Basia i Barni Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 pucel na pierwsza szuka odpowiedzialnego domu Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Basia i Barni napisał(a):pucel na pierwsza szuka odpowiedzialnego domu Kochany Pucelek :loveu::loveu: Quote
Basia i Barni Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 dana napisał(a):Kochany Pucelek :loveu::loveu: kochany ,ale każdy dom nie dla Pucla, ludzie o Pucla pytają , ale dla nich pasuje inny lab i tak inny ma dom a pucel ciagle czeka :shake: Quote
Basia i Barni Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Jaka niewinna minka :evil_lol: a Pucel w biurze rządzi :diabloti: kochana moja mordka i na imie Pucel reaguje cudownie :razz: Quote
Panca Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 nie rozumiem zastrzezen co do maila zainteresowanej Pani?!?!?czy dom z ogrodem nie jest dla niego cudownym rozwiazaniem????a co do kota to kazdy pies na poczatku goni kota a labradory raczej nie naleza do psow co wyzej wymienione zjadaja wiec uwazam ze jak dom jest dobry to nie ma co wybrzydzac....a kot psa zawsze ustawi taka prawda.. Quote
Panca Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Asta17 napisał(a):Mimo wszystko nie ryzykowałabym z tymi kotami. Dla mnie podejrzani są ludzie, którzy za wszelką cenę chcą jakiegoś psa. Nie znają go, ale na 1000% wiedzą, że sobie z nim poradzą. Bardzo mnie to wkurza. Natomiast dzisiaj Pucel dostał jedzenie z puszki i Justyna normalnie podbierała mu spod pyska kawałki mięsa. Nie warknął ani razu. ;) Jednak to może być tylko tez raz, bo generalnie to pilnuje. ?!?!!??!?no rece mi opadly normalnie....kto zna psa na 100% jak go znajduje na allegro lub na stronie schroniska?!?!?przeciez zawsze to jest troche kupowanie "kota w worku" mam psa ze schroniska,siedzial tam 3 lata i nikt mi gwarancji nie dawal jak sie zachowa w domu i w ogole jaki bedzie bo to pies z zamojskiego schronu gdzie warunki sa raczej tragiczne a wolontariat byl zwalczany przez kierownictwo... znalazlam go na dogomanii i wiedzialam ze to ten....nie jestem jedyna,ktora upatrzyla sobie konkretnego psa i dlatego pisanie ze to jest podejrzane jest co najmniej nie na miejscu... Quote
Asta17 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dobrze proszę bardzo jak chcecie go tam wydać to wydajcie! Ale jak zagryzie kota albo pogryzie któregoś psa to jedźcie go sobie później odebrać! Panca myślisz, że wszystkie labradory są super fajne i łagodne? To raczej też dziwne myślenie. Jeśli to jest pies po przejściach i nie jest odpowiednio wychowany również może być agresywny. No, ale masz rację nikt nie zna psa w 100%. A te 100% w poście powyżej miało być w cudzysłowie! Quote
Basia i Barni Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Asta17 napisał(a):Dobrze proszę bardzo jak chcecie go tam wydać to wydajcie! Ale jak zagryzie kota albo pogryzie któregoś psa to jedźcie go sobie później odebrać! Panca myślisz, że wszystkie labradory są super fajne i łagodne? To raczej też dziwne myślenie. Jeśli to jest pies po przejściach i nie jest odpowiednio wychowany również może być agresywny. No, ale masz rację nikt nie zna psa w 100%. A te 100% w poście powyżej miało być w cudzysłowie! co sie rzucasz ,zaraz dostaniesz :mad::diabloti: JA uważam ,że nie ma co ryzykować z kotem, bo to wychuchany kocur od Pani jest . Wielkie spustoszenie mogło by nastapic w jego psychice gdyby wrócił . On musi mieć spokój , a kot ,by mógł obrócić spokojne zycie Pani do góry nogami , dom była naprawdę super , mam z nią kontakt i ciagle jej posyłam różne psiaki . Uważam ,że Pucel może mieszkac z innym psem ,ale nie kotem. Quote
Asta17 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Nie rzucam się. ;) Po prostu wkurza mnie taka gadka, ale już mniejsza z tym. Natomiast do psów Pucel trochę się uspokoił, ale jak przychodzi nowy to trzeba mu głośno mówić, że nie wolno no to wtedy idzie obwąchać, ale się jeży. Pies, który miałby z nim ewentualnie kiedyś mieszkać musi być wcześniej z Puclem zapoznany i najlepiej gdyby to była suczka. ;) Quote
Basia i Barni Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Asta17 napisał(a):Nie rzucam się. ;) Po prostu wkurza mnie taka gadka, ale już mniejsza z tym. Natomiast do psów Pucel trochę się uspokoił, ale jak przychodzi nowy to trzeba mu głośno mówić, że nie wolno no to wtedy idzie obwąchać, ale się jeży. Pies, który miałby z nim ewentualnie kiedyś mieszkać musi być wcześniej z Puclem zapoznany i najlepiej gdyby to była suczka. ;) Pucel w schronie rządzi i w biurze, widze jak się jeży na inne psy ,które wyprowadzam a które są zamknięte ,dom lub mieszkanie ze suczką Aha Asta a jak on w biurze sika? czy wychodzi na zewnątrz ? Quote
Basia i Barni Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Asta17 napisał(a):Wychodzi na zewnątrz. ;) mądry chłopak , mądry , mój kochany Pucel to arystokrata , nie sika w pomieszczeniach brawo synku brawo :evil_lol: mam zamiar go nastepnym razem wyprać , myslisz ,że dam rade ,może byś pomogła w ramach odstresowania przed maturą :evil_lol: Quote
Dorothy Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 nie wszystkie labki sa super fajne i radosne , mamy nawet na dogo watek labka ktoremu grozilo uspienie bo rzucal sie na ludzi, takze na swoich wlascicieli. Watek mi umknal i nie wiem jak sie skonczyl, ale opisy byly conajmniej przerazajace.:shake: Poza tym moja kuzynka ma laba od szczeniaka i jak opowiada o labach innych ludzi, labach zle prowadzonych, zostawianych samopas, niewychwanych, o tym CO ONE POTRAFIA POKAZAC WTEDY, to slucham ze zgroza i ciesze sie ze mam bobtaila. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Basia i Barni']....................... mam zamiar go nastepnym razem wyprać , myslisz ,że dam rade ,może byś pomogła w ramach odstresowania przed maturą :evil_lol: Rzeczywiście wygląda Pucelek na małego brudaska ;) kąpanie się ewidentnie przyda :evil_lol: Co do domku , to myślę , że najważniejsze dla psychiki Pucelka jest to , żeby był to domek odpowiedni dla niego , kochający i taki NA ZAWSZE . Pucelek przeszedł już tyle , że nia chciałabym , aby przeżywał kolejne traumy , związane ze zmianami , to musi być domek na zawsze ! :loveu: Pucelek będzie kochającym psem , musi tylko mieć szansę :loveu: Mój labek też ma swoje zdanie , czasem jest uparty , a jest u nas od szczeniaczka :loveu: Sorry , zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-ludzkie-okrucienstwo-ma-granice-iza-uratowana-przed-glodowa-smiercia-136371/#post12187798 :-( Quote
Basia i Barni Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Pucelku w górę :multi:po domek Quote
Basia i Barni Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Asta17 napisał(a):Pucel dzisiaj został wykastrowany. ;) och mój Pucel :loveu:Ania bedzie łatwiej go wykąpać :evil_lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Pucelku - Ciotki chyba wszystkie na weekend się wybrały :evil_lol: A jak Ty się Pucelku czujesz ? :loveu: Quote
Basia i Barni Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 podobno czuje sie świetnie tylko znów mu się kołniez nie podoba :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 sama sie zastanawiam , ciekawe co ludzi odstrasza, ma mnóstwo ogłoszeń porobionych i cisza Quote
ab-agnieszka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Widocznie jeszcze nie zauwazyla go ta odpowiednia osoba. Quote
Basia i Barni Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Widocznie jeszcze nie zauwazyla go ta odpowiednia osoba. jak długo jeszcze nasz Pucel będzie czekać ,piekny ,młody , szuka domu w którym będzie jedynym mieszkańcem i raczej proponowała bym dom bez małych dzieci i kotów Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 A jak Pucelek się czuje po kastracji ? Domek się znajdzie ,taki wspaniały i piękny pies znajdzie kochający domek :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts