Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 6.10.2022 o 13:19, Aska7 napisał:

Czekam na te zdjęcia, bo tu niby SPA, przytup, a na zdjęciu sama głowa 🤔

No ja też czekam. Jaaga mi napisala ze ma też zdjęcia plenerowe. Zobaczymy. 

Muszę zweryfikować opis w ogloszeniu. Wstawię nowe zdjęcia i wrzucę na olx

Posted
Dnia 6.10.2022 o 13:19, Aska7 napisał:

Czekam na te zdjęcia, bo tu niby SPA, przytup, a na zdjęciu sama głowa 🤔

Och, Ty niedowiarku. Juz nawet glowa inna bez wiszących sopli za uszami 😉 

Zdjecia wysłane do Alaskan. Dobrze, ze je zrobilam, jak było słonecznie, bo pogodna potem się zmieniła. Jest bardzo chmurnie i ciemno, domowe mi nie wyjdą. Zobaczymy, jak będzie jutro.

Posted

Wspaniałóa wiadomość, że został u Jaagi no i cudownie wygląda po wyczesaniu. Należy mu się dobry, kochający dom.

Posted
Dnia 6.10.2022 o 19:18, rozi napisał:

Lepsze proporcje miał wcześniej, ale odrośnie.

Nie ma powycinanych włosów, tamta sierść, jasniejsza zresztą, trzymała się na łupieżu i poplątanych włoskach. W ostatnich dwóch dniach wychodziła juz całymi płatami.  Musialam wszystko odkurzać, a Fafel bardzo stresuje się odkurzaczem; trzepie nim jak w febrze. 

Przez tą sierść wczesniej wzbraniałam się przed nim 😉 Wiekszy samiec, a do tego tak kudłaty, nawet nie pomyślałabym, że u nas będzie. Jednak tak jakoś okolicznosci się zbiegły, że jest. 

Mam nadzieje, ze teraz już wszystko będzie zmierzac ku lepszemu u niego i lada dzień pojawi się odpowiedzialny, kochajacy dom.

Jego wizytę weterynaryjną i badanie krwi opłaci fundacja ZEA. Dziękujemy serdecznie fundacji za taką pomoc 😘 Jutro będą wyniki.

Fafel jest wrażliwy, przeżywa zmiany, a sporo go ostatnio spotyka. Wydaje się jednak i tak zadowolony. Nie jest psem wycofanym, cały czas szuka kontaktu i akceptacji człowieka. Pomaga mu w tym maślane spojrzenie, które po prostu trzeba zobaczyć na żywo 😄

• Like 2
Posted

Ależ z niego piękny pies, i to nie tylko z wyglądu.

Nie rozumiem jak to możliwe, że w poprzednich miejscach w których był tak źle go oceniali i zupełnie inaczej opisywali jego charakter i zachowanie. Przecież od razu widć, że jest mądry i dobry .

• Upvote 1
Posted
Dnia 6.10.2022 o 20:00, limonka80 napisał:

Ależ z niego piękny pies, i to nie tylko z wyglądu.

Nie rozumiem jak to możliwe, że w poprzednich miejscach w których był tak źle go oceniali i zupełnie inaczej opisywali jego charakter i zachowanie. Przecież od razu widć, że jest mądry i dobry .

Brak chyba odpowiedniego indywidualnego podejścia do każdego psa z osobna. Może brak uważności.. 

Posted

Cudowności a chce sie zatopić paluchy w tym futerku 🤓. Uwielbiam takie kudlatki moj pierwszy psiak był bardzo do Fafelka podobny

Ech i to niedźwiadkowe spojrzenie 😍

Posted

Uroczy on jest 🙂 Wyglądał przed spa i po uroczo. Nawet na zdjęciach tych starych nie widziałam kołtunów 🙂

Wszystko przez te jego maślane oczy 🙂