Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 28.10.2021 o 15:37, jankamałpa napisał:

Powysyłalam numer konta, kto jeszcze  chciałby coś   wpłacić to proszę o info. Kto ma kontakt Magdalena Ł.H. z FB?

Ja poproszę nr konta to Jej przekażę.

Posted
Dnia 28.10.2021 o 15:54, jankamałpa napisał:

Już wysyłam.

Dziękuję, przekazuję dalej. 🙂

Trzymam kciuki za organizacje transportu. Oby jak najszybciej psiulek opuścił schronisko 🥰

Posted
Dnia 28.10.2021 o 14:05, Alaskan malamutte napisał:

Rozmawiałam z panią Mira G. Pani mieszka niedaleko Warszawy, w swoim domu (70 m) Działka duża ogrodzona (tak mówi pani) Ma pod opieka 9 psów, w tym jednego nowofunlanda i jednego mixa nowofunland z owczarkiem. Do tego są jeszcze koty w ilościach sporych, bo ludzie podrzucają. 

Zwierzęta mieszkają w domu. Pani mówi, że wszystko jest tak zrobione, aby zwierzęta miały jak najlepiej.

Pani chce dać DT z możliwością adopcji. 

Aha, pani współpracuje z fundacja VIVA

Bardzo obiecująco brzmi. Czy ta propozycja brana jest pod uwagę i jeśli tak, to czy mamy kogoś do sprawdzenia, jak to wygląda w realu?

Posted
Dnia 28.10.2021 o 19:49, elik napisał:

Bardzo obiecująco brzmi. Czy ta propozycja brana jest pod uwagę i jeśli tak, to czy mamy kogoś do sprawdzenia, jak to wygląda w realu?

Elu...tak się zastanawiam, jak sama kobieta po 60 radzi sobie z 9 psami i kilkoma kotami...

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 28.10.2021 o 19:59, Alaskan malamutte napisał:

Elu...tak się zastanawiam, jak sama kobieta po 60 radzi sobie z 9 psami i kilkoma kotami...

No tak, to zmienia obraz. Albo nie pisałaś Asiu o wieku pani, albo przeoczyłam. Propozycja podyktowana zapewne sercem, ale mierz siły na zamiary.

Posted
Dnia 28.10.2021 o 20:05, alma591 napisał:

Nie znamy też jego stosunku do kotów.Co zrobimy jak będzie je gonił i trzeba go będzie na cito zabierać?

No tak, to też przemawia przeciw. 

Posted
Dnia 28.10.2021 o 20:01, rozi napisał:

9 psów (w tym przynajmniej dwa duże) plus "spora ilość" kotów w domku 70m to tak średnio brzmi. Dla mnie.

Dla mnie i dla Livki też. Dlatego sklaniamy się do hoteliku a później rozważymy DT w Szczyrku. No chyba że znajdzie expresowo DS

• Like 1
Posted
Dnia 28.10.2021 o 19:20, Alaskan malamutte napisał:

Jestem już po rozmowie z p. Sylwią. Transport w przyszłym tygodniu. Konkretną datę poznam jutro do południa. 

...  i wtedy rezerwujemy  miśka 🙂

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 29.10.2021 o 10:59, Alaskan malamutte napisał:

Transport miśka zaplanowany na 6.11. 

Kciuki na pokład, aby wszystko odbyło się bez niespodzianek!!!

Oby wszystko poszło zgodnie z planem   676734432_kciuki1.jpg.e86956452f9f2e9a83438c01ada38889.jpg

• Like 1