Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A teraz UWAGA :loveu:

Pucelekowi ciekną te oczka, ale to się zmieni jak szewki zostaną ściągnięte wtedy już poczuje komfort zupełny.
To niesamowity pies, bardzo zrównoważony, już cieszy się do ludzi, pięknie chodzi na smyczy. Jest spokojny, widać, że życie go doświadczyło. W tym psie można zakochać się od pierwszego wejrzenia.:loveu:
Oby jak najszybciej trafił do nowego domu, gdzie będzie kochany i do końca życia będzie miał raj na ziemi. :razz:

Posted

Jak sądzicie, można ruszyć z ogłoszeniami z tymi fotkami czy raczej poczekać jeszcze chwilę na nowe bez kołnierza?

Ja bym chyba ruszyła...Trzeba mu domek znaleźć jak najszybciej a musi to być domek wyjątkowy więc na pewno troszkę to potrwa...Chociaż mam nadzieję, że nie:-)

Posted

Jak cudna mordka:loveu:, jaki uśmiechniety pycholek:loveu: Te zdjęcia są bardzo pokrzepiające, widać niesamowitą poprawę u Pucelka:multi: Piesku, teraz już będzie tylko lepiej!!!

Jak sądzicie, można ruszyć z ogłoszeniami z tymi fotkami czy raczej poczekać jeszcze chwilę na nowe bez kołnierza?

Posted

bico napisał(a):
Otworzył psinka oczka, widać, że ma się lepiej:multi::multi::multi:
Jak już mu wszystkie szwy zdejmą, będzie jeszcze lepiej:multi:

Jest śliczny, labcie kochane,:loveu:
ufne człowiekowi, wybaczą mu zawsze najgorsze postępowanie:roll:

to prawda , zobacz foty na moim wątku u 4 letniego brutuska z pesudo -jak 540 km zmieniło jego życie , a teraz szuka domu do końca świata i jeden dzień dłużej :placz:

Posted

Otworzył psinka oczka, widać, że ma się lepiej:multi::multi::multi:
Jak już mu wszystkie szwy zdejmą, będzie jeszcze lepiej:multi:

Jest śliczny, labcie kochane,:loveu:
ufne człowiekowi, wybaczą mu zawsze najgorsze postępowanie:roll:

Posted

[quote name='Basia i Barni']to prawda , zobacz foty na moim wątku u 4 letniego brutuska z pesudo -jak 540 km zmieniło jego życie , a teraz szuka domu do końca świata i jeden dzień dłużej :placz:

Widziałam i zryczałam się na obu wątkach tak , że pisać nie mogę....:-(:oops:

Pucelek to już inny piesek ! Ta piękna mordeczka kochana , jeszcze smutnawa , ale już patrzy z nadzieją.
Jak można , takiego kochasia tak wyrzucić jak przedmiot :shake:

Te oczka wyglądają o niebo lepiej , patrzy tak mądrze , biedaczek.

Dlaczego ludzie nie potrafią wziąć odpowiedzialności za zwierzę , które sami wzięli do siebie , przecież nikt ich nie zmuszał ? :angryy::mad:
Jak musiało mu być ciężko z tymi chorymi oczkami...:-(:placz:
Na dodatek na ulicy ..masakra , co za ludzie :angryy::mad:

Posted

Dziewczyny - widok Pucelka uśmiechniętego - to balsam na moją duszę :)!
Jak go zobaczyłąm na początku to się martwiłam czy on w ogóle oczy kiedyś otworzy.

A teraz psinka się jeszcze podkuruje i po domek!