kiyoshi Posted May 31, 2020 Author Posted May 31, 2020 Na koncie są dwie wpłaty dla Buni: 100 zł od Katarzyna S- dziękuje ślicznie <3 150 zł podpisane jako "anonim spoza dogo" -- nie wiem kim jesteś, ale z całego serca Ci dziękuje <3 <3 1 Quote
kiyoshi Posted May 31, 2020 Author Posted May 31, 2020 Zapraszam na bazarek, 50% dochodu będzie dla BUNI ... https://www.dogomania.com/forum/topic/351965-przeróżne-fanty-ksiązki-i-misz-masz-apaszki-dla-babuni-buni-oraz-ex-radysiaków-diunki-i-muskata-który-ma-dojechać-do-1006-godz-2100-zapraszam/ 1 Quote
kiyoshi Posted May 31, 2020 Author Posted May 31, 2020 Jeszcze troche modelki :) i jeszcze filmik...po prostu nie do wiary, jak ona już zwinnie chodzi :) :) :) ale jestem szczęsliwa ! BUnia <3 5 Quote
Malgoska Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 ale śliczna; podobna do mojej suni trochę; jaka ona jest duża? Quote
agat21 Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Miód w serce takie zdjęcia ❤ i filmik oczywiście też! Tak dzielnie sobie drepcze :) Quote
kiyoshi Posted May 31, 2020 Author Posted May 31, 2020 8 minut temu, Malgoska napisał: ale śliczna; podobna do mojej suni trochę; jaka ona jest duża? maluteńka, waży teraz ok 4,5 kg docelowo myśle, że 6-7 kg to będzie jej waga, jest taka jamniczkowata na króciutkich łapkach 9 minut temu, agat21 napisał: Miód w serce takie zdjęcia ❤ i filmik oczywiście też! Tak dzielnie sobie drepcze :) tak, jest bardzo dzielna, niesamowicie jest patrzeć jak wraca do formy <3 Quote
Nadziejka Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Cudna bubunia cudna krusia jak tuptunia sobie caluje caluje oczenka i brzusio wzruszajaca niezwykla kokana babunia sciskamy calem serduchem za zdrowenko Quote
Gabi79 Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Ale cudna!!! Iza wielki szacun za uratowanie Buni życia Quote
Jo37 Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 Ona była strasznie zagłodzona. Teraz ma jedzenie, ciepło i opiekę to zmienia się ekspresowo. Quote
Dusia-Duszka Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 14 godzin temu, kiyoshi napisał: Jeszcze troche modelki :) Babunia drepcze raźno :) Ale gdzie są uszyyy modelki? Quote
kiyoshi Posted June 1, 2020 Author Posted June 1, 2020 1 minutę temu, Dusia-Duszka napisał: Babunia drepcze raźno :) Ale gdzie są uszyyy modelki? No tak. Uszy obcielo :) to dzisiaj pokazujemy cała modelkę :) 3 Quote
kiyoshi Posted June 1, 2020 Author Posted June 1, 2020 21 godzin temu, Nesiowata napisał: Ona zmienia się z dnia na dzień... tak...dokładnie tak :) coraz lepiej chodzi, ma takie bystre oczka ANeta mówi, że wpatrzona w nich, nawet nauczyła się żebrać :) Trzeba tylko weterynaryjnie ogarnąć bo nic nie ma- odrobaczenia, szczepienia, skóra...ale jeszcze poczekamy do następnego poniedziałku... Kilka nowych zdjęć z dzisiaj :) i tu- patrzcie- Bunia ma koleżanke- Shirke :) 4 Quote
kiyoshi Posted June 1, 2020 Author Posted June 1, 2020 Bunia ma niesamowite szczęście, dziś weszłam na konto i okazało sie że duuzo osób myśli o Buni...Oto wpłaty/ cuda się dzieją <3 Hanna J - 100 zł (31.05) i 50 zł (1.06) (To adopcyjna "babcia" naszego Ząbka z przytuliska ) Ania G-R- 70 zł (1.06) Aldrumka- 20 zł (1.06) Bou- 30 zł (1.06) Sybil 20 zł (1.06) Mimis 50 zł (1.06) Anula 50 zł (1.06) Patrcycja 96 45 zł (deklaracja V-VII) Paulina O. (DS naszego Ząbka z przytuliska) 150 zł na weta (1.06) Jestem w szoku!! Bunia ma mega Dzień Dziecka :D <3 DZIĘKUJE WSZYSTKIM Z CAŁEGO SERCA <3 <3 1 Quote
kiyoshi Posted June 1, 2020 Author Posted June 1, 2020 9 minut temu, Gabi79 napisał: Bunia jest przecudowna, do zacałowania tak :) jest naprawde słodziutka. Chwile dziś rozmawiałam z Aneta i mówiła, że mała robić mega postępy, zaczyna się specjalizować w żebraniu :) z zainteresowaniem ogląda TV :) nasłuchuje dżwięków z laptopa. Po domku chodzi juz swobodnie, od legowiska do legowiska- na każdym się na chwilke położy, zdrzemnie i idzie do następnego :) Na zewnątrz nie lubi zbyt wychodzić. A już najbardziej nie lubi mokrej trawy...jak tylko wyczuje pod łapkami to aż się wzdryga..:) może jej się kojarzy z tym czasem gdy leżała bezbronnie pośró tej wysokiej mokrej trawy...nie wiem, tak pomyślałam. Aneta mówi, żeby ją ogłaszać, jeden olx juz ma, a więcej zrobie od poniedziałku przyszłego po wizycie u weta, gdy będe wiedzieć mniej więcej co pisać...:) Quote
agat21 Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 W sumie nie ma się co dziwić, że nie lubi mokrej trawy. Chyba masz rację, że dość się w niej należała w zimne i mokre noce i poranki :( Dobrze, że to już tylko wspomnienie 1 Quote
Nesiowata Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Chyba niektóre psiaki tak mają z mokrą trawą. Lala ledwo poczuje nosem wilgoć w powietrzu - nosa nie wystawi za drzwi.Czasem zdecyduje się (widocznie jest bardzo, bardzo zmuszona do tego przez własny organizm) to stawia łapki jakby chciała przefrunąć. Śmiesznie to wygląda. Nesia nie ma z tym żadnych problemów,. Pamiętam Azę. Była u mnie od 6-tygodniowego szczeniaka. Od początku wszystkie kałuże zaliczała jak czołg, nie można jej było upilnować. Żyła prawie 17 lat. I dopiero ostatnie kilka lat nauczyło ją, że mokre warto omijać. A może faktycznie zbyt dobrze pamięta trawę, zwłaszcza mokrą i kojarzy jej się z bezdomnym życiem? 1 Quote
Sowa Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Chyba bym się bała szczepić taką starowinkę... Ale to już wet. zdecyduje. Quote
Recommended Posts