Ewa Marta Posted February 28, 2021 Author Posted February 28, 2021 2 minuty temu, agat21 napisał: Ależ on ma cudowne te oczęta :D Zakochać się można na zabój! Wyzwala we mnie potrzebę opiekowania się nim. A wyobrażacie sobie te nasze zwierzaki po SPA w przyszłym tygodniu? 1 Quote
limonka80 Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 5 minut temu, Ewa Marta napisał: Ma piękne oczy, a to jego niepewne spojrzenie, - jakby pytał - " wszysko będzie dobrze? , mogę Ci zaufać?" Quote
agat21 Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 1 minutę temu, Ewa Marta napisał: Wyzwala we mnie potrzebę opiekowania się nim. A wyobrażacie sobie te nasze zwierzaki po SPA w przyszłym tygodniu? Nie, wtedy to już nasze oczy nie zniosą ich blasku :DDD 2 Quote
Ewa Marta Posted February 28, 2021 Author Posted February 28, 2021 2 minuty temu, limonka80 napisał: Ma piękne oczy, a to jego niepewne spojrzenie, - jakby pytał - " wszysko będzie dobrze? , mogę Ci zaufać?" NIedługo przekona się, że może:) 1 Quote
beataczl Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 super foto sesja, Chesterku jestes slodki i sliczny- do schrupania! :) 1 Quote
Ellig Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 Serdecznie zapraszamy na BAZAREK dla siedmiu psiaków. Quote
Ewa Marta Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Chester już po wizycie u weta. Waży 20 kg. Uszy ma też chore, ale jakby mniej zabagnione niż Szaman i Pongo. Oczywiście do leczenia. Był grzeczny, ale wystaraszony. Przeżyl pobieranie krwi, a my czekamy na wyniki. Do uszu dostał płyn do przemywania i dodatkowo Surolan. Sama wizyta z badaniem i lekiem wyniosła 325 zł. Zapłacimy, zdobędziemy kasę na jego utrzymanie. najważniejsze, że już dostał pomoc i że jego życie się zmieniło:) Przepraszam, że tak zdawkowo, ale mam masę pracy:( 1 Quote
agat21 Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 Czyli też dzielny chłopak się okazał. Trochę strachu to normalne. Quote
Isiak Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 Poleciały alimenty za marzec dla kochanego misia :) 1 Quote
mari23 Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 17 minut temu, Isiak napisał: Poleciały alimenty za marzec dla kochanego misia :) ode mnie też :) a Chesterek bardzo się dzisiaj spodobał mojej koleżance z pracy....oczywiście oczy najbardziej ją zauroczyły, ale 100% Chesterka zapadło jej w serce..... "kuję żelazo" codziennie ;) oni kończą budowę domu, a mają "tylko" królika i 2 koty :) 1 Quote
beataczl Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 13 minut temu, mari23 napisał: ode mnie też :) a Chesterek bardzo się dzisiaj spodobał mojej koleżance z pracy....oczywiście oczy najbardziej ją zauroczyły, ale 100% Chesterka zapadło jej w serce..... "kuję żelazo" codziennie ;) oni kończą budowę domu, a mają "tylko" królika i 2 koty :) bardzo dobrze mari :) tylko czy bedzie okazja u anecik na koty i krolika naszego misiaczka wyprobowac ...chociaz na kotki Quote
Ewa Marta Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 2 godziny temu, agat21 napisał: Czyli też dzielny chłopak się okazał. Trochę strachu to normalne. No jasne:) 54 minuty temu, Isiak napisał: Poleciały alimenty za marzec dla kochanego misia :) Bardzo dziękujemy, pewnie jutro dotrą:) 35 minut temu, mari23 napisał: ode mnie też :) a Chesterek bardzo się dzisiaj spodobał mojej koleżance z pracy....oczywiście oczy najbardziej ją zauroczyły, ale 100% Chesterka zapadło jej w serce..... "kuję żelazo" codziennie ;) oni kończą budowę domu, a mają "tylko" królika i 2 koty :) Bardzo dziękujemy:) 20 minut temu, beataczl napisał: bardzo dobrze mari :) tylko czy bedzie okazja u anecik na koty i krolika naszego misiaczka wyprobowac ...chociaz na kotki Kot jest, ale ciężko go sprawdzić, bo tam wszystkie psiaki ganiają i obszczekują go. 1 Quote
Ewa Marta Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 No dobrze, pora zrobić rozliczenie chłopaka. Dzisiaj przelałam za niego do hoteliku 605 zł. Na tę kwotę składają się: 143,00 zł - podawany 5 dni Aniprazol, odpchlenie i zabezpieczenie przeciw kleszczom Chesterka 325,00 zł- wizyta u weta, w tym badanie krwi rozszerzone i lek na uszka 20,00 zł- płyn do przemywania uszu 10,00 zł - transport w obie strony dzielony z Krecikiem, więc taniej 107,00 - pobyt Chesterka w hotelu 23-28.02 Zaraz po tym, jak zrobiłam przelew na koncie znalazłam wpłaty dla Chestereka,. za które z całego serca dziękujemy:) Dzisiaj znalazłam 3 wpłaty: 20 zł od Nesiowatej 50 zł od Limonki80 (stała za 03.21) 25 zł od kasi K spoza dogo:) 1 Quote
Tola Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 Zaglądam do Czesterka, mnie też urzekły jego oczy i ujęła nieśmiałość. Chcieliśmy i tym razem wspomóc kolejne zamojskie psy, na razie kwotą po 150 zł. Rozmawiałam już z anecik, wystawi nam fakturę, a każdemu psu odliczy ta kwotę od hotelowania. 1 Quote
Ewa Marta Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 28 minut temu, Tola napisał: Zaglądam do Czesterka, mnie też urzekły jego oczy i ujęła nieśmiałość. Chcieliśmy i tym razem wspomóc kolejne zamojskie psy, na razie kwotą po 150 zł. Rozmawiałam już z anecik, wystawi nam fakturę, a każdemu psu odliczy ta kwotę od hotelowania. Bardzo pięknie dziękujemy:) Ja już przelałam kasę za luty za Chesterka, ta zniżka zaczeka na opłaty marcowe. Wspaniale:) Quote
Ellig Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 33 minuty temu, Tola napisał: Zaglądam do Czesterka, mnie też urzekły jego oczy i ujęła nieśmiałość. Chcieliśmy i tym razem wspomóc kolejne zamojskie psy, na razie kwotą po 150 zł. Rozmawiałam już z anecik, wystawi nam fakturę, a każdemu psu odliczy ta kwotę od hotelowania. 3 minuty temu, Ewa Marta napisał: Bardzo pięknie dziękujemy:) Ja już przelałam kasę za luty za Chesterka, ta zniżka zaczeka na opłaty marcowe. Wspaniale:) Cudownie :) Quote
Tola Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 6 minut temu, Ewa Marta napisał: Bardzo pięknie dziękujemy:) Ja już przelałam kasę za luty za Chesterka, ta zniżka zaczeka na opłaty marcowe. Wspaniale:) Tak też powiedziała anecik:) 1 Quote
Onaa Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 Czesterek na filmiku i zdjęciach taki spokojny opanowany, wzruszający. Ciągnie go do człowieka ale jeszcze nieśmiało. Wygląda na młodego pieska. 1 Quote
Ellig Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 14 godzin temu, Onaa napisał: Czesterek na filmiku i zdjęciach taki spokojny opanowany, wzruszający. Ciągnie go do człowieka ale jeszcze nieśmiało. Wygląda na młodego pieska. Tak, Chesterek jest bardzo nieśmiały, mamy nadzieję ,że szybko polubi nowe życie. Quote
Ewa Marta Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 14 godzin temu, Onaa napisał: Czesterek na filmiku i zdjęciach taki spokojny opanowany, wzruszający. Ciągnie go do człowieka ale jeszcze nieśmiało. Wygląda na młodego pieska. On ma 9 lat, ale rzeczywiście nie wygląda na tyle. Quote
Ewa Marta Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 Podliczyłam swoje finanse i deklaruję od marca 20 zł miesięcznie stałej dla Chesterka. Mamy w tym momencie 170 zł miesięcznych deklaracji dla Chłopaka. Swoją już włożyłam do jego koperty:) 1 Quote
Ewa Marta Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 Bardzo serdecznie dziękujemy za dwie kolejne wpłaty stałych deklaracji od: Isiak - 20 zł mari23 - 10 zł 1 Quote
Jaaga Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Dnia 28.02.2021 o 21:01, Ewa Marta napisał: Nasz piękny też załapał się na sesję. jest jeszcze ostrożny i lekko wycofany, nawret chyba zadziwiony tą zmianą w życiu. Bardzo mnie chwycił ze serce:) Zdjęcia Moniki są zawsze cudne. Wydobywają psią duszę. Mam w albumach do dziś jej fotki od nieżyjących już psów. 2 Quote
Recommended Posts