Poker Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Bardzo się cieszę ,że nie będzie TK. Zadziałał zdrowy rozsądek. 1 Quote
Tyśka) Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Fajnie, Tolu że wróciłaś :) Cieszę się, że obecnie odpuściliście z TK, miejmy nadzieję, że samopoczucie Gucia nadal będzie tak wspaniałe jak dotychczas. I trzymam kciuki za poniedziałkową wizytę, wierzę że będzie dobrze. :) 1 Quote
Jolanta08 Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Także trzymam kciuki i ślę Guciowi dużo ciepłych myśli 1 Quote
guccio Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 6 godzin temu, Tola napisał: Kochani - przegadaliśmy tutaj sporo czasu na temat tego kolejnego TK, dzisiaj TZ rozmawiał z Lublinem no zrezygnowaliśmy z wyjazdu Gucia 28.08. na tomografię. Ewentualna konsultacja i tak została przełożona na listopad, a więc mamy sporo czasu, aby spokojnie to przeanalizować. Do tego czasu wiele może się wydarzyć, stan Gucia może się gwałtownie pogorszyć, może też pozostać bez zmian - będziemy tu razem myśleć, co dalej. Ale w poniedziałek do Zamościa przyjeżdza wet z Lublina na konsultacje no i wtedy mamy przywiezc Gutka - będzie miał robione USG, być może badanie krwi. Prosimy o kciuki, jak zwykle dla Guciątka podwójne. W poniedziałek przywiozę Gucia. Mam specjalną torbę,kontener.Od 3 lat walczę z kręgosłupem Olinki i to wyposażenie niezbędne.Proszę tylko określić godziny.Jestem również gotowa pokryć koszty badań. Quote
Radek Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Guciu, zaciskam kciuki z całych sił i ślę ciepłe myśli. 1 Quote
bou Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 20 godzin temu, Tola napisał: Kochani - przegadaliśmy tutaj sporo czasu na temat tego kolejnego TK, dzisiaj TZ rozmawiał z Lublinem no zrezygnowaliśmy z wyjazdu Gucia 28.08. na tomografię. Ewentualna konsultacja i tak została przełożona na listopad, a więc mamy sporo czasu, aby spokojnie to przeanalizować. Do tego czasu wiele może się wydarzyć, stan Gucia może się gwałtownie pogorszyć, może też pozostać bez zmian - będziemy tu razem myśleć, co dalej. Ale w poniedziałek do Zamościa przyjeżdza wet z Lublina na konsultacje no i wtedy mamy przywiezc Gutka - będzie miał robione USG, być może badanie krwi. Prosimy o kciuki, jak zwykle dla Guciątka podwójne. Kciuki trzymam za Gucia od początku.No i za wynik USG I opinii weta z Lublina.Pozdrowienia,Tolu. Quote
terra Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Oby wyniki badań okazały się lepsze, za to zaciskam kciuki. 1 Quote
Bogusik Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Zaglądam i również mocno zaciskam kciuki za Gutka :) 1 Quote
Ziutelka Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Kochani! Przeczytałam wszystkie posty dotyczące Gucio. Serce rośnie, kiedy czyta się,że psiak ma tak wspaniałą opiekę w domku Alicji, to na 100% powoduje,że Gucio przybrał na wadze i jest radosnym psiakiem. MIŁOŚĆ TO NAJLEPSZE LEKARSTWO! 2 Quote
elik Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 14 minut temu, Ziutelka napisał: MIŁOŚĆ TO NAJLEPSZE LEKARSTWO! Chyba nikt nie ma co do tego żadnych wątpliwości :) 1 Quote
Nesiowata Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Dobrego dnia Guciu, jest czym oddychać, nawet trochę kurz spłukany. 2 Quote
guccio Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Witamy w chłodny sobotni dzień Gucio wyspacerowany,najedzony.Żle przeżył wczorajszą burzę,bardzo się bał.Biedak schował łepek pod moją pachę i cały drżał. Quote
Tyśka) Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Dobrze, że jego pańcia była obok :)) Jak fajnie, że Cię ma! Głaski dla Gucia i pozdrowienia dla Opiekunów Gucia. 1 Quote
Radek Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Dobrze, że Gucio miał dobrą opiekę podczas burzy. 1 Quote
guccio Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 U nas ta burza była mocno pioruniasta,sama się bałam a Guciowi mogłam pomóc tylko obecnością. 1 1 Quote
Nesiowata Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Spokojnej niedzieli, be żadnych efektów grzmiących i błyskających Guciu. 1 Quote
Jolanta08 Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Miłego niedzielnego leniuchowania , przytulanko dla słodziaka i nie zapominam o Olince 1 Quote
Nesiowata Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Kolejnego wspaniałego dnia Guciu, masz koleżankę to razem z pewnością nie nudzicie się. A i częściej można wystawić nos za drzwi, bez szukania ożywczego cienia. 2 1 Quote
Tola Posted August 27, 2018 Author Posted August 27, 2018 Gucio, tak jak było zaplanowane, miał dzisiaj USG i badanie krwi. Parametry wątrobowe spadły z tych 11,31 do 97,7, reszta jest prawie w normie. Nadal zalecona dieta i preparaty weterynaryjne wspomagające funkcje wątroby. Wynik USG zaraz wstawię. Quote
Poker Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Myślałam ,że będzie USG głowy. Na razie niczego nie widać. Jaką dietę ma zaleconą? Quote
Recommended Posts