Jump to content
Dogomania

POLCIA ZNALAZŁA SWOJĄ RODZINĘ, DZIĘKUJĘ <3 Kaleka sunia trafiła na Ludzi, którzy chcą połatać jej pokaleczoną duszę - rozliczenie na s. 10

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję za pierwsze wieści i za to, ze zdecydowaliście się na adopcję właśnie Polci :) Ogromnie zaciskam kciuki, aby szybko stres z niej zszedł i pokochała Was tak mocno jak Murkę :) Polcia pod kocykiem... No wzruszyłam się mocno!

Murko, bardzo dziękuję za pracę włożoną w Polcię, za to że nauczyłaś ją chodzić na smyczy i dałaś przedsionek normalnego domu <3

Dziękuję też jankamałpa za to, że podjęła decyzję, że wyciągnie Polcię z przytuliska, da Jej szansę i znajdzie jej dom. Jesteście cudownie, wszyscy.

• Like 5
Posted
Dnia 15.10.2020 o 19:48, Tyśka) napisał:

Pani Marzenka znowu miała telefon o Polcię, ale znowu Pani było za daleko z Rzeszowa... nie doczytała, że suczka przebywa w ok. Janowa, zasugerowała się lokalizacją ogłoszenia. No nic, trudno. Przynajmniej wiemy, że Polcia jest widoczna na olx i się podoba :)

Czytam wątek Polci wstecz- baardzo ciekawy, można  się dużo dowiedzieć :))

Dla Polci to już bez znaczenia, ale może się przydać dla innych zwirzaków.

Rzeszów nie jest tak daleko ani z Zamościa, ani z Janowa :)) Do Krakowa, Katowic i Wrocławia jedzie sie właśnie przez Rzeszów :)) Do Wrocławia jest jeszcze alternatywna trasa przez Warszawę.

W kwestii wizyt PA- po udzieleniu instrukcji na co zwracać uwagę - bo zamiast pierwszego psa wiele lat temu trafił nam się pakiet 5 kotów i tak już zostało- mogę ten Rzeszów obskoczyć- mam niecałe 100 km :))

• Like 2
Posted

Wiadomości dobre, a z każdym  dniem będą coraz lepsze. Też jestem ciekawa, czy imię zostaje ? 

Jeszcze zostaje sprawa zarejestrowania chipu. Pola ma chip i żeby spełniał swoją rolę to trzeba go zarejestrować moim zadaniem najlepiej na safe animal i pytanie do nowych włacicieli Poli , czy sami zarejestrujecie chip, czy ja mam to zrobić/

Jeśli ja to będę potrzebowala danych do rejestracji. Koszt to chyba teraz 50 zl.

Posted
47 minut temu, jankamałpa napisał:

Jeśli ja to będę potrzebowala danych do rejestracji. Koszt to chyba teraz 50 zl.

Dokładnie 39 zeta  :)

Posted

Polcia dzisiaj przywitała nas merdając ogonkiem po tym, jak na chwilę wyszliśmy z domu. Przekupiliśmy ją trochę przysmaczkiem i udało się zaciągnąć ją do nas na kanapę. Myślę, że się za parę tygodni rozkręci :) 

• Like 8
  • Upvote 3
Posted
19 minut temu, Kocia Madka napisał:

Polcia dzisiaj przywitała nas merdając ogonkiem po tym, jak na chwilę wyszliśmy z domu. Przekupiliśmy ją trochę przysmaczkiem i udało się zaciągnąć ją do nas na kanapę. Myślę, że się za parę tygodni rozkręci :) 

Czyli są zadatki na kanapowca :)

• Like 2
Posted
Dnia 29.11.2020 o 09:13, b-b napisał:

Sprawdzałam czy niechcący nie pominęłam Polci w stałej i widzę ,że mój syn nie wpłacił za listopad?

Proszę o sprawdzenie :) 

Jak nie to będę go telefonami nękać ;)

Wpłata jest - to ja nie odnotowałam na stronie :(. Już poprawiłam.

Posted
25 minut temu, Livka napisał:

Happy end :)

Jankamałpa - brawo :)

Dzień Matki - Gmina Damnica

Te brawa i kwiaty to dla Wszystkich, którzy na tym wątku byli, płacili deklaracje, robili bazarki i ogłoszenia, kibicowali, dawali rady. Jeszcze raz dziękuję. Sama nic bym nie zrobiła.

• Like 4
Posted

Piękne wiadomości, trzymam kciuki za następne dobre informacje:)

Rozumiem, ze deklaracje dla Poli nie będą już potrzebne? Bo jeśli nie, to przeniosę swoją na inny wątek

Posted
18 minut temu, Karen116 napisał:

Piękne wiadomości, trzymam kciuki za następne dobre informacje:)

Rozumiem, ze deklaracje dla Poli nie będą już potrzebne? Bo jeśli nie, to przeniosę swoją na inny wątek

Bardzo dziękuję za wsparcie.  Proszę deklarowiczów aby już w grudniu nie wpłacać deklaracji dla Poli.

Posted

Rozliczenie końcowe suni:

Stan konta na 31 październik wynosił -373,50 zł

+373,50 zł jankamałpa

-336 zł hotelowanie 1-28.11

-133 zł transport do Krakowa (400 zł na 3)

Pozostałość po hotelowaniu Poli wynosi -469 zł.

Posted
3 godziny temu, Murka napisał:

Rozliczenie końcowe suni:

Stan konta na 31 październik wynosił -373,50 zł

+373,50 zł jankamałpa

-336 zł hotelowanie 1-28.11

-133 zł transport do Krakowa (400 zł na 3)

Pozostałość po hotelowaniu Poli wynosi -469 zł.

Dziękuję za rozliczenie. Wysłałam przelew.

image.png.0e4df45a6cf0f6fd0f90b6ee507f3515.png

Posted
9 minut temu, jankamałpa napisał:

Po rozliczeniu na koncie Poli zostało 803, 71 zł.  

Na wszelki wypadek zatrzymaj jeszcze pieniądze. 

Posted

Zobaczę czy w grudniu wpłyną jeszcze jakieś deklaracje, jeśli tak to poinformuję żeby już nie wpłacać i  trzeba będzie  powoli pomyśleć o rozysponowaniu środków. Ja pomyślałam o podzieleniu na kilka potrzebujących  psiaków z Dogo. Co Wy na to ?