Basia i Barni Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Pucelek na dobrej dordze do wyleczenia i szukamy domku oczywiście -jakbyście coś mieli na bazarek dla labiszonów to zróbcie :loveu: Quote
Basia i Barni Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 BAZAREK http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-pucelka-brutuska-labradorom-ktore-przeszly-pieklo-do-20-04-do-godz-22-a-134836/ Quote
Julie Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 wow jaka różnica między tymi zdjęciami w 1 poście a tymi ostatnimi. Musi szybko znależć kochający domek:loveu: Quote
panbazyl Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 polecam bazarek co go zrobiła Basia dla labiszonów!!!! Quote
Basia i Barni Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 panbazyl napisał(a):polecam bazarek co go zrobiła Basia dla labiszonów!!!! coś tam zrobiłam ,co w domu było :cool3: zapraszam oczywiście :multi: Quote
Basia i Barni Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Julie napisał(a):wow jaka różnica między tymi zdjęciami w 1 poście a tymi ostatnimi. Musi szybko znależć kochający domek:loveu: różnica ogromniasta - miał nie widzieć -a widzi i jeszcze te piekne bursztynowe oczeta - dziewczyny trzeba się wziąć za ogłoszenia ,bo Pucelek zdrowieje a już 7 latek ma i domku szuka :multi: Quote
Justyna_wolontariat Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Nowe zdjęcia Pucelka Dzisiejszy spacer to sama przyjemnosć grzecznie chodzi na smyczy na zawołanie przychodzi zadowolony tarzał się w trafie jaki on był zadowolony merdał ogonem tulił się :loveu: a taki młodziutki labkowaty 7 miesięczny psiaczek wczoraj do nas trafił:-( Czy ktoś pomoze mu szukać domu Quote
Basia i Barni Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 cudownie Justyna a możesz mi powiedzieć jak on teraz się zachowuje czy nadal jest wycofany i jak reaguje na ludzi i psy ? Quote
kasencja Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Piękności z tego Pucelka się zrobiły!!! I wcale na 7 lat nie wygląda...Oj oby znalazł domek z bardzo kochającą rodzinką...Gdybym miała dom to bym go zaraz wzięła do spółki z Brutuskiem:evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 kasencja napisał(a):Piękności z tego Pucelka się zrobiły!!! I wcale na 7 lat nie wygląda...Oj oby znalazł domek z bardzo kochającą rodzinką...Gdybym miała dom to bym go zaraz wzięła do spółki z Brutuskiem:evil_lol: no no no :evil_lol: domek znajdziemy na pewno - chocbym miała go spod ziemi wyciągnąć :evil_lol: Quote
Justyna_wolontariat Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Merda ogonem chce sie tulac do obcych szkoda ze filmiku wczoraj nie nakręciła jak przylatywał zachęcał mnie do zabawy:loveu: Po spacerze Pucek stał obok mnie i podszedł mały murzynek tez chcąc się tulic ale Pucek zaczął nieco powarkiwać był chyba zazdrosny Z psami się swietnie zgadza jest z naszą Bernardynka beki i małym mix jamnikiem samcem wszystkie żyją w zgodzie Quote
Justyna_wolontariat Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Jeżeli chodzi o spacery to zapraszam gorąco chłopak chętny dla niego spacer bez kołnierze to chyba najcudowniejsze chwile A temu drugiemu mix labkowi zrobiłby ktoś ogłoszenia Jacyś psychole go złapali i chcieli utopic dziewczyny go zabrały i szły z nim do schroniska po drodze dziewczyna która ubzdurała sobie że większość jej psów w schronisku to jej psy i całe dnie spędza pod schroniskiem by oddać jej psy zabrała mix labka nie wiadomo co chciała z nim zrobić :-(:-(na szczęście Asta wracająca z schroniska zauważyła ja z tym labkiem i zadzwoniła pomnie udało się jej go zabrać Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Justyna_wolontariat napisał(a):Jeżeli chodzi o spacery to zapraszam gorąco chłopak chętny dla niego spacer bez kołnierze to chyba najcudowniejsze chwile A temu drugiemu mix labkowi zrobiłby ktoś ogłoszenia Jacyś psychole go złapali i chcieli utopic dziewczyny go zabrały i szły z nim do schroniska po drodze dziewczyna która ubzdurała sobie że większość jej psów w schronisku to jej psy i całe dnie spędza pod schroniskiem by oddać jej psy zabrała mix labka nie wiadomo co chciała z nim zrobić :-(:-(na szczęście Asta wracająca z schroniska zauważyła ja z tym labkiem i zadzwoniła pomnie udało się jej go zabrać no to juz szcyt szczytów jak uda mi się wziąć tą dziewczynę co mówiłam to wezniemy też mix labka na spacerek się wylansują razem :loveu: jutro melduję się w schronisku około 10 :cool3: Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Pucelek jutro będę -szykuj nogi na spacery :evil_lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Justyna_wolontariat napisał(a):Merda ogonem chce sie tulac do obcych szkoda ze filmiku wczoraj nie nakręciła jak przylatywał zachęcał mnie do zabawy:loveu: Po spacerze Pucek stał obok mnie i podszedł mały murzynek tez chcąc się tulic ale Pucek zaczął nieco powarkiwać był chyba zazdrosny Z psami się swietnie zgadza jest z naszą Bernardynka beki i małym mix jamnikiem samcem wszystkie żyją w zgodzie Pucelek chce bardzo mieć wreszcie swojego "ludzia" którego szuka i chciałby go bronic :loveu::loveu: Jest przepięknym psem , a te oczka cudne , miłosne , po prostu labkowa piękność , powód do dumy przyszłych właścicieli :loveu: Quote
Basia i Barni Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Pucelek jest cudowny - zmienił się o 360 stopni oczka ma śliczne -czeka go poprawka operacji ,bo gdzieś zachaczył ,ale nic poważnego bardzo ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie Wielki z niego pieścioch , tylko się przytulac i całowac chce nie szczeka, dogaduje sie z psami -biega sobie po schronisku i ma najlepszą kumpele bernardynkę Jak dla mnie bomba Wsadziłam go do kociarni i tutaj jedynie co to szczeka i jest niesamowicie podniecony, podejżewam ,że by coś pogonił jak każdy pies jak coś ucieka to chce pogonić . A tam ogólnie gotowy do adopcji - to nie ten sam pies skulony, wystraszony i panicznie bojący się ludzkiej ręki . Ogromna zmiana i postęp . Quote
Onaa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Brutusek tak szybko znalażł swój domek - a ten biedaczek nadal w schronisku :(. Quote
Basia i Barni Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 czy ktoś pamięta tamtego Pucla z pierwszego postu? wystraszony ,spanikowany, bojący się każdego ruchu człowieka , każdy dotyk "bolał" a co powiecie na te fotki :loveu: kto go pokocha ? róbcie ogłoszenia i bazarki jeszcze dużo na leczenie potrzeba ,ale juz czas na szukanie domu Quote
Diegula Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Wow jaka zmiana:crazyeye: Czy to na pewno ten sam pies?????? Podejrzewam że i ten psiak szybko znajdzie domek bo jest naprawdę śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu:. Quote
Basia i Barni Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Pucelek ma już 1475 wyświetleń i 4 obserwatorów :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 on jest cudowny , ciągle sie pieścić chce ,ale wolałabym dom bez kotów Quote
Dorothy Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 zdjecia sa zarabiste!! Jak on sie smieje!!! :loveu::loveu::loveu: cudowna, morda, szczesliwa, kochana! a kto z nim na zdjeciach ta piekna pani? Quote
ata Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Basia i Barni napisał(a):on jest cudowny , ciągle sie pieścić chce ,ale wolałabym dom bez kotów czy mały próbował łapać kotki.....;) zdjecia superaśne :loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 jaka kolosalna różnica...a dopiero kilka dni minęło przecież!psiaczek wesoły, szczęśliwy w objęciach człowieka.super! koniecznie dodajcie to nowe zdjęcia do allegro! Quote
Recommended Posts