Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julie napisał(a):
wow jaka różnica między tymi zdjęciami w 1 poście a tymi ostatnimi.
Musi szybko znależć kochający domek:loveu:

różnica ogromniasta - miał nie widzieć -a widzi i jeszcze te piekne bursztynowe oczeta - dziewczyny trzeba się wziąć za ogłoszenia ,bo Pucelek zdrowieje a już 7 latek ma i domku szuka :multi:

Posted

Nowe zdjęcia Pucelka

Dzisiejszy spacer to sama przyjemnosć grzecznie chodzi na smyczy na zawołanie przychodzi zadowolony tarzał się w trafie jaki on był zadowolony merdał ogonem tulił się :loveu:

a taki młodziutki labkowaty 7 miesięczny psiaczek wczoraj do nas trafił:-( Czy ktoś pomoze mu szukać domu

Posted

Piękności z tego Pucelka się zrobiły!!! I wcale na 7 lat nie wygląda...Oj oby znalazł domek z bardzo kochającą rodzinką...Gdybym miała dom to bym go zaraz wzięła do spółki z Brutuskiem:evil_lol:

Posted

kasencja napisał(a):
Piękności z tego Pucelka się zrobiły!!! I wcale na 7 lat nie wygląda...Oj oby znalazł domek z bardzo kochającą rodzinką...Gdybym miała dom to bym go zaraz wzięła do spółki z Brutuskiem:evil_lol:

no no no :evil_lol:

domek znajdziemy na pewno - chocbym miała go spod ziemi wyciągnąć :evil_lol:

Posted

Merda ogonem chce sie tulac do obcych szkoda ze filmiku wczoraj nie nakręciła jak przylatywał zachęcał mnie do zabawy:loveu:

Po spacerze Pucek stał obok mnie i podszedł mały murzynek tez chcąc się tulic ale Pucek zaczął nieco powarkiwać był chyba zazdrosny Z psami się swietnie zgadza jest z naszą Bernardynka beki i małym mix jamnikiem samcem wszystkie żyją w zgodzie

Posted

Jeżeli chodzi o spacery to zapraszam gorąco chłopak chętny dla niego spacer bez kołnierze to chyba najcudowniejsze chwile

A temu drugiemu mix labkowi zrobiłby ktoś ogłoszenia

Jacyś psychole go złapali i chcieli utopic dziewczyny go zabrały i szły z nim do schroniska po drodze dziewczyna która ubzdurała sobie że większość jej psów w schronisku to jej psy i całe dnie spędza pod schroniskiem by oddać jej psy zabrała mix labka nie wiadomo co chciała z nim zrobić :-(:-(na szczęście Asta wracająca z schroniska zauważyła ja z tym labkiem i zadzwoniła pomnie udało się jej go zabrać

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Jeżeli chodzi o spacery to zapraszam gorąco chłopak chętny dla niego spacer bez kołnierze to chyba najcudowniejsze chwile

A temu drugiemu mix labkowi zrobiłby ktoś ogłoszenia

Jacyś psychole go złapali i chcieli utopic dziewczyny go zabrały i szły z nim do schroniska po drodze dziewczyna która ubzdurała sobie że większość jej psów w schronisku to jej psy i całe dnie spędza pod schroniskiem by oddać jej psy zabrała mix labka nie wiadomo co chciała z nim zrobić :-(:-(na szczęście Asta wracająca z schroniska zauważyła ja z tym labkiem i zadzwoniła pomnie udało się jej go zabrać

no to juz szcyt szczytów jak uda mi się wziąć tą dziewczynę co mówiłam to wezniemy też mix labka na spacerek się wylansują razem :loveu:
jutro melduję się w schronisku około 10 :cool3:

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Merda ogonem chce sie tulac do obcych szkoda ze filmiku wczoraj nie nakręciła jak przylatywał zachęcał mnie do zabawy:loveu:

Po spacerze Pucek stał obok mnie i podszedł mały murzynek tez chcąc się tulic ale Pucek zaczął nieco powarkiwać był chyba zazdrosny Z psami się swietnie zgadza jest z naszą Bernardynka beki i małym mix jamnikiem samcem wszystkie żyją w zgodzie

Pucelek chce bardzo mieć wreszcie swojego "ludzia" którego
szuka i chciałby go bronic :loveu::loveu:
Jest przepięknym psem , a te oczka cudne , miłosne ,
po prostu labkowa piękność , powód do dumy przyszłych właścicieli :loveu:

Posted

Pucelek jest cudowny -

zmienił się o 360 stopni

oczka ma śliczne -czeka go poprawka operacji ,bo gdzieś zachaczył ,ale nic poważnego

bardzo ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie

Wielki z niego pieścioch , tylko się przytulac i całowac chce

nie szczeka, dogaduje sie z psami -biega sobie po schronisku i ma najlepszą kumpele bernardynkę

Jak dla mnie bomba

Wsadziłam go do kociarni i tutaj jedynie co to szczeka i jest niesamowicie podniecony, podejżewam ,że by coś pogonił jak każdy pies jak coś ucieka to chce pogonić .

A tam ogólnie gotowy do adopcji - to nie ten sam pies skulony, wystraszony i panicznie bojący się ludzkiej ręki .

Ogromna zmiana i postęp .

Posted

czy ktoś pamięta tamtego Pucla z pierwszego postu? wystraszony ,spanikowany, bojący się każdego ruchu człowieka , każdy dotyk "bolał"

a co powiecie na te fotki :loveu:

kto go pokocha ?

róbcie ogłoszenia i bazarki jeszcze dużo na leczenie potrzeba ,ale juz czas na szukanie domu

Posted

Wow jaka zmiana:crazyeye:
Czy to na pewno ten sam pies??????
Podejrzewam że i ten psiak szybko znajdzie domek bo jest naprawdę śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu:.

Posted

Basia i Barni napisał(a):
on jest cudowny , ciągle sie pieścić chce ,ale wolałabym dom bez kotów

czy mały próbował łapać kotki.....;)

zdjecia superaśne :loveu::loveu:

Posted

jaka kolosalna różnica...a dopiero kilka dni minęło przecież!psiaczek wesoły, szczęśliwy w objęciach człowieka.super!
koniecznie dodajcie to nowe zdjęcia do allegro!