Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia była w pierwszym damskim boksie, czyli w tym z którego najczęściej zabierane były suczki... Czyli w ciągu tych ostatnich 3 lat, jak wychodziły wszystkie te malizny, ona też tam była, tylko bała się pokazać...

• Like 1
Posted

Wspaniałe wieści! :D

Tworzę bazarek - na razie walczę ze zdjęciami. Ale jak się uporam to połowa dochodu pójdzie na Savcię :) Niestety stałej nie mogę dać bo już dawno przekroczyłam wyznaczony próg. Jakoś "moje" psiaki nie mogą znaleźć domu.... 

• Upvote 1
Posted
20 godzin temu, jankamałpa napisał:

Już wysyłam. Bardzo dziękuję. 

Janeczko, podeślij mi też numerek.  Jeżeli chcesz, to pomogę również w przyszłych ogłoszeniach. Savi - piękne imię dostała na nowy początek. Coś czuję, ze przyniesie jej szczęście !

• Like 1
Posted
5 minut temu, Havanka napisał:

Janeczko, podeślij mi też numerek.  Jeżeli chcesz, to pomogę również w przyszłych ogłoszeniach. Savi - piękne imię dostała na nowy początek. Coś czuję, ze przyniesie jej szczęście !

Dziękuję wszystkim wejdę na Dogo po 19 teraz w pracy jestem i piszę  z telefonu :).

Posted

Sunia jest póki co bezproblemowa. Jest bardzo grzeczna, chętnie wychodzi na spacerki, czystość zachowuje, z psami nie ma problemu, z kotami także. Do ludzi się przytula (zwłaszcza ulubiła sobie Hanię) i cieszy, podchodzi na zawołanie. Ona nawet nie jest lękliwa. Apetyt ma bardzo ładny. Myślałam, że może jest zestresowana i nie będzie chciała smaczków, ale gdzie tam. Już wczoraj zjadała z machającym ogonkiem:)

Jedynie u weta się bardzo zestresowała, zsikała się przy wyjmowaniu z kennela i trzęsła się jak galareta przy badaniu, ale to pewnie dlatego, że weci to panowie... Ale nie pokazała ani jednego ząbka, żadnego warknięcia. Trzęsła się strasznie:(

Zapomniałam napisać, że u weta została odrobaczona, odpchlona, uszka wyczyszczone, osłuchana i zaszczepiona na wirusówki.

Wczoraj wieczorem ją wykąpałam, bo woniała bardzo. Zniosła to dzielnie.

Dam jej parę dni i porobię jej zdjęcia pod ogłoszenia, bo nie ma na co czekać:)

• Like 2
  • Upvote 4
Posted
5 godzin temu, Havanka napisał:

Numer konta wysłałam, a i pomoc w ogłoszeniach zawsze potrzebna :).

Posted

Niech odżywa biedaczka u Murki jak najszybciej. Na pewno jak tylko się ją ogłosi jakieś domy się znajdą. I niech zwycięży  najlepszy :) Zasługuje maleństwo.

Posted
4 godziny temu, agat21 napisał:

Niech odżywa biedaczka u Murki jak najszybciej. Na pewno jak tylko się ją ogłosi jakieś domy się znajdą. I niech zwycięży  najlepszy :) Zasługuje maleństwo.

Jestem  ciekawa  jak tam Savitka.? Trzeba cierpliwie czekać na info od Murki. A domek wiadomo najlepszy :).

Posted

Poleciała jednorazówka dla Savi, przepraszam, ale nie napisałam dla kogo i od kogo w tytule - Ewelina N. to ja ;)

Już powinno być na koncie bo to ten sam bank :)

Posted
1 godzinę temu, Livka napisał:

Poleciała jednorazówka dla Savi, przepraszam, ale nie napisałam dla kogo i od kogo w tytule - Ewelina N. to ja ;)

Nadziejka's Content - Page 100 - Dogomania

Posted
2 godziny temu, Livka napisał:

Potwierdzam, już są na koncie, a taże jest wpłata od Havanki. Bardzo dziękuje.

Posted

Koszt tej  pierwszej wizyty w lecznicy pokryje Zea.

Zostały jeszcze pieniądze przeznaczone dla małej Tyci;  Poker  - jak się już nie przydadzą, to może podzielić je dla Savi i tego czarnego dużego psa, który w niedzielę jedzie do Jaaga?

• Upvote 1