Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani Sylwia napisała mi na Messengerze, że już dojechali. Niufek zrobił sikupę i poszedł odpoczywać, całą podróż był bardzo zestresowany, po wyjściu z samochodu też... 😞 Ale do ludzi zero agresji. Trzeba było go wyciągnąć z samochodu w dwie osoby, bo był tak przerażony, ale pozwolił się wyciągać, takie dobroduszne psisko.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Mam dla Niufeczka 169,85 zł - część majątku pozostałego po moim podopiecznym Bingusiu, który rezyduje w DS we Wrocławiu. Proszę o nr konta Niufeczka.

• Like 1
Posted
Dnia 6.11.2021 o 19:35, Tyśka) napisał:

Pani Sylwia napisała mi na Messengerze, że już dojechali. Niufek zrobił sikupę i poszedł odpoczywać, całą podróż był bardzo zestresowany, po wyjściu z samochodu też... 😞 Ale do ludzi zero agresji. Trzeba było go wyciągnąć z samochodu w dwie osoby, bo był tak przerażony, ale pozwolił się wyciągać, takie dobroduszne psisko.

Ciekawe co przyniesie dzień ?

Tak mi szkoda psiaka, co on musiał przeżyć, że tak się zachowuje, że tak się boi ...

Mam nadzieję, że dziś wypocznie i trochę odetchnie, a potem wet żeby wiedzieć czy wszystko z nim w porządku.

Dziękuję serdecznie za wczoraj, szczególnie Alaskan ❤️ , ale także Pani Karolinie z hoteliku i Pani Sylwii, że bezpiecznie i bezpłatnie przewiozły Brego ❤️

Czekamy na nowe wieści.

• Livka changed the title to Brego, cudowny olbrzym już poza schronem - mix nowofundlanda. Ratujmy go !!!
Posted

Pani Sylwia napisała mi tak:
"Jest bardzo spokojny, ale obok w kojcu są dwaj bracia, którzy cały czas szczekają, wiec jak sie niufek już wkurzył to im odpyskował. 15min go Karolina wyciągała z kojca… biedny nie nauczony chodzenia"

Posted
Dnia 7.11.2021 o 11:37, Nesiowata napisał:

Zdziwiony, że nic go nie ogranicza.

Można odnieść takie wrażenie. Biedaczysko nie przyzwyczajony do wolności. Może przed schronem był w kojcu.

Kufa zmaltretowana  😞 

Posted
Dnia 6.11.2021 o 20:33, elik napisał:

Witaj Niufeczku na wolności. Nie bój się. Będzie dobrze  🙂  
Proszę nr konta.    

Dnia 7.11.2021 o 07:30, elik napisał:

Mam dla Niufeczka 169,85 zł - część majątku pozostałego po moim podopiecznym Bingusiu, który rezyduje w DS we Wrocławiu.Proszę o nr konta Niufeczka.

Kto jest skarbnikiem Brego?

• Like 1