Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na każdej aukcji mam napisane nie licytuj -aukcja ma calu znalezienie domu - a tu masz ci babo placek i to nie pierwszy raz :mad:

czytac nie potrafią ,albo co -ech ja się tam nie załamuję tylko ciagle nie mogę się nacieszyć ,że Pucelek widzi :-o :multi:

Posted

Psiak przecież nie wie, ze został zalicytowany:eviltong: on sie cieszy, że mu oczka zdrowieją:loveu:
a domek na pewno znajdzie w odpowiednim czasie......

Posted

kasencja napisał(a):
Macie rację:-) To ,że widzi i zdrowieje jest najważniejsze!!! A do nieodpowiedniego domu i tak już mu nie pozwolimy trafić:multi:

Basia Pucelku szuka domku dla ciebie pełnego miłości

a osobom ,które go dostnę muszę uprzedzic ,że będę go odwiedzała z moimi labkami :diabloti:

Posted

kasencja napisał(a):
I bardzo dobrze!!! Będzie miał labkowych przyjaciół...:p

no oczywiście prosze o zrobienie bazarków na labiszony ,bo jutro jade 4 godziny po kolejnego boroka

wystawcie swoje nie potrzebne rzeczy na bazarek-kolczyki, ubrania ,ramki co tam macie a nie chcecie mieć :cool3:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jeśli chodzi o licytację psiaka to ważne że pani odpisała i przeprosiła.

oczywiście ,że dobrze - kobieta chyba dałą szkołe dziecku ,więc nastepnym razem się zastanowi

Posted

Pucuniu, czekamy na Twoje otwarte, śmiejące się oczka.

Basia i Barni - trzymam za labcia z pseudohodowli (pewnie w trasie teraz ...). Wieeeeeelkie mnasz serce dziewczyno (bo rozumiejm, że ona jestes ? :roll:) :loveu:

Posted

hej!
Dobrze, że psiak już po operacji i że weterynarz jest zadowolony z przebytego zaiegu, super że psiak odzyskuje wiare w człowieka i że na jego widok umie się cieszyć... cierpienie sporoe :( biedny psiak, ale terz trzeba wierzyc ze bedzie coraz lepiej!!

Są już jakies oferty domu tymczasowego? stałego ?

zdrowiej psiaku!!