Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dorothy napisał(a):
zdjecia sa zarabiste!! Jak on sie smieje!!! :loveu::loveu::loveu:
cudowna, morda, szczesliwa, kochana!
a kto z nim na zdjeciach ta piekna pani?

dorota ta morda to moja niestety :roll: wepchałam sie ,by sie wylansował przy pomocy Pucla :evil_lol:

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety???
morda??
no wiesz przesadzasz z ta skromnoscia moja droga, twoja szanowna facjata jest tam niewatpliwa urocza ozdoba i komu jak komu ale mnie mozesz wierzyc :-)
piekna ciocia basia! Wreszcie wiem jak wygladasz!!:multi:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
dorota ta morda to moja niestety :roll: wepchałam sie ,by sie wylansował przy pomocy Pucla :evil_lol:

Kto tu kogo lansuje ? :evil_lol::evil_lol:;);)
A poważnie to Pucelek jest prześliczny , przepiękny i cudo :loveu::loveu:
A jaki kochaś :iloveyou::iloveyou:

Posted

dziękuję kochani za miłe słowa .
Pucelek ma zainteresowanie .

pisałą dziś do mnie pani ,że chciałaby go przygarnąć ma dom z ogrodem ,2 psy i 2 koty , tak jak pisałam ,że na koty jest on bardzo pobudzony,ale zadałam pani pare pytań i zobaczymy co odpowie

Posted

Nie nie dom bez kotów! Dzisiaj ludzie adoptowali od nas kota i mieli go w transporterku w biurze to Pucelek o mało nie doprowadził go do zawału. Nie wiem czy by się do nich przyzwyczaił w domu. A po co ta osoba miałaby go pozniej oddac :shake: A i koty by sie stresowały.

Posted

Basia i Barni napisał(a):
nikt do Pucelka nie zagląda a on się tak pieknie uśmiecha :loveu:

była propozycja poważna domku ,ale pani ma kota a ?pucel nie lubi kotów ech szkoda :roll:

Zagląda , zagląda :loveu:
Oczka Pucelka coraz zdrowsze , a Pucelek aż jaśnieje , widać że cieszy się tym , że ma opiekę ..... :iloveyou::iloveyou:
Oczywiście teraz potrzebny jest kochający domek dla słoneczka :loveu::thumbs::thumbs:

Posted

RANY!!! On jest BOSKI:evil_lol: Kto by pomyślał, że tak szybko wydobrzeje-fizycznie i psychicznie:multi: Świetny psiak...Gdyby Tofek na mnie nie czekał, to nie zastanawiałabym się ani chwili i brałabym Pucla do siebie...Doem mu trzeba wybrać bardzo starannie...Dla WYJĄTKOWEGO psiaka musi być WYJĄTKOWY domek;)

Posted

Pucelkowi sie skończyło allegro więc wieczorem zrobię nowe .
A Pucelek był na spacerku i był boski, dzisiaj poszedł na spacer z z husky suką ,oczywiście nic jej nie zrobił także nasz kochany Pucel dogaduje się i z psami i sukami .
Na koty reaguje bardzo entuzjastycznie.

na spacerku nie szarpie idzie ładnie przy nodze. wieczorem fotki.

szkoda,że tak póżno odkryłam pole podmokłe ,bo pewnie z chęcią by się wykąpał :loveu:,ale skorzystały 2 inne psiaki . Piekna suka owczarka -cud dziewczyna -wybrana na spacer z tłumu psów, 5 letnia ,a zobaczywszy kawal zieleni bawiła się jak szczeniak , w wodzie sie taplał i szalała z butelką :evil_lol:

A Pucelek dostał ciasteczko i buziaki :evil_lol:

Posted

:razz:Czy Pucelek jest wykastrowany?

Mam nadzieję, że po tym nowym Allegro zainteresuje się nim ktoś normalny, kto psiaka potrzebuje po to, żeby go kochać...Pucel na to zasługuje...
Co znaczy, że na koty reaguje entuzjastycznie-chciałby je pogonić w celu zabawy czy może w celu potarmoszenia? ;)
Pewnie w celu potramoszenia dla zabawy:evil_lol: Czekam z niecierpliwością na zdjęcia...:multi:

Posted

śliczna mordka :loveu: nie wiem kiedy dokładnie (ale pewnie niestety za pół roku :shake:) znajomi będą chcieli przygarnąć pieska. Mają w domu 1,5 roczną dziewczynkę, więc szukają spokojnego psa... mam nadzieje, że ten piesek znajdzie domek szybciej... ale jak by był (OBY NIE!) jakiś psiak szukający domu... najlepiej w typie labradorowatym to piszcie, a ja im powiem:lol:

Posted

dana napisał(a):
Pucelku - śliczności , trzeba się pokazywać , żeby kochający i czekający na Ciebie domek Ciebie nie przeoczył :loveu:
Domek czeka gdzieś na Ciebie tak , jak na Brutuska - Tofka ,
trzymamy kciuki , ślicznoto :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

rymik:

kciuki trzymamy
i na ciąg dalszy czekamy xD

poetka jestem, nie ma co :evil_lol::evil_lol:

No i oczywiście proszę przekazać całusy dla Pucelka ode mnie i od mojej rodzinki :razz:

Posted

Pucelku tak mi przykro , że nie jesteś jeszcze w domku... :-(

Życzę Ci żebyś znalazł szybko kochający domek , taki , w którym będziesz ukochanym pieskiem , przytulanym przez wszystkich , wytęsknionym , wyśnionym , pieszczonym i akceptowanym przez
całą rodzinę :loveu::loveu: :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Zdrowych i wesołych Świąt dla wszystkich :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: