Basia i Barni Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 dana napisał(a):A jak Pucelek się czuje po kastracji ? Domek się znajdzie ,taki wspaniały i piękny pies znajdzie kochający domek :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Pucel się czuje dobrze,ale kołnież mu przeszkadza i czeka na dom :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 No to witam dzisiaj Pucelka jak tam samopoczucie chlopaka? Quote
Asta17 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Pucel czuje się bardzo dobrze. ;) Nie nosi już kołnierza i nie wylizuje ranki, która bardzo ładnie się goi. Labrador, bo w sumie tak go nazywamy i na to najbardziej reaguje jest bardzo wesoły, chętnie chodzi na spacerki, wyleguje sie w biurze i przytula się w wszystkimi, których lubi. To cudowny pies:loveu: Nie zauważam u niego żadnych oznak agresji. :shake: Quote
Basia i Barni Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 więc jaki dom szukamy , bo to ,że bez kotów i małych dzieci to wiemy , a inne psy ? no i czy on nadal warczy przy misce? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Pucelku kochanie - tylko gdzie ten domek ? :roll: Quote
Asta17 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dzisiaj Pucel dostał kość do obgryzania i jej pilnował. W sumie nikt nie chce, żeby mu przeszkadzac przy jedzeniu. :shake: Quote
Basia i Barni Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Asta17 mia tu zajzec i cosik o puclu napisac bo go dzis widziala :eviltong: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Basia i Barni napisał(a):Asta17 mia tu zajzec i cosik o puclu napisac bo go dzis widziala :eviltong: No to czekamy na wieści o Pucelku ... Przydałyby się może nowe zdjęcia ? :roll: Quote
Basia i Barni Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Asta17 napisał(a):Dzisiaj Pucel dostał kość do obgryzania i jej pilnował. W sumie nikt nie chce, żeby mu przeszkadzac przy jedzeniu. :shake: zaraz dostanie :mad: w łeb -pucelku :angryy: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Basia i Barni napisał(a):zaraz dostanie :mad: w łeb -pucelku :angryy: Basiu a Ty oddałabyś tak chętnie KOŚĆ ? :evil_lol::evil_lol: Pucelku pilnuj swego :evil_lol::evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 dana napisał(a):Basiu a Ty oddałabyś tak chętnie KOŚĆ ? :evil_lol::evil_lol: Pucelku pilnuj swego :evil_lol::evil_lol: pewnie było więcej amatorów do tej kości :diabloti: dlatego tak pilnował :cool3: w najblizszym czasie pojadę do pucla i postaramy sie go wykąpać Quote
Basia i Barni Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 podniose Pucelka czy ktos jest na tyle cierpliwy ,by dał mu dom Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Basia i Barni napisał(a):........... w najblizszym czasie pojadę do pucla i postaramy sie go wykąpać Przydałyby się takie zdjęcia ślicznego Pucelka po kąpieli :loveu::loveu: Quote
Asta17 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Pucel jest super psem.:loveu: Są tylko 3 warunki, które musi spełnić przyszły dom: - bez kotów -bez łysego faceta w okularach, bo takich nie cierpi i jest to już sprawdzone -bez małych dzieci w wieku 2,3 lat, najlepiej, żeby był to nastolatek Quote
Basia i Barni Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Asta17 napisał(a):Pucel jest super psem.:loveu: Są tylko 3 warunki, które musi spełnić przyszły dom: - bez kotów -bez łysego faceta w okularach, bo takich nie cierpi i jest to już sprawdzone -bez małych dzieci w wieku 2,3 lat, najlepiej, żeby był to nastolatek ha ha ha no nareszcie się odezwałaś :mad: ale z tym facetem to juz niezły numer jest , muszę się popytac oto przyszłe domy :evil_lol: no i zapomniałaś dodać ,że warczy przy jedzeniu i przy wszystkim co jego. Quote
ab-agnieszka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Oj Pucelku miejmy nadzieje ze zaden lysy gosciu w okolarach nie bedzie sie o Ciebie staral:lol: Quote
Asta17 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Haha może się starać tylko nie wiem jak to się wtedy dla niego skończy!:roll:;) Quote
Basia i Barni Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Asta17 napisał(a):Haha może się starać tylko nie wiem jak to się wtedy dla niego skończy!:roll:;) może sie starać o przeszczep włosów i korekte laserową oczu :multi::evil_lol: Quote
Dorothy Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 coś Ty, pies z miejsca wyczuje oszusta :diabloti: ps. zamiast przeszczepu przyszedl mi do glowy maly przyklejany tupecik na łeb:evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Dorothy napisał(a):coś Ty, pies z miejsca wyczuje oszusta :diabloti: ps. zamiast przeszczepu przyszedl mi do glowy maly przyklejany tupecik na łeb:evil_lol: najlepiej dla niego byłby tupecik z włosia suczki,która ma cieczkę :evil_lol: może się coś załatwi, dużo tego włosia teraz leci :roll: ino wpierw trzeba znaleźć kandydata do noszenia czegos takiego :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Pucel miał wiele zapytań jedna babka ma labradora z adhd kocha zwierzaki ,ale pracuje po 10 godzin dziennie i mieszka w bloku.więc odpada. jedna ma kota więc odpada. a resztę wystraszyło warczenie i pilnowanie przy misce. zawsze są pytania czy on może ugryźć ? Quote
kaa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Nie mam pojęcia czemu do mnie przyszło pytanie, czy mamy jeszcze labradora:evil_lol: , odpisałam że mamy 5 letniego Pucla i 3 letnią Kremówkę mieszańca labradora- zobaczymy. Quote
Basia i Barni Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 kaa napisał(a):Nie mam pojęcia czemu do mnie przyszło pytanie, czy mamy jeszcze labradora:evil_lol: , odpisałam że mamy 5 letniego Pucla i 3 letnią Kremówkę mieszańca labradora- zobaczymy. ja właśnie rozzmawiam z fajną dziewczyna . Mieszka w bytomiu sama, ma 25 lat , nie ma kotów innych zwierzat , pracuje 4 godziny rano i 2 wieczorem jest pracownikiem medycznym . chce przyjechać jutro zobaczyc Pucla , czy ktos mógłby się nia zająć ? to dla niego szansa Quote
kasencja Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Trzymam kciuki!!! Może w końcu Puclowi się poszczęści!!! Odpukuję w niemalowane, żeby nie zapeszyć...:roll: Quote
Recommended Posts