Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
42 minuty temu, Ewa Marta napisał:

Dzień dobry:) Wpadłam z małą niespodzianką:) Wydaje mi się, że Toczka trochę wysmuklała:) Piękna z niej sunia:) Na zdjęciu wyleguje się z naszymi trzema podopiecznymi:)

stadko.jpg.d0bca3b6aae085a71740273a77884b75.jpg

FiT.jpg.33659a0719dff60a844b579fbe37ce1b.jpg

Wyglądają cudownie. Ja chyba zawiozę do anecik moją Cookie :) bo ja jej nie umiem odchudzić a Toczka naprawdę wyusmuklała i bardzo  jej  to służy.

Posted

Podpisałam.

Ułożyłam tekst ogłoszenia dla Toczki. czekam na sugestie. Anecik mnie poprawiła , więc i ja poprawiam tekst.

Toczka -  plamkę na plamce kropka pogania.

Toczka to ok. 3 letnia sunia o bardzo oryginalnym umaszczeniu i wspaniałym charakterze.

Waży ok. 12 kg ( powinna jeszcze schudnąć) i ma 36 cm w kłębie.

Opiekunka w hoteliku mówi z zachwytem o jej zachowaniu. Toczka uwielbia być przy człowieku , jest wielkim pieszczochem , a jej gładka i miękka sierść zachęca do jej głaskania. Lubi też biegać i bawić się  w towarzystwie psów, za to  kot może się stać obiektem do gonienia.

Sunia jest zdrowa, po sterylizacji, zaszczepiona, ma czip.

Czeka na domek , który się w niej zakocha i będzie o nią dbał już na zawsze.

Sunia przebywa w okolicy Katowic. Informacje pod numerem telefonu ......

I te zdjęcia

T10.jpg

T09.jpg

T06.jpg

Toczka02.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
2 godziny temu, agat21 napisał:

Baaardzo fotogeniczna! Żebym to ja taka była.. ;)

To by Cie szybciej ktoś adoptował ? Hihihi

1 godzinę temu, jankamałpa napisał:

Mnie się podoba tekst.  Wstawiaj jak najszybciej na OLX.

Już dałam i nawet wyróżniłam czy coś innego. W ogóle nie czuję tych wyróżnień, odświeżeń itd.

Posted
8 godzin temu, Poker napisał:

Już dałam i nawet wyróżniłam czy coś innego. W ogóle nie czuję tych wyróżnień, odświeżeń itd.

A na jakie miasto - na Wrocław ? Bo przeglądałam ogłoszenia i Toczki nie widzę ?

Posted
19 godzin temu, Poker napisał:

Oj tam zaraz adoptował.. dumna bym była po prostu :)

Ale suńkę niech rzeczywiście dobra dusza adoptuje i to szybko.

Rodzinie Pieguska bardzo się też spodobała, prosili o jakiś opis, wysłałam. Może znajdą wśród znajomych kolejnych dobrych ludzi.

Posted

Ogłoszenie jest na Katowice. Jest 10 pobrań nr telefonu. Mam nadzieję, że nie tylko z dogo :)

Nie było mnie w domu kilka godzin. Balowałam na 2. urodzinach prawnuka i 27. latach wnuka.

Może jutro ktoś zadzwoni.

agat21 , bardzo dziękuję w imieniu Toczki.

Posted
8 godzin temu, Poker napisał:

Ogłoszenie jest na Katowice. Jest 10 pobrań nr telefonu. Mam nadzieję, że nie tylko z dogo :)

Nie było mnie w domu kilka godzin. Balowałam na 2. urodzinach prawnuka i 27. latach wnuka.

Może jutro ktoś zadzwoni.

agat21 , bardzo dziękuję w imieniu Toczki.

Ja nie widzę ogłoszenia na OLX w jaką kategorie je wrzucilas? Ja się nie czepiam tylko chcialabym zeby bylo widoczne i telefony dzwonily.

Posted
4 godziny temu, jankamałpa napisał:

Ja nie widzę ogłoszenia na OLX w jaką kategorie je wrzucilas? Ja się nie czepiam tylko chcialabym zeby bylo widoczne i telefony dzwonily.

Psy bez rodowodu. Jak wejdę na komp.  To wstawię link.

Posted
2 godziny temu, Poker napisał:

Ja zupełnie tego nie rozumiem. Ma wykupione wyróżnienie , a spadła na 3. stronę?

pewnie spadła przed wyróżnieniem

Posted

Cytuję

Pamiętaj, że ogłoszenia wyróżnione wyświetlają się rotacyjnie. Jeśli jest ich więcej niż 5 to będą się one zmienić przy kolejnych przejściach między stronami czy ich odświeżeniu. Natomiast jeśli ofert jest 5 lub mniej, to ten jeden zestaw będzie wyświetlany chronologicznie w ramce na górze strony- Wyróżnione ogłoszenia. 

Posted

A może spróbować z OLX na Wrocław...Zamojskie psy znalazły tam super domy i nigdy nie było większych problemów z transportem, rodziny przyjeżdżały i do Jaaga, a to podobne odległości. Może ktoś się zakocha i odległość nie będzie problemem. 

Posted

Czy też  ja   mogę zrobić ogłoszenie na Wrocław? Oczywiście ze zmienionym tekstem i innymi zdjęciami ? Ale osoba do kontaktu i  nr telefonu będzie ten sam.

Posted
3 minuty temu, Poker napisał:

Czy też  ja   mogę zrobić ogłoszenie na Wrocław? Oczywiście ze zmienionym tekstem i innymi zdjęciami ? Ale osoba do kontaktu i  nr telefonu będzie ten sam.

Możesz :)