ata Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 .............kolejny biedny pies............:shake: BoUnTy - moja "ala labradorka" waży 40 kg :oops: Quote
Basia i Barni Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 czekam ciągle na wieści o labciu co nowego to zaraz piszcie i taki mały off nazwisko faceta Jakubowski ma różne rasy piesków : beagle , owczarki , labradory .... PSEUDOHODOWCA zobaczcie to http://www.allegro.pl/ite...r_retriver.html kto by pomógł jechać zobaczyć Quote
Basia i Barni Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 jeżeli pies przebywałby w skandalicznych warunkach i był łagodny można go wykupić i dac do płatnego hoteliku ,albo na jakiś cudowny tymczas . o kasę bym się nie martwiła najważniejsze jest teraz do niego jechać i zobaczyć - właściciele chcą się go pozbyć ,bo kupili go za 1 zł na allegro od innego debila ,żeby krył suki ,a pies okazal się mało zainteresowany kryciem ,więc trzeba się śmiecia darmzjada pozbyć on tak siedzie cały czas , pani o dziwo mówiła że chodzi na smyczy i lubi ludzi ,zwierzeta i dzieci - myślę ,że pies jest bardzo zrezygnowany , aha a na inne fotki to zapomnijcie , ważne żeby był ktos kto tam pojedzie zobaczyć Quote
Basia i Barni Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 nie ma nikogo do pomocy we wrocławiu? Quote
kasencja Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 A gdyby tak skontaktować się z jakimś schroniskiem z okolic Wrocławia albo tej miejscowości gdzie jest ten labek...Może ktoś stamtąd by pojechał sprawdzić sytaucję...Nie wiem czy się coś takiego wogóle praktykuje, ale już na wszystkie sposoby myślę, jak pomóc temu psiakowi. :diabloti: Quote
marzenkap Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 może by zrobić osobny wątek dla tego biedaka z nazwą miejscowości Quote
Basia i Barni Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 nowe informacje dotyczące naszego Pucelka Justyna wolontariat Gadała dziś z wetem i mówił że gałki oczne są cofnięte więc pies pewnie nie wiele widzi ale porusza sie bardzo sprawnie. Co do efektów operacji prosi by dac 10 dni wtedy po codziennych zakraplaniach będzie mógł więcej powiedzieć co do efektów operacji Quote
Basia i Barni Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 ata napisał(a):ale operacje powiek będzie miał robiona...?? juz jest po operacji , nosi kołnierz ,żeby sobie nie wydrapał szwów . teraz czekamy aż się zagoi Quote
Onaa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 biedaczek ! czy on w schronisku w Rudzie czy już na tymczasie ? a jeśli w schronisku to czy inne psy mu nie robią krzywdy bo on taki biduleńki jest ? a w ogóle to na zdjęciach to on wygląda jak labrador ale o postawie jamnika :roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Dopiero tu trafiłam .W takim strasznym stanie ten biedny pies... czy to " ludzie " .... :-(:placz: Quote
silke Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Co za kupka nieszczęścia :-(. Wszystkich pseudohodowców powiesić za... :angryy:. Mam nadzieję, że wyzdrowieje, ze będzie widział. Dobry dom znajdzie na pewno - mocno trzymam kciuki. Czekam na wiadomość o jego charakterze, tzn. - jakiego domu szuka. Quote
Cockermaniaczka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 :-( "czlowiek" to za dumna nazwa..... Brak mi slow poprostu na to "cos" co mu to zrobila:angryy::mad: Biadak,oby szybko wrocil do zdrowia,psiaki niewidome tez sobie niezle radza;) Quote
ab-agnieszka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Trzymam kciuki za biedaka oby wszystko bylo dobrze. Quote
Asta17 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Pucelek ma normalną postawę labka. Może na zdjeciach trochę inaczej wyszedł, takie ujęcie. Psy nic mu nie robią. Jest w osobnym pomieszczeniu tylko z jedną bernardynką, z którą dobrze się dogaduje. Mają ciepło, czysto i są leczone. :) Quote
ab-agnieszka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 To dobrze ze ma kolezanke przynajmniej nie jest sam Quote
Panca Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 straszny z niego biedaczyna....na pewno szybko znajdzie dom bo to bardzo modna rasa poki co trzymam kciuki za jego oczka Quote
Basia i Barni Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Pucelek ma uszkodzony wzrok - widzi ,ale bardzo słabo - na szczęście dość dobrze sobie radzi - no i ma psisko ten węch ,który jest ważniejszy od wzroku :cool3: Quote
Basia i Barni Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 agaga21 napisał(a):byle by już go te oczka nie bolały... to musiało być straszne uczucie -starczy na niego spojrzeć jak ma zaciśnięte oczy :shake: Quote
Onaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 skoro w schronie piesek ma w miarę bezpiecznie oraz ciepło i w miarę dobre warunki - jak na schronisko - TO jak mu można obecnie pomóc ??? bo na ogłaszanie psiaka to jeszcze za wcześnie chyba - bo dopiero jak się psiak wyleczy to wtedy można będzie zacząć zmasowaną akcję szukania dla niego domku ! a teraz - jaka pomoc jest potrzebna ??? może jakieś dodatkowe badania trzeba zrobić, może leków jakiś potzrebuje, może karmę specjalną , a może jakiś kocyk żeby mu przytulnie było :) Bidulek Puculek - tak na tych zdjeciach na początku swe biedne chore oczątka mruży :( Quote
Recommended Posts