczy mu jak najlepiej!!! 2 Quote
Anula Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Ja poprosz臋 o konto.B臋d臋 wspiera膰 艁aciatka na ile to b臋dzie mo偶liwe. 1 Quote
Onaa Posted October 30, 2022 Author Posted October 30, 2022 Dnia 30.10.2022 o 14:18, Isiak napisa艂: Onaa, kochana jeste艣! 馃槉 mam nadziej臋 偶e 艁aciatek to potwierdzi 馃檪 Dnia 30.10.2022 o 15:48, Nesiowata napisa艂: A na jakie konto wp艂aty? Witamy w imieniu 艁aciatka, Nesiowata od razu konkretnie :), pieni膮偶ki b臋d臋 zbiera膰 ja. Dnia 30.10.2022 o 16:30, Alaskan malamutte napisa艂: Renatko, pokaza艂am mojej kole偶ance Uli tego bidusia. Wp艂aci艂a na niego 100z艂聽 Poprosz臋 konto, przelej臋. Ula b臋dzie za niego trzyma艂a kciuki i 偶yczy mu jak najlepiej!!! Asiu, podzi臋kuj prosze swojej kole偶ance Uli w imieniu 艁aciatka 馃尫 , za wsparcie i za 偶yczenia. Anulko, jutro powysy艂am na spokojnie konto, skoro ju偶 wiadomo 偶e jedzie w 艣rod臋 :). Dnia 30.10.2022 o 16:50, Ellig napisa艂: Jestem u 艁aciatka. Witamy wieczorkiem z 艁atusiem. Quote
Onaa Posted October 30, 2022 Author Posted October 30, 2022 Dnia 30.10.2022 o 20:17, b-b napisa艂: Jestem i ja. Witamy u 艁aciatka, on tam jeszcze samiute艅ki a tutaj coraz wi臋cej dobrych serc gromadzi :). Quote
Recommended Posts