Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TZ woził dzisiaj Gucia do Zamościa na badanie kontrolne - jest silny ucisk na prawe oko, gałka oczna jest bardzo przekrwiona.

Gucio dostał leki na obniżenie ciśnienia.

Dostał tez zastrzyk z lekiem wzmacniającym.

Reszta bez zmian - Gucio radosny, z apetytem też bez zmian, ale rokowania nie są optymistyczne, ponieważ narośl na nosie  powiększa sięimage.gif.c2d72c7593f9064c15f319bd0f3e2305.gif

Za  - 3 tyg. znowu mamy pokazać  Gucia w Zamościu (jak nic niepokojącego  nie będzie się działo)

Ciężko mi :(

Posted
1 minutę temu, Anula napisał:

A może to USG sprawiło,że jest ucisk na oko bo jednak przy badaniu naciskano sondą.

Chyba nie, już podczas wcześniejszej wizyty oko było zaczerwienione, przekrwione:(

Posted
26 minut temu, Poker napisał:

Przyczyną wszystkich objawów jest narastający ucisk przez rosnący guz. Była mowa o ewentualnej punkcji. Odstąpiono od tego pomysłu ?

Była punkcja w piątek, wet zciągnął ok. 50 ml płynu z tego guza wyżej

Dla mnie to wszystko chyba za trudne teraz, żeby o tym pisać, piątkową  wizytę i to wszystko bardzo przeżyłam..........

• Like 2
  • Upvote 2
Posted
14 godzin temu, Tola napisał:

Ciężko mi :(

Wszystkim nam jest bardzo smutno, choć należało się spodziewać takich wiadomości, ale Ty najbardziej to odczuwasz, bo jesteś bezpośrednio związana z Guciem.

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Wszystkim nam jest bardzo smutno, choć należało się spodziewać takich wiadomości, ale Ty najbardziej to odczuwasz, bo jesteś bezpośrednio związana z Guciem.

No i guccio przeżywa, bo ma Gucia pod bezpośrednią opieką 24 godziny na dobę.

• Like 2