uxmal Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Zapraszam na bazarek transportowy dla zamojskich umęczonych piesków: Razem wybudujmy Im nową drogę życia. LINK DO BAZARKU: Quote
uxmal Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Gabi, chciałabym mapkę na bazarku zrobić, Czy Kasia jest koło Bielska-Biała a Jagaa Katowic ? Quote
Nesiowata Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Kciuki zaciśnięte - spokojnej drogi ślicznotko. Quote
Sara2011 Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Trzymam kciuki za Sarunię. Sara-> najpiękniejsze imię, mam sentyment do tego imienia i wspomień :) Quote
Gabi79 Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 12 godzin temu, uxmal napisał: Gabi, chciałabym mapkę na bazarku zrobić, Czy Kasia jest koło Bielska-Biała a Jagaa Katowic ? Kochana, bardzo serdecznie dziękuję za bazarek!!! Sarunia dzisiaj przyjedzie do Dąbrowy od Joanki40, a w tygodniu wyruszy do Kasi Quote
Gabi79 Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 5 godzin temu, Onaa napisał: To dzisiaj ! Trzymam kciuki ! 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Kciuki zaciśnięte - spokojnej drogi ślicznotko. 3 godziny temu, Sara2011 napisał: Trzymam kciuki za Sarunię. Sara-> najpiękniejsze imię, mam sentyment do tego imienia i wspomień :) Bardzo się cieszę i dziękuję, że jesteście u Saruni!!! Tak, to już dzisiaj . Sarunia i reszta piesków już poza schroniskiem, jadą Słoneczka Kochane Quote
Tola Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Dla kazdej z suczek podałam tabletkę simparica, trzeba za 5 tyg. powtórzyć dawkowanie lub skonsultowac z wetem co podać Quote
Gabi79 Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 Dziękuję Tolu za zdjęcia, tabletkę i obróżkę oraz oczywiście Tobie i Jarkowi oraz Asi za zaangażowanie i załatwienie formalności w schronisku. Sarunia bidula się schowała, jeszcze nie wie, że jedzie po nowe życie Quote
Gabi79 Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 1 godzinę temu, b-b napisał: Mały bazarek dla Sary:) Bogduniu, z całego serca dziękuję!!! Sarunia ma przystanek u Joanki40, w przyszłym tygodniu pojedzie do Kasi. Troszkę się boi, ale merda ogonkiem, chętnie zjadła Znowu jest jakiś problem ze wstawianiem zdjęć Quote
Alaskan malamutte Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 8 minut temu, Gabi79 napisał: Sarunia ma przystanek u Joanki40, w przyszłym tygodniu pojedzie do Kasi. Troszkę się boi, ale merda ogonkiem, chętnie zjadła Znowu jest jakiś problem ze wstawianiem zdjęć Bardzo się ceiszę, że Sarunia juz na miejscu. Gabi, zdjęcia wstaw przez zapodaj.pl Quote
Gabi79 Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Bardzo się ceiszę, że Sarunia juz na miejscu. Gabi, zdjęcia wstaw przez zapodaj.pl Spróbuję Quote
Alaskan malamutte Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Sarunia, jeszcze niesmiała, jeszcze niepewna, ale to tylko kwestia czasu... 4 1 Quote
Gabi79 Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Sarunia, jeszcze niesmiała, jeszcze niepewna, ale to tylko kwestia czasu... Dzięki wielkie Asiu!!! Quote
Tola Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Do Saruni też zaglądam; dobrze, ze malutka doczekala się wyjścia zza tych krat:) Quote
joanka40 Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Sarunia jest bardzo grzeczna, bardzo zestresowana i nastawiona proludzko. Bardzo fajny piesek. Dostała jeszcze śpiwór do spania i grzecznie sobie śpi. Ma spory apetyt, zjadła już późny obiad i kolacje. Nie chcę jej dawać zbyt dużo, bo mam wrażenie, że ile bym nie dała jedzenia tyle by zjadła. Została sama w domu, bo musiałam wyjść kupić smycz i grzecznie sobie spała w tym czasie. Jutro zrobimy zapoznanie z kotami, zobaczymy jak pójdzie. Była na spacerze, ale nie załatwiła się, dwór bardzo ją stresuje. Załatwiła się w przedsionku. Jutro będzie kolejna relacja. Piesek jest bardzo kochany i milutki. Boi się facetów. Do Bogdana nie podchodzi. 1 Quote
Gabi79 Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 3 minuty temu, joanka40 napisał: Sarunia jest bardzo grzeczna, bardzo zestresowana i nastawiona proludzko. Bardzo fajny piesek. Dostała jeszcze śpiwór do spania i grzecznie sobie śpi. Ma spory apetyt, zjadła już późny obiad i kolacje. Nie chcę jej dawać zbyt dużo, bo mam wrażenie, że ile bym nie dała jedzenia tyle by zjadła. Została sama w domu, bo musiałam wyjść kupić smycz i grzecznie sobie spała w tym czasie. Jutro zrobimy zapoznanie z kotami, zobaczymy jak pójdzie. Była na spacerze, ale nie załatwiła się, dwór bardzo ją stresuje. Załatwiła się w przedsionku. Jutro będzie kolejna relacja. Piesek jest bardzo kochany i milutki. Boi się facetów. Do Bogdana nie podchodzi. Joasiu, po raz kolejny bardzo Ci dziękuję!!! Mam jakiś problem z internetem i tv, piszę z telefonu Quote
Tola Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 12 minut temu, joanka40 napisał: Sarunia jest bardzo grzeczna, bardzo zestresowana i nastawiona proludzko. Bardzo fajny piesek. Dostała jeszcze śpiwór do spania i grzecznie sobie śpi. Ma spory apetyt, zjadła już późny obiad i kolacje. Nie chcę jej dawać zbyt dużo, bo mam wrażenie, że ile bym nie dała jedzenia tyle by zjadła. Została sama w domu, bo musiałam wyjść kupić smycz i grzecznie sobie spała w tym czasie. Jutro zrobimy zapoznanie z kotami, zobaczymy jak pójdzie. Była na spacerze, ale nie załatwiła się, dwór bardzo ją stresuje. Załatwiła się w przedsionku. Jutro będzie kolejna relacja. Piesek jest bardzo kochany i milutki. Boi się facetów. Do Bogdana nie podchodzi. Większość psów z zamojskiego schronu boi się facetów... Quote
b-b Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Fajnie ,że malutka już bezpieczna i ogonek się kiwa :) Quote
agat21 Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Ależ się cieszę, że i ta malunia opuściła schron :) Od pierwszej relacji Joanki widać, że to kochane suczydełko. Oby szybko znalazła dom i kochającego człowieka tylko dla niej :) Quote
Recommended Posts