Jump to content
Dogomania

Brat Andżeli - Zew. Już nie gnije na mokrym betonie. Nie wiem ile zajmie "regeneracja" tego psa, ciężko będzie bez Waszego wsparcia.

Recommended Posts

Posted

Chyba nic z tego nie bedzie. Zaproponowałam państwu przyjazd w celu osobistego poznania Zewa, pójścia z nim na spacer, zeby mogli się przekonac jaki to super pies. Pani miała zadzwonić w sobotę i już nie dzwoniła. Problemem mógł byc niekastrowany buldożek francuski córki. Nie jestem w stanie dać gwarancji, jak Zew zareagowałby na małego jajecznego samca, do tego rasy brachycefalicznej, czyli charcząco-pierdzącej,co dość czesto drażni normalne psy. Np Andżela dotąd nie może być przy naszej mopsiczce, mimo ze normalnie jest z malutką Adą, Lemurem czy Krecikiem. Zew ma kontakt tylko z kastrowanymi psami. Na dowód dobrych lelacji wysłałam wspólne zdjecie z Krecikiem.

Chyba, że coś pani wypadło i zadzwoni jeszcze. Mam taką nadzieję.

Posted

Rozliczenie Zewa za czerwiec: 400 zł hotelowanie i Josera Festival po zniżce 170 zł za worek.

W tym miesiącu nie zjadł  tyle co zawsze ze względu na upały, karmimy wiec nią dalej. Kupiłam w zooplusie od razu dwa worki, bo cena wówczas jest niższa.  Razem więc 570 zł.

IMG_20230701_115858.jpg

IMG_20230701_114723.jpg

Posted

Ogłaszałam Zewa na grupach FB, ale niestety bez odzewu zainteresowanych. Jedynym były komentarze typu, że wygląda na zdecydowanie więcej niż 8 lat, podane w ogłoszeniach.

Nie mam już pomysłu, jak go zareklamować, żeby znalazł dom.

Posted
Dnia 3.07.2023 o 10:24, Alaskan malamutte napisał:

Zew na moim koncie ma 97,54zł 

Po zapłaceniu 570zł zostaje na minusie -427,46zł 😪

Wiszę, że u Zewa  jest podobnie z finansami jak u Dylana...
Zewa ogłaszam non stop na Faceboku,  wielka szkoda, ze domki się nim nie interesują....

Posted

W związku z podwyżkami, o których pisałam na zamojskim watku, chciałam dac znać, że pobyt Zewa u nas od sierpnia bedzie kosztować430 zł/mies.+ karma. Zamówiłam mu już 2 worki Josery na zapas, bo karmy też drożeją. Dziś dotarła.

Posted
Dnia 10.07.2023 o 15:06, Isiak napisał:

Wszystko drożeje. Dostałam rozliczenie i prognozę za gaz. Dobrze, że siedziałam 😞

A ja dostałam informację z PGNiG, że z uwagi na to, iż jestem odbiorcą uprawnionym do ochrony taryfowej, nowe taryfy nie wpłynął na wysokość moich rachunków za gaz w 2023 r.

Posted
Dnia 11.07.2023 o 16:31, elik napisał:

A ja dostałam informację z PGNiG, że z uwagi na to, iż jestem odbiorcą uprawnionym do ochrony taryfowej, nowe taryfy nie wpłynął na wysokość moich rachunków za gaz w 2023 r.

Ja mam ponad 100% podwyżki! 😞

Posted
Dnia 11.07.2023 o 23:55, Isiak napisał:

Ja mam ponad 100% podwyżki! 😞

To pewnie z powodu prowadzenia jakiejś działalności. Współczuję  😞