uxmal Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 Dnia 28.02.2021 o 17:40, Nesiowata napisał: Są, ale jakby ich nie było. Jest zupełnie cicho .Mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni, wrócą do normalności. Odzwyczaiłam się od takiej ciszy w domu. Dziewczyny są cicho, bo czują Twój smutek. Stało się, trudno wszystko przewidzieć. Nie da się. I nie wmawiaj sobie, że się nie nadajesz i takie tam. Quote
Nesiowata Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 To już ponad tydzień ciszy w domu. Nie potrafię się do niej przyzwyczaić. Dziewczyny szczekają tylko wtedy kiedy brat wraca z pracy. Pewnie długo tak nie wytrzymam - niby w domu są dwa psy a żadnego nie słychać. Nie potrafię przywyknąć do tego. Może to ze mną jest coś nie tak? Quote
pyra Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Nesiu, to rozpacz i tęsknota. Nie tylko piesy ale i ludzie potrzebują czasu. Wszystko z Tobą jest OK. Quote
elik Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Może to ze mną jest coś nie tak? Przygarniesz kolejnego psiaczka i wszystko znowu będzie ok :) 1 Quote
limonka80 Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Minął tylko tydzień, to normalne że tęsknicie i Ty i dziewczyny. Ja tylko czytam wątek a jest mi smutno na myśl że go nie ma, dla Was Ptyś był członkiem rodziny, żyliście pod jednym dachem, nie da się tak szybko pogodzić z jego odejściem. Quote
Nesiowata Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: Przygarniesz kolejnego psiaczka i wszystko znowu będzie ok :) Myślę o tym. To chyba jedyne rozwiązanie. Przynajmniej zniknie ta przeklęta cisza, która tak mnie przytłacza. Quote
elik Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 5 minut temu, Nesiowata napisał: Myślę o tym. To chyba jedyne rozwiązanie. Przynajmniej zniknie ta przeklęta cisza, która tak mnie przytłacza. A i myśli będziesz miała myśli zajęte bieżącymi sprawami. Quote
limonka80 Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 23 minuty temu, Nesiowata napisał: 1 godzinę temu, elik napisał: Przygarniesz kolejnego psiaczka i wszystko znowu będzie ok :) Myślę o tym. To chyba jedyne rozwiązanie. Przynajmniej zniknie ta przeklęta cisza, która tak mnie przytłacza. Ale super wiadomość !!! Jakiś szczęściarz jeszcze nie wie, że jego życie się odmieni :-)) Quote
elik Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 13 minut temu, limonka80 napisał: Ale super wiadomość !!! Jakiś szczęściarz jeszcze nie wie, że jego życie się odmieni :-)) Też się cieszę, że jakiś biedaczek zmieni schroniskową rzeczywistość na wygody u Nesiowatej Quote
Nesiowata Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Dziękuję Wam. Z pewnością nie będzie to żaden młodzieniaszek tylko psiak, który już swoje "przeszedł" a przy końcu trudnej drogi wylądował w schronisku. Taki, który nawet nie będzie nigdzie ogłaszany. Po prostu - mój. 5 Quote
limonka80 Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Nie mogę się już doczekać by zobaczyć farciarza :-)) Quote
Tyśka) Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 5 minut temu, limonka80 napisał: Nie mogę się już doczekać by zobaczyć farciarza :-)) Ja też :))) Quote
elik Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 1 godzinę temu, limonka80 napisał: Nie mogę się już doczekać by zobaczyć farciarza :-)) 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Ja też :))) Ja też :) Quote
Nesiowata Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 2 godziny temu, limonka80 napisał: Nie mogę się już doczekać by zobaczyć farciarza :-)) 37 minut temu, elik napisał: Ja też :) To samo mogę powiedzieć... Quote
Poker Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Dołączam się do zainteresowanych nowym szczęśliwcem. Quote
limonka80 Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: 3 godziny temu, limonka80 napisał: Nie mogę się już doczekać by zobaczyć farciarza :-)) To samo mogę powiedzieć... Czyli co, szczęściarz już wybrany i oczekujemy na przybycie? Quote
Nesiowata Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 31 minut temu, limonka80 napisał: Czyli co, szczęściarz już wybrany i oczekujemy na przybycie? Dostałam zdjęcia biedaka ze schroniska - do schroniska trafił z kółkiem i karabińczykiem od łańcucha. A czemu - nie wiadomo. Może sam uciekł? Brakuje mu zębów - może stracił je gryząc łańcuch? A może kamienie? To tylko on wie... Quote
Tyśka) Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 1 minutę temu, Nesiowata napisał: Dostałam zdjęcia biedaka ze schroniska - do schroniska trafił z kółkiem i karabińczykiem od łańcucha. A czemu - nie wiadomo. Może sam uciekł? Brakuje mu zębów - może stracił je gryząc łańcuch? A może kamienie? To tylko on wie... Zabiło Ci mocniej serce na tego biedaka? Jeśli sam uciekł, szczęściarz. Quote
ewu Posted March 8, 2021 Author Posted March 8, 2021 Nesiu dziękuję z całego serca ,że chcesz dać biedakowi miłość i opiekę. Tuli się do człowieka bida kochana. Dziewczyny pojadą z nim jeszcze do weta bo znalazły guzek w okolicy odbytu. Martwię się co to. Quote
Nesiowata Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 1 godzinę temu, ewu napisał: Nesiu dziękuję z całego serca ,że chcesz dać biedakowi miłość i opiekę. Tuli się do człowieka bida kochana. Dziewczyny pojadą z nim jeszcze do weta bo znalazły guzek w okolicy odbytu. Martwię się co to. Miejmy nadzieję, że to to nie to najgorsze - należy mu się chociaż trochę życia na wolności. 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Zabiło Ci mocniej serce na tego biedaka? Jeśli sam uciekł, szczęściarz. Takie psy rozwalają mnie od razu, łańcuch poznał z pewnością bardzo dobrze (pewnie z przyległościami) a co po za tym? A jednak lgnie do ludzi... Quote
Gabi79 Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 1 godzinę temu, ewu napisał: Nesiu dziękuję z całego serca ,że chcesz dać biedakowi miłość i opiekę. Tuli się do człowieka bida kochana. Dziewczyny pojadą z nim jeszcze do weta bo znalazły guzek w okolicy odbytu. Martwię się co to. Basiu, masz może zdjęcie tego pieska? Quote
ewu Posted March 8, 2021 Author Posted March 8, 2021 20 minut temu, Gabi79 napisał: Basiu, masz może zdjęcie tego pieska? Tak , wyślę na maila. Quote
Nesiowata Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 23 minuty temu, Gabi79 napisał: Basiu, masz może zdjęcie tego pieska? Wstawię coś z tego co ja dostałam Quote
ewu Posted March 8, 2021 Author Posted March 8, 2021 1 minutę temu, Nesiowata napisał: Wstawię coś z tego co ja dostałam Dziękuję:) Quote
Recommended Posts