elik Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 8 godzin temu, themagda napisał: ja robię rękodzieło i jak bym wyzdrowiała to w lutym chcę wystawić dla piesków jakichkolwiek tylko teraz nie za bardzo mam siłę sie skupić na tym , jakie są zasady , co można wystawiać , bo mam męski rower niepotrzebny czy też można wystawić??? i za ile ??? Chce sie go pozbyć a szkoda na śmietnik , jestem w Warszawie. themagda bardzo serdecznie dziękuję za wspaniałe fanty dla suni z guzem. Bardzo dziękuję Quote
alex260503 Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Dzień dobry zapraszamy na bazarek:) miłego dzionka Quote
themagda Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Elik idź z nią do weta na badania bo ja mam sunie starą zaczęła 15 rok żtcia i miała guzy na cycusiach to mi powiedziano w dwuch przychodniach że jeśli są przerrzuty to nie operują starych piesków trzeba prześwietlenie i usg najpierw zrobić zeby wykluczyć i zakwalifikować do operacji , oby nie byłło tych przerzutów trzeba sprawdzić to najpierw. 1 Quote
Isiak Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 18 minut temu, themagda napisał: Elik idź z nią do weta na badania bo ja mam sunie starą zaczęła 15 rok żtcia i miała guzy na cycusiach to mi powiedziano w dwuch przychodniach że jeśli są przerrzuty to nie operują starych piesków trzeba prześwietlenie i usg najpierw zrobić zeby wykluczyć i zakwalifikować do operacji , oby nie byłło tych przerzutów trzeba sprawdzić to najpierw. themagda, zapraszam na wątek suni, tam jest cała dyskusja na jej temat, nie na bazarkowym. Bazarek po zakończeniu i rozliczeniu zapewne zniknie, a wątek suni będzie cały czas. Tutaj. Quote
themagda Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 A jak można zadeklarować np stałe , ja mogę 10 zł bo mam emerytury1100zł więc wiecej nie dam rady i nieregularne przychody dodatkowe więc zrobiłabym stałe zlecenie na tą sunię z guzem ale nie wiem jak Quote
Isiak Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 51 minut temu, themagda napisał: A jak można zadeklarować np stałe , ja mogę 10 zł bo mam emerytury1100zł więc wiecej nie dam rady i nieregularne przychody dodatkowe więc zrobiłabym stałe zlecenie na tą sunię z guzem ale nie wiem jak Musisz napisać na wątku suni, że deklarujesz stałą deklarację i tam dziewczyny uwzględnią Cię w rozliczeniu i podają numer konta do wpłat. Na wątku suni będą też rozliczane wszystkie wpływy i wydatki. Najlepiej zaznacz sobie jej wątek do obserwowania, to na bieżąco wszystkie posty będziesz miała na maila. 1 Quote
Nesiowata Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Zapraszamy - do oglądania, do kupowania! Quote
Figunia Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 20 godzin temu, Isiak napisał: Dziękuję :) Niestety nie pomyślałam o opcji KT przy zakładaniu bazarku, a w trakcie nie można zmieniać zasad, więc zapisuję za CW. Mowi sie trudno i...bede czujna...:) Quote
Isiak Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 Zapraszam, jeszcze sporo fantów zostało do kupienia :) Quote
Isiak Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 3 godziny temu, ona03 napisał: Przyszłam popilnować Rudzielca :) Rudzielec raczej nigdzie się nie wybiera :) Quote
Isiak Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 Hopsnę sobie jeszcze i wracam do igły i nitek, bo w końcu mam trochę czasu wieczorem :) Quote
Kroook Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Poproszę nr 20 rower za cenę wywoławczą. 1 Quote
ona03 Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 3 godziny temu, Isiak napisał: Rudzielec raczej nigdzie się nie wybiera :) A bo to wiadomo..... Quote
Isiak Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 1 godzinę temu, Kroook napisał: Poproszę nr 20 rower za cenę wywoławczą. Dziękuję bardzo :) A widzisz, themagda, bałaś się, że zimą nikt roweru nie kupi :) Quote
Recommended Posts