Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, themagda napisał:

ja robię rękodzieło i jak bym wyzdrowiała to w lutym chcę wystawić dla piesków jakichkolwiek tylko teraz nie za bardzo mam siłę sie skupić na tym , jakie są zasady , co można wystawiać , bo mam męski rower niepotrzebny czy też można wystawić??? i za ile ??? Chce sie go pozbyć a szkoda na śmietnik , jestem w Warszawie.

themagda bardzo serdecznie dziękuję za wspaniałe fanty dla suni z guzem. Bardzo dziękuję    1926393669_kwiatki6.gif.392bf19e0ad7dac7e74cd05ce11af56e.gif

Posted

Elik idź z nią do weta na badania bo ja mam sunie starą zaczęła 15 rok żtcia i miała guzy na cycusiach  to mi powiedziano w dwuch przychodniach że jeśli są przerrzuty to nie operują starych piesków trzeba prześwietlenie i usg najpierw zrobić zeby wykluczyć i zakwalifikować do operacji , oby nie byłło tych przerzutów trzeba sprawdzić to najpierw.

• Like 1
Posted
18 minut temu, themagda napisał:

Elik idź z nią do weta na badania bo ja mam sunie starą zaczęła 15 rok żtcia i miała guzy na cycusiach  to mi powiedziano w dwuch przychodniach że jeśli są przerrzuty to nie operują starych piesków trzeba prześwietlenie i usg najpierw zrobić zeby wykluczyć i zakwalifikować do operacji , oby nie byłło tych przerzutów trzeba sprawdzić to najpierw.

themagda, zapraszam na wątek suni, tam jest cała dyskusja na jej temat, nie na bazarkowym. Bazarek po zakończeniu i rozliczeniu zapewne zniknie, a wątek suni będzie cały czas. Tutaj.

Posted

A jak można zadeklarować np stałe , ja mogę 10 zł bo mam emerytury1100zł więc wiecej nie dam rady i nieregularne przychody dodatkowe więc zrobiłabym stałe zlecenie na tą sunię z guzem ale nie wiem jak

Posted
51 minut temu, themagda napisał:

A jak można zadeklarować np stałe , ja mogę 10 zł bo mam emerytury1100zł więc wiecej nie dam rady i nieregularne przychody dodatkowe więc zrobiłabym stałe zlecenie na tą sunię z guzem ale nie wiem jak

Musisz napisać na wątku suni, że deklarujesz stałą deklarację i tam dziewczyny uwzględnią Cię w rozliczeniu i podają numer konta do wpłat. Na wątku suni będą też rozliczane wszystkie wpływy i wydatki. Najlepiej zaznacz sobie jej wątek do obserwowania, to na bieżąco wszystkie posty będziesz miała na maila.

• Like 1
Posted
20 godzin temu, Isiak napisał:

Dziękuję :) Niestety nie pomyślałam o opcji KT przy zakładaniu bazarku, a w trakcie nie można zmieniać zasad, więc zapisuję za CW.

Mowi sie trudno i...bede czujna...:)

Posted
1 godzinę temu, Kroook napisał:

Poproszę nr 20 rower za cenę wywoławczą.

Dziękuję bardzo :) 

A widzisz, themagda, bałaś się, że zimą nikt roweru nie kupi :)