Alaskan malamutte Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 4 minuty temu, Ellig napisał: Jestem, później poczytam. Witamy pięknie:-) Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 4 minuty temu, alma591 napisał: Świetny jest!!!!!!!!!! Tak!! Aż popiskiwał z przejęcia!! Lizał po rękach, przytulał się. Bardzo, bardzo się cieszę, że już w niedzielę wyjedzie!! Quote
mari23 Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 27 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Tak!! Aż popiskiwał z przejęcia!! Lizał po rękach, przytulał się. Bardzo, bardzo się cieszę, że już w niedzielę wyjedzie!! i ja, i wszyscy tak bardzo się cieszymy !!!! W takich chwilach, patrząc na filmik trudno nie nie płakać i nie pytać: dlaczego??????!!!! Piękny, o cudownym charakterze....czym zasłużył na ten schroniskowy koszmar ????? Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 1 minutę temu, mari23 napisał: i ja, i wszyscy tak bardzo się cieszymy !!!! W takich chwilach, patrząc na filmik trudno nie nie płakać i nie pytać: dlaczego??????!!!! Piękny, o cudownym charakterze....czym zasłużył na ten schroniskowy koszmar ????? Marysiu...tam więcej takich... W schroniskowym boksie wyglądają nieciekawie...smutne pysie, obwisłe uszka...dredy, brudne futerko..To nie zachęca do adopcji..A jeszcze jak przylgnie łatka "wycofany", dzikus, agresor...to już całkiem bez szans.... Quote
seramarias Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Tak się cieszę!!! Świetny psiak :) Quote
agat21 Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Cudownie, aż łzy wzruszenia się w oczach kręcą! Kolejny wspaniały psiak opuści schron :) Alaskan, jesteś cudowna, że tak się nim zajęłaś ❤❤❤ Quote
Ewa Marta Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Aż się wierzyć nie chce, że po wyjściu z boksu jest taka zmiana. oby do niedzieli. To piękny pies. Ile może mieć lat? Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 4 minuty temu, Ewa Marta napisał: Aż się wierzyć nie chce, że po wyjściu z boksu jest taka zmiana. oby do niedzieli. To piękny pies. Ile może mieć lat? W książeczce ma wpisany rok urodzenia 2015 1 Quote
Isiak Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Jest przepiękny, i to szczęście wypisane na pysiu i w oczach :))) 2 1 Quote
Anula Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Odliczam już dni aby Quatro szczęśliwie dojechał do Hoteliku. Trzeba koniecznie pamiętać o uszach bo tam psiaki dość często mają chore uszy.Trzeba na wizycie koniecznie je zbadać. Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 7 minut temu, Anula napisał: Odliczam już dni aby Quatro szczęśliwie dojechał do Hoteliku. Trzeba koniecznie pamiętać o uszach bo tam psiaki dość często mają chore uszy.Trzeba na wizycie koniecznie je zbadać. Anulko, ja całą noc nie mogłam spać....Bardzo, ale to bardzo się martwiłam...No i trochę stresu w schronisku też było... Już wszystko ustaliłam z Anecik. SPA zarezerwowane. Do weta też pojadą. Mówiłam o uszach, aby koniecznie sprawdzić, odrobaczaniu no i o lambliach.... Quatro ma aktualne, nawet bardzo aktualne szczepienie na wściekliznę, bo z 25.01.2021r. Anecik w odpowiednim czasie zaszczepi na wirusówki. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 Przed chwilą, Jo37 napisał: Jaka zmiana. Prawda?? Wystarczyło tylko wyprowadzić z boksu ogólnego.... Quote
Anula Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Anulko, ja całą noc nie mogłam spać....Bardzo, ale to bardzo się martwiłam...No i trochę stresu w schronisku też było... Już wszystko ustaliłam z Anecik. SPA zarezerwowane. Do weta też pojadą. Mówiłam o uszach, aby koniecznie sprawdzić, odrobaczaniu no i o lambliach.... Quatro ma aktualne, nawet bardzo aktualne szczepienie na wściekliznę, bo z 25.01.2021r. Anceik w odpowiednim czasie zaszczepi na wirusówki. Super.Wszystko praktycznie ustalone. Quote
Jo37 Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Dzisiaj rozliczę bazarek i coś będzie na transport. 1 Quote
Poker Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Z mojego bazarku na razie jest ok. 60 zł dla cudnego chłopaka. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 46 minut temu, Jo37 napisał: Dzisiaj rozliczę bazarek i coś będzie na transport. Bardzo dziękujemy Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 44 minuty temu, Poker napisał: Z mojego bazarku na razie jest ok. 60 zł dla cudnego chłopaka. Quote
agat21 Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Niedziela coraz bliżej :) A ja jeszcze serdecznie podziękuję Karen116 za chęć pomocy Quatro :) Alaskan podeśle numer konta. Każda wpłata bardzo się przyda, bo w sumie nigdy nie wiadomo jakie koszty na początek trzeba będzie ponieść. Oby jego łapka była w dobrym stanie, ale na pewno tak, jak Anula pisała, uszy będą zabagnione, a i robali pewnie co niemiara. Ale najważniejsze, żeby był już poza schronem. Quote
Alaskan malamutte Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 20 minut temu, agat21 napisał: Niedziela coraz bliżej :) A ja jeszcze serdecznie podziękuję Karen116 za chęć pomocy Quatro :) Alaskan podeśle numer konta. Każda wpłata bardzo się przyda, bo w sumie nigdy nie wiadomo jakie koszty na początek trzeba będzie ponieść. Oby jego łapka była w dobrym stanie, ale na pewno tak, jak Anula pisała, uszy będą zabagnione, a i robali pewnie co niemiara. Ale najważniejsze, żeby był już poza schronem. PW wysłane Quote
b-b Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 Gdyby psiaki siedziały osobno albo góra po dwóch to też by się pewnie inaczej zachowywały. Wspaniałe,że już bezpieczny. To, że okazał się fajnym miziakiem to daje mu szanse na szybsze znalezienie domku . Powodzenia chłopaki i bezpiecznej jutrzejszej podróży. Quote
Alaskan malamutte Posted January 30, 2021 Author Posted January 30, 2021 Na konto Quatro wpłynęło 50zł od mari23. Ślicznie dziękujemy Quote
Recommended Posts