Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeżeli pies przebywałby w skandalicznych warunkach i był łagodny można go wykupić i dac do płatnego hoteliku ,albo na jakiś cudowny tymczas .

o kasę bym się nie martwiła najważniejsze jest teraz do niego jechać i zobaczyć - właściciele chcą się go pozbyć ,bo kupili go za 1 zł na allegro od innego debila ,żeby krył suki ,a pies okazal się mało zainteresowany kryciem ,więc trzeba się śmiecia darmzjada pozbyć

on tak siedzie cały czas , pani o dziwo mówiła że chodzi na smyczy i lubi ludzi ,zwierzeta i dzieci - myślę ,że pies jest bardzo zrezygnowany ,
aha a na inne fotki to zapomnijcie , ważne żeby był ktos kto tam pojedzie zobaczyć

Posted

A gdyby tak skontaktować się z jakimś schroniskiem z okolic Wrocławia albo tej miejscowości gdzie jest ten labek...Może ktoś stamtąd by pojechał sprawdzić sytaucję...Nie wiem czy się coś takiego wogóle praktykuje, ale już na wszystkie sposoby myślę, jak pomóc temu psiakowi. :diabloti:

Posted

nowe informacje dotyczące naszego Pucelka

Justyna wolontariat Gadała dziś z wetem i mówił że gałki oczne są cofnięte więc pies pewnie nie wiele widzi ale porusza sie bardzo sprawnie. Co do efektów operacji prosi by dac 10 dni wtedy po codziennych zakraplaniach będzie mógł więcej powiedzieć co do efektów operacji

Posted

biedaczek !
czy on w schronisku w Rudzie czy już na tymczasie ?
a jeśli w schronisku to czy inne psy mu nie robią krzywdy bo on taki biduleńki jest ?
a w ogóle to na zdjęciach to on wygląda jak labrador ale o postawie jamnika :roll:

Posted

Co za kupka nieszczęścia :-(. Wszystkich pseudohodowców powiesić za... :angryy:.
Mam nadzieję, że wyzdrowieje, ze będzie widział. Dobry dom znajdzie na pewno - mocno trzymam kciuki.
Czekam na wiadomość o jego charakterze, tzn. - jakiego domu szuka.

Posted

Pucelek ma normalną postawę labka. Może na zdjeciach trochę inaczej wyszedł, takie ujęcie.
Psy nic mu nie robią. Jest w osobnym pomieszczeniu tylko z jedną bernardynką, z którą dobrze się dogaduje. Mają ciepło, czysto i są leczone. :)

Posted

skoro w schronie piesek ma w miarę bezpiecznie oraz ciepło i w miarę dobre warunki - jak na schronisko -
TO jak mu można obecnie pomóc ???
bo na ogłaszanie psiaka to jeszcze za wcześnie chyba - bo dopiero jak się psiak wyleczy to wtedy można będzie zacząć zmasowaną akcję szukania dla niego domku !
a teraz - jaka pomoc jest potrzebna ???
może jakieś dodatkowe badania trzeba zrobić, może leków jakiś potzrebuje, może karmę specjalną , a może jakiś kocyk żeby mu przytulnie było :)

Bidulek Puculek - tak na tych zdjeciach na początku swe biedne chore oczątka mruży :(